üstteki demis ki: abi utah ın kazanması gerekiyordu o maçı ,zaten houston ile eşleşicekler ,kesin :)
bi katakulli yok yani
san antonioyu altlarına alcaklardı yenselerdi diye biliyorum..
18 Nisan 2008 23:11
üstteki
öbür türlü de saha avantajlarını kaybettiler ama :)
18 Nisan 2008 23:12
tsigalko
ya bütün maçlar houstonda oynansa bile utah çıkar abi.. mutombonun pivot oynadığı yerde bizim mehmet akıllı oynarsa kariyer yapar..
18 Nisan 2008 23:17
üstteki
mutomboya neden mount mutombo dendiğini biliyorsundur umarım :)
şaka bir kenara ben de mutombo ya karşı memo nun dışardan çok sayı bulabileceğini düşünüyorum.houston bu sezon 22 maç üst üste kazanmayı başarmış bir takım ama play off lar da kimsenin şakası yok
18 Nisan 2008 23:19
souvereign jr.
san antonio'nun lakers ile oynadığı geçen hafta ntvnin verdiği maçı izledim de san antonio çok kötüydü manu ginobili yok tabi sakat. kobe de 2. yarı oynamamasına rağmen hem de... san antonio elenir bence bu turda nash faktörü önemli rol oynar ayrıca shaq'ı hangi uzunla tutacaklar merak ediyorum duncan forvet çünkü.
yaw 18 i yao varkendi zaten.. yao olsa 4-3 bitmeye adaydı.. 4-1 utah alır..
18 Nisan 2008 23:30
üstteki
san antonio boş takım değil arkadaşım nereye eliyorsun :)
parker bu sezon gördüğüm en etkili sezonunu oynuyor, defansta olmasa da ofansta çok istekli.
Tim Duncan ligin en dominant uzunlarından
18 Nisan 2008 23:32
tsigalko
san antonio ya şimdi elenir ya hiç.. sunsdan başkası eleyemez bence..
shaq ı oberto tutar.. :D
18 Nisan 2008 23:36
üstteki
uahah ,oldu canım :)
Amare + Shaq ezici team ama Duncan da yaşayan efsanalerden , Timmy i küçümsemeyin :)
18 Nisan 2008 23:39
denizhan
niye kimse new orleans'ı sallamıyor :)
onlar da gümbür gümbür gayet. sürpriz yapabilirler gibime geliyor benim.
18 Nisan 2008 23:43
üstteki
new orleans tecrübesiz bi takım ,play off ta çok uzağa gidemezler :) chris paul u çok severim ,onun yeri ayrıdır :)
18 Nisan 2008 23:44
tsigalko
leandro barbosa çok formsuz olmasa harbi zordu işi de san antonio nun işte playoff takımı.. futbolda avrupa kupalarında italya ne ise bunlar da playofflarda öyle.. bu sene sıçarlar diyosun şampiyon oluyorlar..
18 Nisan 2008 23:45
denizhan
dallası çatır çatır eleyecekler muhtemelen.
lakers'a karşı da ne yapacakları belli olmaz valla.
aman diyim :)
18 Nisan 2008 23:45
denizhan
pardon yanlış oldu.
dallas'ı eleyince spurs-suns galibiyle karşılaşacaklar tabii.
hm evet güzel hehe
18 Nisan 2008 23:47
üstteki
çatır çatır ,hmm :)
tavuk mu eliyorsun arkadaşım :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19276
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!