ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
30'lu yılların haydut çifti Clyde Barrow ve Bonnie Parker'ın yaşamöyküsünden biraz fazla serbest uyarlanmış olan film, ABD'nin ekonomik buhran yıllarında geçiyor. Bonnie isimli genç kadının, annesinin arabasını çalan Clyde'ın cazibesine kapılıp onunla kaçmasıyla birlikte tarihin en popüler haydutları doğar. Birlikte o eyalet senin bu eyalet benim sayısız suç işleyen ikili, kısa sürede ülke çapında meşhur olur ve adeta Robin Hood muamelesi görür.
Ekonomik krizin hayatlarını kararttığı insanlar, adeta genç aşıklar tarafından soyulmaktan mutludurlar. Oysa güvenlik güçleri aynı fikirde değildir. Şöhretle birlikte Bonnie ve Clyde'ın cesareti de artar ve akıllı bir insanın kolay kolay girişmeyeceği işlere girişmeye başlarlar..
Yapım :1967, ABD
Tür :Dram / Polisiye / Romantik
Yönetmen :Arthur Penn
Senaryo :David Newman, Robert Benton
Oyuncular :Gene Hackman, Faye Dunaway, Warren Beatty, Michael J. Pollard, Gene Wilder, Estelle Parsons, Denver Pyle, Dub Taylor, Evans Evans
Görüntü Yönetmeni :Burnett Guffey
Müzik :Charles Strouse
Süre :1 saat, 51 dk.
Kesinlikle kült bir film..Arşivlerimizde yer almasına can atacaklarımızdan..İzlenmesi gereken eski yapımlardan..1967 yapımıdır..Warren Beatty ve Faye Dunaway'in performansları çok iyidir..Bu oyunculara bir de Gene Hackman eşlik edince ortaya da böyle bir film çıkmış oluyor..Çok zevkli bir film,iki suçlunun macera dolu hayatlarının bir kısmını resmetmiştir yönetmen Arthur Penn..Hızlı tempo,yapıldığı döneme göre oldukça ileridir bana göre..Güzel zaman geçirmenizi sağlayacağına eminim..
imdb puanı oldukça yüksek bir puan olan 8.0/10.0 idir..Bu oran diğer sinema sitelerindeyse 9.0 ila 9.8 arasında değişmektedir..
18 Nisan 2008 16:22
secret smile(: l
lan bunu da izlemedim yaaa
18 Nisan 2008 17:34
g l ø š t € ®
kült bir film derken ? pek benzemiyor ama nasıl yorum yap bakalım izlediysen
18 Nisan 2008 17:37
baş rahip
nostalciiii yapmışın ömerim:)))
18 Nisan 2008 20:05
denizhan
sağlam filmdir.
zevkten öldüğümü hatırlıyorum izlerken.
18 Nisan 2008 21:40
aslan67
kült film olup olmadığını afişe bakarak anlayabiliyorsan sana saygı duyarım..
g l ø š t € ® demis ki: kült bir film derken ? pek benzemiyor ama nasıl yorum yap bakalım izlediysen
18 Nisan 2008 21:43
aslan67
he ya bugün izledim de şahane film,bugünlerde gösterilen bazı filmlere temposuyla taş çıkartır:)
baş rahip demis ki: nostalciiii yapmışın ömerim:)))
18 Nisan 2008 21:44
tegan pelin
ben imdb'de ilk 100 filmi izledim
ilk 100'de yoktu bu film ama
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19299
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!