| |
messiniyen
|
üstteki utahlıysa bizde utahlıyız di mi kardeşim :) yaşasın new orleans & utah jazz kardeşliği :)
|
|
~ 110 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
hadi ya ben de konuşmak istiyom kobe ile. bi geçmiş olsun dileklerimizi iletelim. nolur düzelsin ama sakatlığı. ne dönüp atarsın rasgele. eh be kobe be
|
|
~ 110 gün
|
|
| |
denizhan
|
new orleans - utah
cleveland - orlando
final eşleşmeleri istiyoruz.
amerikadaki kanalların reytinglerini umursamıyoruz.
evet evet :)
|
|
~ 110 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
bu arada new orleans - san antonio maçı varmış ama ABD saati ile 08.pm.
Türkiye saati ile kaç oluyor acaba o?
|
|
~ 110 gün
|
|
| |
üstteki
|
ya ben bizimkilerin peşinden sürüklenip duruyorum :)
esasen timberwolves taraftarıyımdır ama berbat bir sezon geçirdik.
Al Jefferson ın gelecek vaad eden bir oyuncu ama biraz daha pişmesi lazım
messiniyen demis ki: üstteki utahlıysa bizde utahlıyız di mi kardeşim :) yaşasın new orleans & utah jazz kardeşliği :) |
new orleans da yükselen yeni değerlerden ,hem sen de desteklediğine göre desteklemek için yeterince nedenim var demektir :)
|
|
~ 110 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
bi kere new orleans - lakers ile detroit - cleveland çıkmalı finallere. ordan da lakers - cleveland olsun ki kobe vs lebron olsun.
denizhan demis ki: new orleans - utah
cleveland - orlando
final eşleşmeleri istiyoruz.
amerikadaki kanalların reytinglerini umursamıyoruz.
evet evet :) |
|
|
~ 110 gün
|
|
| |
messiniyen
|
|
|
~ 110 gün
|
|
| |
messiniyen
|
new orleans- utah finali hmm :) söylemesi bile hoş geldi ya :) ne dersin üstteki yakışmaz mı bize?
|
|
~ 110 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
hiç hoş değil bence :D
messiniyen demis ki: new orleans- utah finali hmm :) söylemesi bile hoş geldi ya :) ne dersin üstteki yakışmaz mı bize? |
|
|
~ 110 gün
|
|
| |
messiniyen
|
yok yok bence çok hoş souvereign:) inşallah elenir lakers diyorum hatta :)
|
|
~ 110 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
yuh :D ağzını hayra aç yahu. kobe bi iyileşsin gene 30+ sayı şov devam edecek. bi defa hem normal sezon mvpsi hem de final mvpsi olmalı kobe'miz. :)
|
|
~ 110 gün
|
|
| |
üstteki
|
yakışır valla da boozer ın daha çok katkı yapması lazım olası olması için :)
new orleans cephesinden sorun çıkmaz :)
messiniyen demis ki: new orleans- utah finali hmm :) söylemesi bile hoş geldi ya :) ne dersin üstteki yakışmaz mı bize? |
|
|
~ 110 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
boozer dozer gibi ha. sokakta görsem korkarım. tam texaslı tipi var adamda. kamyoncu :)
|
|
~ 110 gün
|
|
| |
messiniyen
|
2.06 boyu olup bu kadar etkili olan 2 adam var zaten : ben wallace ve carlos boozer :)
|
|
~ 110 gün
|
|
| |
üstteki
|
millsap de önemli olanın boy değil de işlev olduğunu kanıtlar nitelikte oynuyor ama bu lakers serisinde pek bişey yapmıyor boozer :)
|
|
~ 110 gün
|
|
| |