dün yendiiikkk :) 1.30da yatıp 5.30da kalktım :) 8.30da da maç bitti doğru lakers tişörtümü giyip okula gittim :D havamı attım... kobe , gasol , odom gene döktürdü ama bu sefer de radmanoviç çok iyi oynadı çok kritik 3lükler attı.
pau gasol yere düşmesine rağmen itiraz etti ya kalkmadan :D kaan kural'ın yoruma koptum.
- gasol yerdeyken bile hakeme itiraz edebilen bir oyuncu , o boydaki bir basketbolcu ayağa kalkana kadar hakem arkasını dönebilir , nasıl itiraz etçeksin sora :D
15 Mayıs 2008 17:27
denizhan
heheh iyiymiş.
ben de cleveland'ın yaptığı sorumsuzluğa gıcık oldum. tekrarını izledim boston maçının da ..
öyle ilk yarı oyna sen. sonra da maçı ver. olacak iş değil.
bu gidişle boston - detroit
lakers - new orleans finalleri izleyecez.
asıl final boston - new orleans
şampiyon da chris paul diyorum :)
15 Mayıs 2008 20:19
souvereign jr.
final lakers - detroit olsun. canlarını okuyalım! hamilton-billups-prince-wallace bekle bizi biz geliyoruz!!! öç almaya geliyoruz...
15 Mayıs 2008 20:47
souvereign jr.
ama hak ettik be final oynamayı. oh be memo elendi içime su serpildi. :) kobee kobee kobee 108-105. az önce banttan yayınladı ntv spor maçı.
17 Mayıs 2008 13:53
üstteki
utah da genel problem istikrar. Zaman zaman ak 47 sıçıyor ,zaman zaman Memo ,bu dönem de Boozer. Hepsinin normal bir dönemi olsa çok rahat elerlerdi bence Lakersı
geçmiş olsun :)
bigbang demis ki: yok abi ne boozer ne williams ne memo.utahın gerçek yıldızı ak 47
17 Mayıs 2008 14:03
souvereign jr.
lakers her maçında rahattı valla. 4-0 4-2 yendik rakipleri. oysaki boston atlantayı bile 4-3 yendi ve elenme tehlikesi ile karşı karşıya şuanda da clevelanda :)
spurs elensin ama bu sene çok kötüydüler.
17 Mayıs 2008 15:10
denizhan
heyecanla takip ediyoruz. oğuz'un da dediği gibi 2 seri 7. maça gitti, tam heyecan fırtınası :)
cleveland-boston maçı bu akşam 22.30'da. bakmadım daha ama ntv ya da nba tv veriyordur heralde. onu bekliyorum.
ben lebron geçsin istiyorum ama istatistikler boston diyor. geçen maçı izlerken bi istatistik verdi zaten, bu seneki yarı finallerde evinde oynayan takımların durumu 20-1. şaka gibi resmen :)
o yüzden boston ağır basıyor, zaten atlanta serisinde olsun, bu seride olsun, deplasmanda sıçtılar ama evlerinde çok farklıydılar.
lebron geçerse yine detroiti geçip nba finaline kalabilir ama finale hala hazır değil o takım. geçen seneki gibi süpürülürler diyorum. boston geçerse, boston-detroit'i kestirmek zor.
hep doğu hakkında fikirlerimi söyledim, san antonio-new orleans için lütfen new orleans diyorum ve sözü sahada chris paul'e bırakıyorum :D
18 Mayıs 2008 18:53
denizhan
oo felaket geçiyor maç.
kavga çıkıyordu neredeyse, zar zor ayırdılar west ile house'ı.
ntvde tavsiye ederim :)
18 Mayıs 2008 23:29
denizhan
bi de murat kosova - kaan kural dialogları yine efsane.
kosova: ben bişey sorayım, ray allen nerede ?
kaan kural: oturuyor, çok yoruldu ilk çeyrekte o.
kosova: hayır, tüm seride nerede ? en büyük hayal kırıklığı.
kaan kural: haa kesinlikle evet.
18 Mayıs 2008 23:34
souvereign jr.
amma defansif bi maç oldu ha 50-40 bitti ilk yarı ama birsürü faul çalındı. lebron vs pierce mücadelesinden galip bakalım kim çıkacak. clevelanddaki en önemli eksik bence gibson. allstar maçında 21 sayı atmıştı 7si 3lük olmak üzere. :) bu maçta eksikliği hissediliyo bence çünkü lebronun basket faulleri dışında ender 3lük atabiliyorlar. :) zevkli bi maç. çok yaşa ntv.
18 Mayıs 2008 23:58
denizhan
allstar maçı diyince bi an oha gibson all-star mı oldu diye düşündürdün bana egemen.
çaylaklar maçı de bari :)
19 Mayıs 2008 00:01
souvereign jr.
mvp aldı onda da allstar olmuş kadar oldu yani :D
19 Mayıs 2008 00:21
souvereign jr.
vay be boston geçti. 97-92 bitti maç. buraya kadarmış lebron.
yok artık lebron james diyemiycez bundan sora :)
19 Mayıs 2008 01:40
denizhan
efsane düello oldu.
üzüldüm lebron için ama böyle bi maç izlediğim için de şanslıyım açıkçası.
hoşgeldin boston.
19 Mayıs 2008 02:01
souvereign jr.
final belli oldu lakers - boston. efsane seriye bir yenisi eklenecek :) gerçi detroit de dipdiri kaç gündür bekliyor bostonı :) aslında lakers kesin de doğudaki belirsiz. benim dediğim de şey gibi oldu: 1. belli de ikinci kim :P
19 Mayıs 2008 02:08
denizhan
hah
hahahah
hahah
egemen ilahi :)
souvereign jr. demis ki: aslında lakers kesin de doğudaki belirsiz.
19 Mayıs 2008 14:22
..lustrall..
iki savunmacı takımı izliycez, pistons a süpriz yapabilir boston.. lakers- celtics finali olur bence, celtics kendi sahasındaki mücadelelerden birisini deplasmanda sergilese rahat şampiyon olur. ama allen da ve garnett ta şampiyon olalım diye bir tutku yok.. pierce garnet savunması lakers hucumunu çok zorlar.. ama kobe yi durdurmak gene deçok zor olur.. lakers şampiyn olur diyorum.. gasol lakers a çok şey kattı..
19 Mayıs 2008 17:02
souvereign jr.
:D
19 Mayıs 2008 22:21
üstteki
geçmiş olsun new orleans :(
20 Mayıs 2008 12:13
souvereign jr.
san antonio - lakers batı finali oldu. new orleansın çıkmasını istiyordum ben.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19276
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!