ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Starda geçen akşam başlayan fenomen adlı programı izleyen var mı bilmiyorum ama çok ilginç olaylar oldu...videoları aşağıda... ama ben en çok berk denen çocuğun yaptığından etkilendim :s
bu da berk
bu urinin saatleri çalıştırması
bu da evde deneyenlerin kaşıklarının uçması
19 Nisan 2008 09:32
o şimdi plajdaa
ya ben de izledim manyak bişeydi en çok da şu ölülerin adını söyleyen çocuk vardı gözleri fln kayıyo tırstım yemin ederim şaka mı bu yaa:S
19 Nisan 2008 10:26
just ivy
he koydum videoyu işte..berk... ben de tırstım valla
19 Nisan 2008 10:27
-can-
ya yok ben inanmıyorum allahşakına yaaa... Bu ne :S yok abi harbi inanmıyorum, war bu işte bi iş..
19 Nisan 2008 11:49
just ivy
peki en alttaki foto bi evde çekilmiş...buna ne diyorsun?
19 Nisan 2008 11:51
dr_fb_li
ama kaşıgı biri eliyle itmiş olabilir evde ama arkada biri olabilir
19 Nisan 2008 12:39
souvereign jr.
ben bu tip şeyleri izleyemiyom nedense yaa :S
19 Nisan 2008 12:40
just ivy
hepsinin bi açıklaması olabilir bence de... bilmiyorum ilginç..
19 Nisan 2008 12:44
sin
çok sinir bozucu aptal şeyler yok ruhlarla konuşma falan...... izledim o da sizi görüyor ve seninle gurur duyuyor..... alın size buda gevurcası ama chris angel die bi adam çıkıp işlerini biras karşıstırmış sonuna kadar izleyin derim
19 Nisan 2008 13:17
3urak
vardır bi hile hurda ben şahsen inanmam öyle şeylereee
19 Nisan 2008 13:18
diha
ya baba hakkatten garip bişe insan etkieniyo o cocugun gözleri falann enteresan bi olayy yaa
19 Nisan 2008 13:26
peynir
reyting uğruna danışıklı dövüş şovu.. izleyin zararı olmaz ama inanmayın gençler :)
19 Nisan 2008 13:31
banshee
Bizim evde kaçık fırladı. Arkada da kimse yoktu, önünde de,
dr_fb_li demis ki: ama kaşıgı biri eliyle itmiş olabilir evde ama arkada biri olabilir
19 Nisan 2008 13:48
[[pınar}}
banshee Bizim evde kaçık fırladı. Arkada da kimse yoktu, önünde de
ee fırlayıp nereye kaçtınD:SS:D:D:SD
(1) 19 Nisan 2008 14:05
banshee
farketmemiş olman şaşılacak bir şey değil keza beyinden çıkar.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19321
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!