| |
_volkan_
|
Geçen hafta, barış mesajı yaymak için Türkiye'ye gelen İtalyan sanatçının Gebze'de tecavüz edildikten sonra öldürülmesine hepimiz isyan ettik. Elbetteki bu vahşi ve hayvanların bile yapmayacağı olaya isyan etmemek elde değil.
Ama gelip görelim ki.. Alışkanlıktan mıdır. Yoksa avrupaya kendimizi affettirmenin bir hastalık olduğundan mıdır bilinmez. Söz konusu Türk kadını olunca, 3.sayfadan zar zor öğreniyoruz haberi. Üstelik, türk kadını italyan sanatçı kadar da şanslı olmuyor her zaman. Tecavüz edip öldürsek hadi neyse, ama türk kadınını öldürmek için mutlaka erkeği aldatmış olması gerekiyor bazı durumlarda.. yoksa her gün işkence çektirmeye devam..
Demek istediğim, türk kadını her gün işkence görüyor, her gün binlercesi tecavüze ugruyor. Ya absürt sebeplerden namusu kirlendi deyip öldürüyoruz, ya tecavüze ugrayanı öldürüyoruz, ugramayanı da her gün dövüyoruz.
Anketlere gelincede... Koca dayağını haklı buluyoruz...
Türk toplumu iki yüzlüdür deyincede, hakaretten 301den içeri giriyoruz...
Mesela sadece en son haberi vereyim Hürriyetten :
Gebze'de tecavüz edildikten sonra öldürülen İtalyan gelin Pippa Bacca'nın ardından isyan eden Türkiye Uşak'ta hunharca öldürülen 2 gelin için sessiz kaldı. Başı taşla ezilerek öldürülen talihsiz kadınlardan birinin kimliği belirlendi. Benzer yöntemle öldürülen kadınlardan diğerinin kimliğini ise bu robot resim belirleyecek.
Uşak'ta benzer yöntemle öldürülen 2 kadından birinin kimliği belirlendi. Öldürülen kişinin, fuhuş yaptığı öne sürülen 4 çocuk annesi 32 yaşındaki Nurcan Yıldırım olduğu ortaya çıktı. Jandarma, Yıldırım'la birlikte yaşadığı ileri sürülen Galip Duran'ı gözaltına aldı. Jandarma, eşkal bilgileri ve robot resmi basına dağıtılan diğer kadının kimliğinin tespiti için ise çalışmalarını sürdürüyor.
|
|
1 ~ 134 gün
|
|
| |
banshee
|
|
|
~ 134 gün
|
|
| |
_volkan_
|
isyanını başlığa taşıdım işte ne kızıyon :)
|
|
~ 134 gün
|
|
| |
lithium
|
sen gidip de otobanda gelinlikle otostop yaparsan, elin kamy
oncu amcası ne bilsin senin barış gelini olduğunu.. her türk kadınının sonunu yaşarsın..
seni özel yapan italyan olman mı?
bu entel yabancılara biri arabesk filmini izletsin ya!
türkiyede yaşarken şans eseri tecavüze uğrayan birine daha çok üzülüorum inanın..
türkiye koşullarını biraz bilsinler ve ona göre gelsinler buraya..
yıllardır kaç kişi tecavüze uğradı öldü, şimdi bi italyan sanatçı die kör öldü badem gözlü oldu!
|
|
4 ~ 134 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
|
|
~ 134 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
|
|
~ 134 gün
|
|
| |
_volkan_
|
içerik farklı..
jaja of opobo ® demis ki: http://www.ortakantin.com/forum/19130 |
|
|
~ 134 gün
|
|
| |
hayal kıran
|
volkan kızmazsan bir şey yazmak istiyorum.
|
|
~ 134 gün
|
|
| |
_volkan_
|
yaz
a b c user demis ki: volkan kızmazsan bir şey yazmak istiyorum. |
|
|
~ 134 gün
|
|
| |
_volkan_
|
kızmazsan cevap vermek istiyorum
a b c user demis ki: senin bu avatar fotoğrafında da tecavüze uğramış ve yaşamak istemeyen bir insan havası var.
wink not : anlaşma anlaşmadır. |
|
|
~ 134 gün
|
|
| |
hayal kıran
|
|
|
2 ~ 134 gün
|
|
| |
_volkan_
|
hadi o zaman sittirebilirsin artık
a b c user demis ki: hayır. |
|
|
4 ~ 134 gün
|
|
| |
hayal kıran
|
aa volkan kızdın işte : ((
mesajımı siliyorum.
|
|
~ 134 gün
|
|
| |
_volkan_
|
yoo. yazıcam dedin yaz dedim.
cevap ta istemediğine göre, forumu daha fazla meşgul etmene gerek yok.
işe yarar bişi yapıcam diyorsan kal. yok saçma sapan bişi sorup seviyesizce takılacam diyosun defol.
gayet sakin ve açık söylüorum
a b c user demis ki: aa volkan kızdın işte : ((
mesajımı siliyorum. |
|
|
2 ~ 134 gün
|
|
| |
hayal kıran
|
|