ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > futbol maçı izlemeyen entel erkekler

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

khay21
khay21
bunlardan heryerde bulunur,entel entel konuşurlar,sanki futbol kaba,kötü bir spormuş gibi konuşurlar.Temel sözleri:" 11 kişinin bir topun peşinde koşmasından ne zevk alıyosunuz,anlamıyorum"
16 Ocak 2006 18:47   mesajın adresini al  

emiracle
emiracle
liverpool'un eski teknik direktörü çok güzel açıklamıştır; "futbol bir hayat memat meselesi değildir,ondan çok daha önemlidir"
16 Ocak 2006 18:49   mesajın adresini al  

emiracle
emiracle
senin konunla ilgili en iyi laf ise;
"futbol, birçok insanın ona inanmasıyla ve entelektüellerin ona kuşkuyla yaklaşmasıyla tanrı'ya benzer." -eduardo galeano
16 Ocak 2006 18:51   mesajın adresini al  

beşiktaş
beşiktaş
geçen haftanın tempo dergisi konusu
okan bayülgen önde gidenlerinden
16 Ocak 2006 18:54   mesajın adresini al  

emiracle
emiracle
futbolla ilgilenmemeyi ben bir eksiklik olarak görüyorum, daha doğrusu ilgilenmemeyi değil de "takım tutma" hissiyatını anlamadan yorum yapan insanların gerçekten manen eksik olduğunu ve zararlı insanlar olduğuna inanıyorum.
16 Ocak 2006 18:56   mesajın adresini al  

willow is blessed
willow is blessed
Futbol izleyen erkekler tarafından entel diye nitelenen entellektüel erkeklerdir.
16 Ocak 2006 18:56   mesajın adresini al  

soulfly free
soulfly free
biraz da sürü psikolojisi

abd'de niçin herkes basketbol fanatiği oluyor? doğuştan mı?
adamlar futboldan bihaber mi? e o da değil??
adam doğuyor, baba bulls fanatiği; okula gidiyor,herkes ters smaç basmaya çalışıyor

takım tutmayana bu topicten de anlaşılacağı üzere "düzgün, aklı selim, erkek adam" muamelesi yapılmıyor... (şu ana kadar msg atanları tevzi ederim) e haliyle ben de götümü yırtıyorum kartal gol gol gol diye...
16 Ocak 2006 18:58   mesajın adresini al  

emiracle
emiracle
evet aynı şey ehehe :) bende gitmem valla.
16 Ocak 2006 19:05   mesajın adresini al  

khay21
khay21
walla top peşinde koşmak bir hayat tarzıdır.Sert oynamak ,teknik oynamak cogu insann da kendini en ii ifade ettigi yerdir saha.Maç izlemerken de bi insanı en ii tanıdığın zamandır.Eger o zmn bile sakinse adama hella olsun diyelbilirz.Ama eger adam fbliyse baştan tanırsın futbola el atmaktan(!) zevk aldıkları kesindir.
16 Ocak 2006 19:13   mesajın adresini al  

beşiktaş
beşiktaş
teşekkürler adem :)
16 Ocak 2006 19:13   mesajın adresini al  

beşiktaş
beşiktaş
en az entel beşiktaştan çıkar o zaman
entel değiliz manyağız biz
16 Ocak 2006 19:21   mesajın adresini al  

emiracle
emiracle
boşuna mı "futbol bir hayat memat meselesi değildir, ondan çok daha önemlidir" diyoruz? git kendin bi topik aç "anti-fenerbahçe" diye orda senin gibi arkadaşlarınla tatmin et entry'ler girerek kendini.. istirham ederim bir futbolla ilgili başlığın alt metni "kapanmaz bir fenerbahçe kompleksim var" olmasın.
16 Ocak 2006 19:23   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008