ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > NBA Play-off eşleşmeleri

Sayfalar: 1  2  3  4  5  29  30  31  32  33  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 373 - 384

souvereign jr.
souvereign jr.
san antonio çok kötüydü ama playofflarda new orleansa ve phoenixe elenmemelerine dua etsinler. bugün lakers 4-1 ile rakibini bekleyecektir.

final serisi için de ayrı başlık açmaya gerek yok :D koskocaman Los Angeles Lakers - Boston Celtics başlığı duruyor.

haydi Melekler Şehri göster gücünü...
29 Mayıs 2008 16:07   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
lakers alsın tabi.kobe shaqa kim olduunu göstersin.nasıl olsa gelecek yıl 2009 tek haneli.sas şampiyon olacak
29 Mayıs 2008 16:09   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
güzel maç olmuş dünkü boston-detroit maçı.
boston, ilk üç çeyrekte yerden yere vurduğu detroite tecrübesizlik yüzünden son çeyrekte kaybedebilirmiş.
yalnız hamilton sakat galiba, 6. maçta oynamazsa fena.
ben sağlıklı bir detroit'e ise hala güveniyorum :)
30 Mayıs 2008 01:55   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
100-92 yenmişiz 4-1 ile finale çıkmaya hak kazandık :)
kobe 39 sayı atmış oha :D pau gasol 12 sayı 19 ribaunt 5 asist.
tim duncan triple double yapmış. 19 sayı 15 ribaunt 10 asist. ama gene ginobili çok kötü oynamış. tony parker da 23 sayı atmış.

final maçlarının tarihleri: 5-8-10-12-15-17-19 Haziran
30 Mayıs 2008 12:45   mesajın adresini al  

_angelus_
_angelus_
GO LAKERS it's ur b'dai!
30 Mayıs 2008 13:02   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
Kobe: Olağanüstü bir başarı

Son şampiyon San Antonio Spurs'ü sahasında 100-92 mağlup ederek 4 yıl aradan sonra adını NBA finallerine yazdıran Los Angeles Lakers'ın yldızı Kobe Bryant, olağanüstü bir başarı elde ettiklerini söyledi.

Bu sezon sergilediği performansla normal sezonun en değerli oyuncusu seçilen Kobe Bryant, 17'si son çeyrekte olmak üzere toplam 39 sayı üreterek Lakers'ın NBA finallerine yükselmesinde başrol oynadığı maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Son şampiyon San Antonio Spurs'ü 4-1 ile ieleyerek NBA finallerine geldiklerinin altını çizen Bryant, Olağanüstü bir başarı elde ettiğimizi düşünüyorum. Hepimiz çok heyecanlıyız ve başarımızdan gurur duyuyoruz.Şimdi, yola devam edip şampiyon olup olamayacağımızı görmenin zamanı dedi.

Galibiyette büyük pay sahibi olan isimlerden Lamar Odom, Kalbim maç içindeki adrenelini pompalamaya devam ediyor. Belki de oturup bir şeyler yemeliyim. Sahaya çıkıp kendi oyunumuzu oynadık ve maçı kazandık. NBA finalleri tatmin edici bir sonuç; ancak atmamız gereken bir adım daha var diye konuştu.

aslanlarım benim be...
30 Mayıs 2008 17:27   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
bu gece 3.30da ntvde boston-detroit maçı var.detroit alsın ki son maça kalsın seri ve çıkan takım aşırı yorgun vaziyette elini kolunu sallayan lakers ile eşleşsin :D
31 Mayıs 2008 01:45   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
başarı olağanüstü çünkü karşılarında neredeyse son 6-7 sezonu domine etmiş bir rakip vardı. kendileri ise genç, playofflarda tecrübesiz sayılabilecek bir kadroya sahiptiler.
4-1 inanılmaz. tebrik etmek lazım.
31 Mayıs 2008 01:47   mesajın adresini al  

o6uz²
o6uz²
BOSTOOOOOOOOOOOOOOOOONN !!
üsttekine sevgiler.
nası koyduk ama :cP
31 Mayıs 2008 10:13   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
pierce ve garnettin yanında diğer oyuncular da çok iyi oynuyorlar belki iyi oyuncu değiller ama ii onyuyorlar.allen ve cassell hariç
31 Mayıs 2008 10:56   mesajın adresini al  

..lustrall..
..lustrall..
Gece Garnet taki o tutkuyu görnce Lakers a hiç şans tanımıyorum artık. allen da biraz canlansa ki eminim patlayacak o da finalde, boston havada karada şampiyon olur. Çılgın ve Hırçın celtics forzaaaaaaaaaa

..lustrall.. demis ki:
iki savunmacı takımı izliycez, pistons a süpriz yapabilir boston.. lakers- celtics finali olur bence, celtics kendi sahasındaki mücadelelerden birisini deplasmanda sergilese rahat şampiyon olur. ama allen da ve garnett ta şampiyon olalım diye bir tutku yok.. pierce garnet savunması lakers hucumunu çok zorlar.. ama kobe yi durdurmak gene deçok zor olur.. lakers şampiyn olur diyorum.. gasol lakers a çok şey kattı..
31 Mayıs 2008 14:32   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
lakers süpürür bostonu.
31 Mayıs 2008 21:18   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  29  30  31  32  33  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 373 - 384

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008