ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Tür : Müzikal / Dram
Yönetmen : Liz Friedlander
Senaryo : Dianne Houston
Görüntü Yönetmeni : Alex Nepomniaschy
Müzik : Swizz Beatz , Aaron Zigman
Yapım : 2006, ABD , 108 dk.
Oyuncular
Antonio Banderas (Pierre Dulaine) , Rob Brown (Rock) , Alfre Woodard , Dante Basco (Ramos) , Ray Liotta , Lyriq Bent (Easy)
film hakkında:
Antonio Bandera,uluslararası bir dansçı olan ve balo danslarıyla tanınan Pierre Dulane’nin gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Take the Lead’te başrol oynadı.
Senaryosunu Dianne Houston’ın yazdığı ve yönetmenliğini Liz Friedlander’ın yaptığı filmde Banderas, ünlü dansçıyı canlandırdı. Balo danslarında bir numarayken kendisine gelen teklifi kabul edip New York’taki devlet okullarında dans dersleri vermeye başlayan Dulane, gençlerin bu danslara fazla ilgi göstermediğini fark edip onlarla beraber yeni bir stil yaratmıştı.
Hip hop’la klasik dansları birleştiren bu tarzın hikayesi dev stüdyoların ilgisini ilk defa çekmiyor. Daha önce de Paramount Pictures, Dulane’nin hayatının belgeselini çekmiş ve film Mad Hot Ballroom adıyla yayınlanmıştı. New Line ise dansçının hikayesinin film haklarını 2002’de satın almış ve artık başlama aşamasına gelen proje için ilk çekim tarihi 25 Nisan olarak belirlenmişti.Take the Lead’in çekimleri Toronto’da yapıldı.
(3) 18 Nisan 2008 22:36 ~ 18 Nisan 2008 22:41
aslan67
güzel bir tango sahnesiyle karşımızda:)
(1) 18 Nisan 2008 22:39
jaja of opobo ® .iz
aa ben koyacaktım onu ya:)) buarada o şarkının adını bilen varsa yazıversin bi zahmet.indirmem lazım:))
18 Nisan 2008 22:41
*yvaine*
süper bi film, ben de dansçı olmak istiyom :(
küçükken de hep balerin olmak isterdim.... hiç geçti ömrüm :(
18 Nisan 2008 22:42
aslan67
sen de koy bilgimiz pekişsin:D
18 Nisan 2008 22:43
aslan67
barbie bebelerin suçu bunlar,balerin gibi tasarlıyorlardı hepsini,al işte olacağı bu,bir genç kızın hayalleriyle oynamaktan ileri gidemedi:)
ßuket demis ki: süper bi film, ben de dansçı olmak istiyom :(
küçükken de hep balerin olmak isterdim.... hiç geçti ömrüm :(
18 Nisan 2008 22:43
aslan67
Filmi bir türlü izleyemedim,önce indirmem lazım tabii ki:)
bu sahne güzel de insan merak ediyor,acaba filmin geneline yayıp yaymadıklarını..yoksa youtube'daki video bize yeter mi falan filan:)
18 Nisan 2008 22:44
jaja of opobo ® .iz
18 Nisan 2008 22:45
jaja of opobo ® .iz
filmin geneli de oldukça iyi:))
aslan67 demis ki: Filmi bir türlü izleyemedim,önce indirmem lazım tabii ki:)
bu sahne güzel de insan merak ediyor,acaba filmin geneline yayıp yaymadıklarını..yoksa youtube'daki video bize yeter mi falan filan:)
18 Nisan 2008 22:46
aslan67
İyi madem ilk fırsatta izlenilecekler listeme aktarıyorum:P
18 Nisan 2008 22:50
•.¸¸ × özlemce × ¸¸.
pek güzel film diil phohopshop gibi bişi beğenmedim
18 Nisan 2008 22:50
jaja of opobo ® .iz
hımm ilginç bi yorum:)) fotoshop gibi bi film:)
18 Nisan 2008 22:54
*yvaine*
barbie bebelerin suçu bunlar,balerin gibi tasarlıyorlardı hepsini,al işte olacağı bu,bir genç kızın hayalleriyle oynamaktan ileri gidemedi:)
ben ünide neden hiç kursa gitmedim onu düşünüyom, bu film beni çok üzdü :(
18 Nisan 2008 22:54
jaja of opobo ® .iz
ya cidden bu film benm tangoya bakış açımı değiştirdi.sevmeye başladım..
18 Nisan 2008 22:56
ofelya_dişi kişilik
açıldıydı bu beeee:)))) ohhh beeeee söledim sonundaa:DDDDhemde ben açtıydım ohhh canıma deysin:)))heleloyyyyy:)))
18 Nisan 2008 23:44
jaja of opobo ® .iz
valla ben bulamadım.arattım hatta:S
link koy istersen:))
19 Nisan 2008 02:07 ~ 19 Nisan 2008 02:08
anthony casso cesare
Hayatımda gördüğüm en kolpa filmlerden gangstas paradise ile tango filmini birleştirin, 3. sınıf amerikan filmi, ama nedense tüm kızları dans sahneleri ile etkiliyor. İyi film diyen gişesini söykesin tahmin ettiğim kadarıyla sinemalara dahi gelmedi...
19 Nisan 2008 13:16
jaja of opobo ® .iz
gangstas paradise'a ben de benzettim biraz ama kolpa film demek baya bi haksızlık oluyor..:))
chris moltisanti demis ki: Hayatımda gördüğüm en kolpa filmlerden gangstas paradise ile tango filmini birleştirin, 3. sınıf amerikan filmi, ama nedense tüm kızları dans sahneleri ile etkiliyor. İyi film diyen gişesini söykesin tahmin ettiğim kadarıyla sinemalara dahi gelmedi...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19311
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!