| |
moviebiker
|
arkadaşlar dijital fotograf makinası almayı düşünüyorum ancak dijitaller hakkında hiçbir bilgim yok.400-500 ytl arası birşey arıyorum.manuel ayarlamaya da yatkın makinalar olursa çok iyi olur.sizin önerebileceğiniz aletler var mı?
benim aklımda kodak z700 ile z740 var.başka modeller ve markalar da önerirseniz incelerim.
|
|
~ 957 gün
|
|
| |
moviebiker
|
modelinin adı ne peki rafet?
|
|
~ 957 gün
|
|
| |
hüseyin
|
casio exilim serisini tavsiye ederim küçük ve ince tabiiki bu şıklıga rağmen ihtiyacın olacak özelliklerde var...
|
|
~ 957 gün
|
|
| |
thuringwethil
|
ben de bir sony var..2sene önce almıştım sanırım..3.2mpixel,baya memnunum..çok profesyonel bir makina aramıyorsan önerebilirim..
yeni çıkan makinalar 4.1 mp felan hatta şu an ve baya şık duruyor,bir arkadaşım aldı geçenlerde o da memnun..hatta sesli video kaydı da yapabiliyorlar..
|
|
~ 957 gün
|
|
| |
moviebiker
|
saolun.araştırmaya girdim :)
|
|
~ 957 gün
|
|
| |
sod
|
Nikon alabilirsin bence Coolpix 8800 8 MP 1.500 ytl civarında ama çekim ve kullanım açısından çok iyi bence. Hem prof. hemde amatör için...
|
|
~ 957 gün
|
|
| |
moviebiker
|
abi o kadar param yok ya.peki canon a610 a620 modelleri falan nasıl bi bilginiz varmı?
|
|
~ 957 gün
|
|
| |
$
|
Bende Fujifilm FinePix A330 var cok guzel alet tavsiye ederim. A340 var bir ust modeli o da sahane.
|
|
~ 956 gün
|
|
| |
the divine comedian
|
pentax optio mx4 öneririm, 4- aydır kullanıyorum ve hakikaten süper.. fiyat performans olayı da süper, 450 euro civarı fiyatı. görünüşü korkutmasın, süper alet hakikaten :) özellikler de şurada:
http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/757/show.html
|
|
~ 937 gün
|
|
| |
aburcubur!
|
bende sony s80 war. bunu tercih etmemin sebebi yüksek kalitedete video kaydı yapabilmesiydi eğer video kayıt çok önemli değil diyorsan canonA520 yi tavsiye ederim 4x optik zoomlu güzel bi makine.Fiyatları 400-500 arasıdır ikisininde piyasada daha ucuzda olabilir...
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=999&productid=bd45001
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=307&productid=bd45177
|
|
~ 918 gün
|
|
| |
denizhan
|
arkadaşlar ben de bi dijital foto mak. almak istiyorum bu aralar
ohaa hala kameran mı yok dediğinizi duyar gibiyim, ama duymamazlıktan geliyorum :)
nikon L serisi varmış sanırım, bi de arkadaş hp M525 almış
nikon biraz daha pahalıdır, ama görüntü açısından daha kalitelidir diye bilgilendirildim
muhtemelen nikon L2 ya da L3 alacam
var mıdır bilgisi olan ? tavsiye verebilecek ?
fiyat aralığı 250-400 ytl gibi bişey olursa iyi olur
|
|
~ 622 gün
|
|
| |
william wallace
|
samsung 8.1 megapiksel vardı 500 milyona bi incele istersen
|
|
~ 621 gün
|
|
| |
denizhan
|
500 çok ya ben o kadar kaliteli bişey istemiyorum
5-6 megapiksel iyidir sanırım
ne gerek var canım o kadar aç olmayalım. pek teknik detaylarından da anlamam bu işin şimdi sürç-i lisan ettiysem affola
|
|
~ 621 gün
|
|
| |
denizhan
|
ama dersin ki nikon yerine samsung al .. şu yüzden şu yüzden diye
o zaman dinleyeyim argümanlarını.
yeter ki 350-400 ü fazla aşmasın fiyat
bu arada bu L2'yi böyle kiti, yani çantası, şarj aleti, pilleri falan herşey dahil 360 a alacam
|
|
~ 621 gün
|
|
| |
alkimonur
|
manuel ayarlar için ben kodak'ı önerebilirim bende dx7440 var üç yıl önce almışım ve şu anda da çok memnunum bi üçayak aldıktan sonra resmi istediğin gibi çekebilirsin sana her türlü imkanı veren bir makina ve kodak'ın dx serisinin en düşük makinesi olduğndan dolayı da fiyatı uygun. iki sene önce benim bi arkadaşım makinayı 600 ytlye almıştı eski bi model olduğundan dolayı fiyatı da düşmüştür tahmnimce de bulman sorun olabilir belki..
|
|
~ 621 gün
|
|
| |