ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > futbol maçı izlemeyen entel erkekler

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

beşiktaş
beşiktaş
hocam ekinler 144 kıtadan oluşuyor,bende mevcut
16 Ocak 2006 19:25   mesajın adresini al  

khay21
khay21
her gsli fb i sevmez incedn bi dokundurdum sadce ,direkt moda girdin evet feneri sevmiyorum fenere takılmak hoşuma gidiyor,laf sokmakta öyle, ama artniyetli deil eglence olsun diye yapıyorum .eger gerçektn futbolu ayat memat meselesi olarak görseydn bunu anlardın.Bence sen sadece igne gbi batan gercekleri cekemiyosun
16 Ocak 2006 19:28   mesajın adresini al  

emiracle
emiracle
adem > onlar senin gerçeklerindi ben de ortakantin.com forum kurallarına riayet ettim. [benim sitem olsa sizi de atardım orası başka :)]

mesru & cenay > gerçekler ayen beyan ortada, basketboldan, futbola, kulüp yönetiminden, stadyuma, star transferlerden, bütçeye her alanda sizi (siz diyorum fenerbahçe ve diğerleri mahiyetinde) ezerken içersinde bulunduğunuz hissiyata saygı duyuyor ve acınızı bir futbol taraftarı olarak anlıyorum ama benim takımıma laf söyletmem yerli yersiz ama entellektüel bir boyutta tartışıcaksanız buyrun tartışalım ama bu "çarşı herşeye karşı" seviyesinde olacaksa ben hiç girmeyeyim.
16 Ocak 2006 19:34   mesajın adresini al  

emiracle
emiracle
bir adet forumda "FENERBAHÇE EN BÜYÜK LAY LAY LOM" diye bi başlığımı ya da yazımı görürseniz bileğimi keserim, ben takımım hakkında herkesle konuşmayacak kadar fanatiğim.. ama siz maşallah bütün fenerbahçe forumlarını açıp, nefretinizi kusuyorsunuz. bu sizce garip değil mi? yoksa ben de cevap versem boş yere saatlerce kelime israfı yaparız burda.. senin galataraylılarla galatarayı tartıştığın bi foruma girip ".ikilmiş cimbombom, kulübünüz batsın, paranız yoksa para verelim" diye yazsam kızmaz mısınız? sizin anlamadığınız ya da benim anlatamadığım fenerbahçe büyüklüğünün kupa ya da şampiyonluk büyüklüğü olmadığıdır, onun büyüklüğünün adı konamaz rahmetli islam çupi'nin dediği gibi.
16 Ocak 2006 19:39   mesajın adresini al  

wai
wai
izlemem
16 Ocak 2006 19:40   mesajın adresini al  

khay21
khay21
bak gercek şu fenerin tek bildigi paranın kutsallıgıdır.Başarılar dedikleri de parayla satın alınmıştır.takımım böyle başarılar elde edecegine onlarsız olmasını tercih ederimfenerin parasnın gecmedigi yerlerde başarı gelmemesinin sebebide bunlardır.Sana nasit birşey sorucam insanların fb i sevmemesinn sebebi onlar bizim başarımızı cekemiyolar diye acıklarken kendin bu laflara gercekten inanıyor msn?cevabın evetse zaten sana ve takımına laf etmeye gerek yok zaten
16 Ocak 2006 19:40   mesajın adresini al  

keti
keti
nası bi başlık bu yauuuu

ben de başlık açıcam "eskrimle ilgilenmeyen entel erkekler" diye!

niye entel olsun yaa ilgilenmeyebilir alla alla..ben de saçımı ne tip sarıya boyatsam diye düşünmüyorum hiç o zaman "saçını sarıya boyatmayan entel kızlara" mı giriyorum?

çoğu insanın yaptığını yapmamak entellikse evet entelim-enteliz ahaha...
!!....!!!.......
16 Ocak 2006 20:23   mesajın adresini al  

keti
keti
eğer entelsem (bi kesime göre) bu beni ilgilendiren bişi değil çünkü bu sıfatı ben koymuyorum kendime. "aa entelim çok karizmayım" diye bişi yok sevgili başlığı açan arkadaşım.özelden atma mesaj bence burda konuşalım...bi de kimseye laf sokmaya çalışmıyorum,öyle tuhaf tuhaf cümleler sarfetme bana

16 Ocak 2006 20:28   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
isteyen izler istemeyen izlemez..izlemeyenler şöyledir böyledir demek pek doğru değil bence..

ama izlemek zevklidir..hatta tribünde olmak daha güzeldir..
16 Ocak 2006 20:33   mesajın adresini al  

tk
tk
furbol maçı falan izlemem ama entel oldugumda söylenemez. başlığın değiştirilmesini arz ederim...
16 Ocak 2006 20:36   mesajın adresini al  

khay21
khay21
ne olsun başlık?
16 Ocak 2006 20:37   mesajın adresini al  

tk
tk
furbol maçı izlemeyen erkekler
bu olabilir mesela en basitinden
16 Ocak 2006 20:39   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008