kartalhaber.com ve karakartal.com u ehuhe bunlar Bjk nin taraftar siteleri dedin.. karakartal.com la fenerbahce.com kişilerin siteleri biliyosun değilmi bunlar haber portalları duyduklarını yazarlar.. kartalhaber.com a gelince bu sitenin yaptığı yalan haberlerle biz şimdi dünyanın en iyi kadrosuna sahiptik milyon dolarlara para demeyen bir Bjk vardı biz o siteye kolpahaber.com deriz yani Bjk taraftar sitesi veya alakalı bir site değil hatta mahkemelik olmuştu.. başka..
17 Nisan 2008 23:40
anisakis
bak gerizekalı ağzımı tam açtıracan o olacak.. haberdeki kişileri biliyoruz.. ama senin ne amaçla bunları ikidebir yazdıgınıda biliyoruz.. sürekli diğer takımlara karşı provokatör başlıklar açtıgınıda biliyoruz.. bak beni daha fazla zorlama.. sonra korkup kaçıyomuşsun haberlerini aldık.. aa ben onları haber olsun diye açtım deme sakın.. neden aziz yıldırımla ilgili açmıyosun neden şekipin 8 saatte 100 binlerce faksı nasıl aldıgını yazmıyosun.. daha fazla zorlama..
17 Nisan 2008 23:44
ıssız
yürü be en büyük sensin
17 Nisan 2008 23:45
comandante
Aynı şeyi senin kulüp başkanında yaptı istersen oraya girme. Ligden çekileceğiz, haftaya paf takımıyla çıkacağız martavallarının hepsini bu sene içinde hem Deirörenden hem de Sinan Engin'den defalarca duyduk
17 Nisan 2008 23:50
anisakis
al işte mustafa topaloğlu gibi adamsın .. yav kardeşim bizim başkan dediğin adam şuan camiada çokmu seviliyo sanıyosun.. öyle salak sitelere gireceğne gir forzabesiktas a faan bak bakalım başkanın o lafları için ne demişler.. zaten konu bu değil.. konu senin bu başlıkları açmandaki amaç.. gelip gs ye 1 e 10 veriyo gibi başlıklarda açıyosun bu başlıgı açan adamın amacı nedir kışkırtmak gerginlik yaratmak aksini iddia etme komik olma..
17 Nisan 2008 23:54
ıssız
ahahahha
sen ne çok kızmışsın bu adama
hey dani sakin ol
anisakis demis ki: al işte mustafa topaloğlu gibi adamsın .. .
17 Nisan 2008 23:58
anisakis
al işte ne işim olur sizin kolpa sitelerle diyen adam.. :DD ben sana ne diyim ulan madem neden Bjk ile ilgili sitelerden haber alıp başlık açıyosun buraya ..aha al işte.. hayır yine tutmadı dediklerin.. diyincede bana gerzek diyosun.. cidden komiksin..
18 Nisan 2008 00:04
comandante
anisakis demis ki: al işte mustafa topaloğlu gibi adamsın .. yav kardeşim bizim başkan dediğin adam şuan camiada çokmu seviliyo sanıyosun.. öyle salak sitelere gireceğne gir forzabesiktas a faan bak bakalım başkanın o lafları için ne demişler.. zaten konu bu değil.. konu senin bu başlıkları açmandaki amaç.. gelip gs ye 1 e 10 veriyo gibi başlıklarda açıyosun bu başlıgı açan adamın amacı nedir kışkırtmak gerginlik yaratmak aksini iddia etme komik olma..
Ne işim olur sizin kolpa sitelerle allah aşkına. Ayrıca sizin taraftar gruplarınıznda kıvamları belli Bugün sktr git Sinan diye pankart açarlar yarın ''mama''larını alınca gidip Fulya'da elini öperler. Bu adamı getirmek için 100 yılında Beşiktaşı şampiyon yapan başkanın 4 yaşındaki kızına küfür etmediler mi? Şimdi de yemleri azalmıştır Demirören bilet ve tüp göndermiodur ondan isyan etmişlerdir. Yakında başkan gereğini yapar barışırlar. Kimi sevip kime karşı oldukları belli değil Belli olan tek şey Duvara Karşı olduklkarı
18 Nisan 2008 00:05
comandante
anisakis demis ki: al işte ne işim olur sizin kolpa sitelerle diyen adam.. :DD ben sana ne diyim ulan madem neden Bjk ile ilgili sitelerden haber alıp başlık açıyosun buraya ..aha al işte.. hayır yine tutmadı dediklerin.. diyincede bana gerzek diyosun.. cidden komiksin..
Ben sizin sitelerinizden almıyorum diye 4 defa sadece bu başlıkta söyledim. benim kaynağım haberturk.com'du diye. Anlamamak yada anlayamamak için bu kadar inat eden bi seni grdm valla.
doğru olanı yapmışlar , sonrasından şike yapıldığının ispatıyla uğraşılacağına en başından dikkat edilir maça ,hiç olmazsa bu sefer rize'nin düşmesi engellenmez..ulusoy amcaları da yok artık yazık onlara ...
19 Nisan 2008 18:21
mhd...
şike yapanlar açık ve net ortada...
(1) 19 Nisan 2008 18:28
messiniyen
sen önceki seneleri çok çabuk unutmuşsun arkadaş...şöyle 2004'e kadar geri gitmen yeterli olur sana ... sinan engin varken sizde hiç boşuna yorma kendini bence... kendi başkanın hocan açıkladı onun ne haltlar yediğini ... iyi hatırla geçmişini..
19 Nisan 2008 18:30
anisakis
valla senin mantıkla tüm fb maçlarından önce bunu yapsın o zaman millet.. ama öyle yapınca da tüm klüpler bize karşı birleşti cart curt naraları atıyosunuz..
not: bunları fbli oldugunu düşünerek yazdm..
19 Nisan 2008 18:43 ~ 19 Nisan 2008 18:46
messiniyen
ben hiç bir zaman şike veya benzeri şeyleri savunmam .. çünkü kendi takımım bunun en büyük acısını yaşadı 2004'te jimnastik kulübü tarafından ...o yüzden doğru olanı yaptıklarını söylüyorum,bugün eğer üç büyüklerin maçlarını izlemezseniz sadece o zaman gerçekten görürsünüz hakem hatalarını , kaç defa 90.dakika gollerimizin kesildiğini,boş yere oyuncularımızın atıldığını veya başka takımların başlarına buna benzer oyunların oynandığını... ne feneri savunurum ne bir başkasını, şerefsizliğin olduğu yerde şerefe sahip çıkmak en büyük erdemdir.. o yüzden bu tür şeylere sonuna kadar destek vermek lazım..sadece beşiktaş maçına da değil bu tür bütün maçlarda gerekli böyle şeyler... tam ulusoy gitti kurtulduk derken yeni karabasanlar görmek istemiyoruz futbolun üstünde..
19 Nisan 2008 19:02
anisakis
ya doğru şeyler söylüyosun aslında ama 2004 yılı derken neden mağdur oldun onu anlamadım bursaspor diyeceksen bursanın düşmesinin tek nedeni kendisidir.. bu mantıkla hep düşme potasında olur..
19 Nisan 2008 19:09
messiniyen
sen kendi takımında olan biteni bilmiyorsun anisakis bence daha fazla uzamasın muhabbet , beşiktaşın o sezon maçlarında neler yaptığına dikkat et diyeyim son söz olarak ... bu kadar kavga - tartışma nerden çıktı bi hatırlayın isterim..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19279
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!