ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Bursaspor'dan Beşiktaş maçında şike iddiası

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

#handkap06#
#handkap06#
tamm arkadaşlar kendimize gelelim arkadas paylaştmış oldu daha ne yazan yazar yazmayan ...

comandante demis ki:
Valla terbiyesizlik yapan ilk sen olduğun için benim söyleyeceğim yada geri alacağım hiçbir şey yok. Önce nasıl konuşacağını öğren sonra bize edep adap öğret....
17 Nisan 2008 23:32   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Bu arada bahsettiğin olay Cisse transferinde sazanların atlayarak Cisseleri karıştırma muhabbetiydi. Orada hiçbir şekilde geri vites olmamıştı. Ben haberi aldım kaynağı (haberturk.com) yazdım onlarda olayın gerçekleştiği siteyi(besiktas.com) ve sitenin halini çok açık göstermişlerdi.
17 Nisan 2008 23:33   mesajın adresini al  

anisakis
anisakis

valla ben terbiyesizlik yapmadım senin yaptıgını söyledim ama senin yaşam

tarzın böyle pişkinlikse bilemem.. ama merak etme birgün sende adam

olursun.. yazdıklarımı yalanla o zaman ben geri alayım.. mesajlar açılan

başlıklar hep kayıt altında.. artık salak salak haberleri sırf işine geldi dur

millete bok atayım diye buraya koyma ha eger koyuyosan bu lafları yemeye

hazırsın demektir..

comandante demis ki:
Valla terbiyesizlik yapan ilk sen olduğun için benim söyleyeceğim yada geri alacağım hiçbir şey yok. Önce nasıl konuşacağını öğren sonra bize edep adap öğret....
 1   17 Nisan 2008 23:34   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Hala aynı 'gerzeklikte'' devam ediyorsun bak. Ortada bi bok atma yok. Kişilerin adları belli, duyuruda buluınduklaru savcılık belli, bunu haberleştiren devletin resmi yayın organı belli sen hala bana sallayıp bok atmaktan bahsediyorsun. takımınıza laf geldiği için daha haberi okumadan atladığınız için neye itiraz ettiğinizi bile bilmiyorsunuz daha... Neyse sana daha fazla cevap verip forumun kirlenmesine sebep olamayacağım. herşey ortada
17 Nisan 2008 23:36   mesajın adresini al  

ıssız
ıssız
ortalık çok tehlikeli oldu
çocukları çekin pistten
17 Nisan 2008 23:37   mesajın adresini al  

anisakis
anisakis
kartalhaber.com ve karakartal.com u ehuhe bunlar Bjk nin taraftar siteleri dedin.. karakartal.com la fenerbahce.com kişilerin siteleri biliyosun değilmi bunlar haber portalları duyduklarını yazarlar.. kartalhaber.com a gelince bu sitenin yaptığı yalan haberlerle biz şimdi dünyanın en iyi kadrosuna sahiptik milyon dolarlara para demeyen bir Bjk vardı biz o siteye kolpahaber.com deriz yani Bjk taraftar sitesi veya alakalı bir site değil hatta mahkemelik olmuştu.. başka..
17 Nisan 2008 23:40   mesajın adresini al  

anisakis
anisakis
bak gerizekalı ağzımı tam açtıracan o olacak.. haberdeki kişileri biliyoruz.. ama senin ne amaçla bunları ikidebir yazdıgınıda biliyoruz.. sürekli diğer takımlara karşı provokatör başlıklar açtıgınıda biliyoruz.. bak beni daha fazla zorlama.. sonra korkup kaçıyomuşsun haberlerini aldık.. aa ben onları haber olsun diye açtım deme sakın.. neden aziz yıldırımla ilgili açmıyosun neden şekipin 8 saatte 100 binlerce faksı nasıl aldıgını yazmıyosun.. daha fazla zorlama..
17 Nisan 2008 23:44   mesajın adresini al  

ıssız
ıssız
yürü be en büyük sensin
17 Nisan 2008 23:45   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Aynı şeyi senin kulüp başkanında yaptı istersen oraya girme. Ligden çekileceğiz, haftaya paf takımıyla çıkacağız martavallarının hepsini bu sene içinde hem Deirörenden hem de Sinan Engin'den defalarca duyduk
17 Nisan 2008 23:50   mesajın adresini al  

off the record
off the record
GS ve FB ile bizi aynı kefeye koymasınlar... Bursanın kuyruk acısı var ondan götü kaşınıyo
17 Nisan 2008 23:54   mesajın adresini al  

anisakis
anisakis
al işte mustafa topaloğlu gibi adamsın .. yav kardeşim bizim başkan dediğin adam şuan camiada çokmu seviliyo sanıyosun.. öyle salak sitelere gireceğne gir forzabesiktas a faan bak bakalım başkanın o lafları için ne demişler.. zaten konu bu değil.. konu senin bu başlıkları açmandaki amaç.. gelip gs ye 1 e 10 veriyo gibi başlıklarda açıyosun bu başlıgı açan adamın amacı nedir kışkırtmak gerginlik yaratmak aksini iddia etme komik olma..
17 Nisan 2008 23:54   mesajın adresini al  

ıssız
ıssız

ahahahha
sen ne çok kızmışsın bu adama
hey dani sakin ol

anisakis demis ki:
al işte mustafa topaloğlu gibi adamsın .. .
17 Nisan 2008 23:58   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008