denizhan demis ki: pardon yanlış oldu.
dallas'ı eleyince spurs-suns galibiyle karşılaşacaklar tabii.
hm evet güzel hehe
işte o new orleons hornets.. chris paul ve arkadaşları..byron scott ın öğrencileri onlar.. :)
18 Nisan 2008 23:55
messiniyen
new orleans mükemmel bir dizilimle oynuyor büyük ihtimalle dallası geçerler ..orlando da eler...utah houston biraz ters bir seri gibi görünüyor ama bence guardlar farkıyla deron williams sayesinde utah ön planda yer alır . lakers zaten çok büyük sürpriz olmazsa konferans finaline kadar gidecek gibi gözüküyor.san antonio zaten futbolun liverpool'u gibi..tam bir finallerin takımı...kesinlikle eler benim takımım phoenix'i :( bu kadar kaan kural'lık yeter:)
new orleans maçlarında chris paul'u izlemenizi öneririm tam bir süperstar yetişiyor ..mvp cp3 !
18 Nisan 2008 23:55
üstteki
new orleans diyen arkadaşlarım ! Bu sözüm sizleredir
West i tutarsın ,paul u yavaşlatırsın ama Nowitzki yi kiminle nasıl tutacaksın ,he :)
18 Nisan 2008 23:56
denizhan
lebron'un da performansını merak ediyorum bu playofflarda.
artık insanüstü şeyler bekliyoruz kendisinden.
yani zaten insanlık dışı yaptıkları ama yetmeeez :)
18 Nisan 2008 23:57
üstteki
lebron 49 atsa agent 0 50 atar ,eminim ! :)
18 Nisan 2008 23:58
denizhan
sen fazla fanatiksin galiba arkadaşım.
bi de küçükken toronto-philadelphia doğu final serisini çok izlemişsin belli ki.
ama lebron'u da izletirler :P
sanırım arkadaşım bütün sezon boyunca new orleans'i izlememiş.. asıl nowiztki'yi kitlemek daha kolay o dediği oyuncuları kitlemekten... ayrıca bugüne kadar en az 60 tane new orleans maçı izledim david west'i tutabilen sadece 2-3 adam gördüm bu kadar maçta ki onlar da sonunda pes ettiler....üzülürüm onlar adına kaybedince dallas seriyi :)tıpkı önceki seneler gibi..
18 Nisan 2008 23:59
souvereign jr.
valla tutulmayacak adam varsa o da kobe'dir. :) gerçi serçe parmağından tutarsanız bir daha basketbol bile oynamayabilir ameliyat olması gerekiyor çünkü...
19 Nisan 2008 00:00
üstteki
kovboylarla oyun olmaz :D
Dallas ve San Antonio yu çok hafife alıyorsunuz !
fanatiklik değil de Gilbert Arenas ı çok seviyorum :)
ayrıca LeBron James i de çok severim ama Arenas işte ! :)
19 Nisan 2008 00:02
tsigalko
new orleans - dallas maçının galibi dallastır..
denizhan arkadasımız dallası eleyince deyince lakersın dallasla eşleştigini zannetigini düşündüm.. o yüzden new orleans dedim.. bence de tecrübe büyük faktör.. dallas götürür o seriyi..
19 Nisan 2008 00:03
messiniyen
tecrübe her zaman etkili olmuyor ama arkadaşlar, bence performanslara takım uyumlarına da dikkat edin, dallas eğer gerçekten jason kidd'i bu sezon kullandığından çok farklı olarak kullanırsa o zaman geçebilir turu nowiztki değil turu belirleyebilecek birisi varsa o da her zaman için JASON KIDD'dir o takımda...
19 Nisan 2008 00:06
souvereign jr.
yalnız kimin kimi eleyeceğini kestiremiyoruz ha batıda. doğuda bi adım önde olan takımlar var ama mesela batıda San Antonio Phoenix'e elense sürpriz sayılmaz yani o derece takımlar birbirine denk güçteler zaten aralarında da 1. ile 8. arasında 7 galibiyet fark var :) ilginç bi durum.
19 Nisan 2008 00:09 ~ 19 Nisan 2008 00:09
tsigalko
radiohead demis ki: tecrübe her zaman etkili olmuyor ama arkadaşlar, bence performanslara takım uyumlarına da dikkat edin, dallas eğer gerçekten jason kidd'i bu sezon kullandığından çok farklı olarak kullanırsa o zaman geçebilir turu nowiztki değil turu belirleyebilecek birisi varsa o da her zaman için JASON KIDD'dir o takımda...
son maçta new orleansa 27 10 10 yaptı kidd..
19 Nisan 2008 00:12
messiniyen
biliyorum o maçı kidd'in triple double yaptığı... gördüğüm şeyleri söylüyorum jason kidd nowiztki'den daha belirleyici bir oyuncu play-off'lar için ...nowiztki kim ne derse desin kobe'den ,lebrondan, ve daha çoğu superstardan daha alt seviyede bir süperstar... ama jason kidd bu ligin en iyi oyun kurucusu yıllardır... ve bu sanırım ne kadar ciddi bir üstünlük olduğunu belli eder... chris paul jason kidd çekişmesini merakla bekliyorum..
19 Nisan 2008 00:16
üstteki
o çekişmeyi herkes merakla bekliyor :)
maçlar için sabırsızlanıyorum ,play - off lar için de aynı şekilde :)
umarım adına yakışır ,süper çekişmeli, bol uzatmalı birbirinden güzel maçları izleriz
bence benchten kalkıp topu alıp alır almaz 3 sayı atma provaları yapıyordur :D
19 Nisan 2008 00:43
tsigalko
üstteki demis ki: bence benchten kalkıp topu alıp alır almaz 3 sayı atma provaları yapıyordur :D
bu anlar için yaşayıp ölen bir oyuncu murat kosova.. :)
19 Nisan 2008 00:45
üstteki
maçları beraber izleyebilsek keşke
yakın geçmişte honour ile beraber bi maç seyretmiştik utah - dallas maçıydı galiba, nowitzki son saniye üçlüğü atıp utah ı yıkmıştı :)
çok güzeldi yahu.
hep beraber maç izlemek istiyor.us
19 Nisan 2008 00:47
messiniyen
üstteki var ya yemin ediyorum içimi okumuşsun yaa :) abi baktım hatta nerde okuyosun diye istanbul görünce bi üzüldüm filan:) keşek birlikte izlesek şu dallas serisini acaip gırgır olur ya... ankarada olanları beklerim yine de:) tabi üstteki sende gelebilirsin ,bi maç ben istanbula geleyim bi maç sen ankaraya :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19276
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!