| |
jaja of opobo ® .iz
|
take the lead(2006)
Tür : Müzikal / Dram
Yönetmen : Liz Friedlander
Senaryo : Dianne Houston
Görüntü Yönetmeni : Alex Nepomniaschy
Müzik : Swizz Beatz , Aaron Zigman
Yapım : 2006, ABD , 108 dk.
Oyuncular
Antonio Banderas (Pierre Dulaine) , Rob Brown (Rock) , Alfre Woodard , Dante Basco (Ramos) , Ray Liotta , Lyriq Bent (Easy)
film hakkında:
Antonio Bandera,uluslararası bir dansçı olan ve balo danslarıyla tanınan Pierre Dulane’nin gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Take the Lead’te başrol oynadı.
Senaryosunu Dianne Houston’ın yazdığı ve yönetmenliğini Liz Friedlander’ın yaptığı filmde Banderas, ünlü dansçıyı canlandırdı. Balo danslarında bir numarayken kendisine gelen teklifi kabul edip New York’taki devlet okullarında dans dersleri vermeye başlayan Dulane, gençlerin bu danslara fazla ilgi göstermediğini fark edip onlarla beraber yeni bir stil yaratmıştı.
Hip hop’la klasik dansları birleştiren bu tarzın hikayesi dev stüdyoların ilgisini ilk defa çekmiyor. Daha önce de Paramount Pictures, Dulane’nin hayatının belgeselini çekmiş ve film Mad Hot Ballroom adıyla yayınlanmıştı. New Line ise dansçının hikayesinin film haklarını 2002’de satın almış ve artık başlama aşamasına gelen proje için ilk çekim tarihi 25 Nisan olarak belirlenmişti.Take the Lead’in çekimleri Toronto’da yapıldı.

|
|
3 ~ 142 gün
|
|
| |
aslan67
|
|
|
1 ~ 142 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
aa ben koyacaktım onu ya:)) buarada o şarkının adını bilen varsa yazıversin bi zahmet.indirmem lazım:))
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
*yvaine*
|
süper bi film, ben de dansçı olmak istiyom :(
küçükken de hep balerin olmak isterdim.... hiç geçti ömrüm :(
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
aslan67
|
sen de koy bilgimiz pekişsin:D
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
aslan67
|
barbie bebelerin suçu bunlar,balerin gibi tasarlıyorlardı hepsini,al işte olacağı bu,bir genç kızın hayalleriyle oynamaktan ileri gidemedi:)
ßuket demis ki: süper bi film, ben de dansçı olmak istiyom :(
küçükken de hep balerin olmak isterdim.... hiç geçti ömrüm :( |
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
aslan67
|
Filmi bir türlü izleyemedim,önce indirmem lazım tabii ki:)
bu sahne güzel de insan merak ediyor,acaba filmin geneline yayıp yaymadıklarını..yoksa youtube'daki video bize yeter mi falan filan:)
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
filmin geneli de oldukça iyi:))
aslan67 demis ki: Filmi bir türlü izleyemedim,önce indirmem lazım tabii ki:)
bu sahne güzel de insan merak ediyor,acaba filmin geneline yayıp yaymadıklarını..yoksa youtube'daki video bize yeter mi falan filan:) |
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
aslan67
|
İyi madem ilk fırsatta izlenilecekler listeme aktarıyorum:P
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
•.¸¸ × özlemce × ¸¸.
|
pek güzel film diil phohopshop gibi bişi beğenmedim
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
hımm ilginç bi yorum:)) fotoshop gibi bi film:)
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
*yvaine*
|
barbie bebelerin suçu bunlar,balerin gibi tasarlıyorlardı hepsini,al işte olacağı bu,bir genç kızın hayalleriyle oynamaktan ileri gidemedi:)
ben ünide neden hiç kursa gitmedim onu düşünüyom, bu film beni çok üzdü :(
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
ya cidden bu film benm tangoya bakış açımı değiştirdi.sevmeye başladım..
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
ofelya_dişi kişilik
|
açıldıydı bu beeee:)))) ohhh beeeee söledim sonundaa:DDDDhemde ben açtıydım ohhh canıma deysin:)))heleloyyyyy:)))
|
|
~ 142 gün
|
|
| |