ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > NBA Play-off eşleşmeleri

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  29  30  31  32  33  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 133 - 144

messiniyen
messiniyen
teşekkür ederim:) bi de şu detroit elense de artık play-off'larda zevkli basketbol oynansa sıkılıyor insan onları izlerken ...
30 Nisan 2008 11:13   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Orlando eleyebilir ,Howard pota altını daraltır gibime geliyor :)
ben dış sayı tehditlerinden korkuyorum, Raptors serisinde kaybettikleri maçı izlemiştim de ,iyi top dolaştırmıştı raptors o maçta ,detroit de iyi top dolaştırabilen bi takım.
30 Nisan 2008 11:21   mesajın adresini al  

o6uz²
o6uz²
Orlando nun başarısı Howard ve dış atıcılardan geçiyor bence..
Saçma sapan yüzdelerle oynarlarsa ve yine 10-15 sayı geriye düşerlerse Detroit affetmez gibi geliyor bana..
30 Nisan 2008 11:29   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
abi dış atıcılar diyorsun ama raptors serisini izledin mi :)
seri boyunca istikrarlı bir şekilde dış şut sokmaları söz konusu bile değildi.
Bazen hücumlarda çok saçmalıyorlar ,Spurs teki veya zaman zaman Lakers taki organizasyonu göremiyoruz. Hidayet üzerinden dönüyor genelde oyunlar, Hidayete baskı kurunca herkes birbirine bakıyor ,Lewis bireysel yetenekleriyle sayı çıkartabilirse çıkartıyor.
Detroit maçlarının anahtarları belli
- Calderon u ve T .J Ford u tutamayan Nelson Billups a ne yapacak :)
- Rip Hamilton a nasıl bir önlem alacaklar
- Howard a yeterince top inebilecek mi
- Prince bana göre nba deki en iyi savunmacılardan ,Hidayet ona karşı ne yapar

bütün bu soruların cevabı Orlando - Detroit serisinde :)
30 Nisan 2008 11:33   mesajın adresini al  

o6uz²
o6uz²
abi tamam işte..
Hidayet in üstüne yıkıyolar oyunu ama adamların oyun kurucusu sıçtığı zaman Hido nun omuzlarına hayvan gibi yük biniyor, bi yerden sorna o da saçmalamaya başlıyor..

Hidayet Hidayet nereye kadar ?!
30 Nisan 2008 11:40   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
doğu yarı finaline kadar :)
30 Nisan 2008 11:45   mesajın adresini al  

o6uz²
o6uz²
auhauaha...
hadi bakalım..
izleyip göreceğz.. =)

üstteki demis ki:
doğu yarı finaline kadar :)
30 Nisan 2008 11:46   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
heyecanla bekliyorum ya ,utah fena dağıldı dün gece ama onlar da yarı final görür :) t-mac çok ekstra oynadı
30 Nisan 2008 11:47   mesajın adresini al  

o6uz²
o6uz²
izleyemedim malesef o maçı, migren ağrısıyla yamulmuştum..
okul da kapanıyor son günler, bitirme projesi için sabahlayacağım günler pek yakın ( a.k. ), maçları da izlerim heralde :cP
30 Nisan 2008 11:48   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
umarız orlandonun karşısına philedelphia çıkar..takım huzurda olduğu zaman detroit çok güçlü..
30 Nisan 2008 13:39   mesajın adresini al  

messiniyen
messiniyen
kusura bakmayın ama detroit'i çok övmüşsünüz ya, dallas'a da böyle deniyordu ne oldu gördük , detroit bu sene kötü oynuyor philadelphia maçlarına bakın bence toronto çok daha iyi takım philadelphia'dan ... orlando 4-2 veya 4-3 alır bence o seriyi yine de ... howard faktörünü unutmayın bence ..
30 Nisan 2008 16:27   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
Stoudemire: Spurs'e yenilmekten yoruldum

bir gerçek var son 10 yılın dünyadaki en iyi basketbol takımı sas.ve jordandan sonraki en iyi oyuncu da kesinlikle duncan.ligde herhangi bir takıma gitsin 2 yıl içinde yine yüzük takar.ön plana çıkma derdi yok.tek derdi takımının başarısı.
1 Mayıs 2008 17:47   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  29  30  31  32  33  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 133 - 144

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008