ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
>Aşkın Hikayesi :Bir zamanlar, bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada >varmış:Mutluluk, Üzüntü, Bilgi ve tüm diğerleri, Aşk dahil.Bir gün, adanın >batmakta olduğu, duygulara haber verilmiş. Bunun üzerine hepsi adayı terk >etmek için sandallarını hazırlamışlar.Aşk, adada en sona kalan duygu olmuş >çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş.Ada neredeyse battığı >zaman, Aşk yardım istemeye karar vermiş. Zenginlik, çok büyük bir teknenin >içinde, geçmekteymiş.Aşk, Zenginlik, beni de yanına alır mısın? diye >sormuş.Zenginlik, Hayır, alamam.Teknemde çok fazla altın ve gümüş var, >senin için yer yok. demiş.Aşk, çok güzel bir yelkenlinin içindeki >Kibir'den yardım istemiş. Kibir, lütfen bana yardım et!,Kibir Sana >yardım edemem, Aşk. Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedebilirsin. diye >cevap vermiş.Üzüntü yakınlardaymış ve Aşk yardım istemiş: Üzüntü, seninle >geleyim.Üzüntü Of, Aşk, o kadar üzgünüm ki, yalnız kalmaya ihtiyacım >var.Mutluluk da Aşk'ın yanından geçmiş; ama o kadar mutluymuş ki Aşk'ın >çağrısını duymamış.Aşk, birden bir ses duymuş. Gel Aşk! Seni yanıma >alacağım...Bu Aşk'tan daha yaşlıca birisiymiş. Aşk o kadar şanslı ve mutlu >hissetmiş ki, onu yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş.Yeni >bir kara parçasına vardıklarında, Aşk'a yardım eden yoluna devam etmiş. Ona >ne kadar borçlu olduğunu fark eden Aşk, Bilgi'ye sormuş:Bana yardım eden >kimdi? Bilgi O, Zaman'dı diye cevap vermiş.Zaman mı? Neden bana yardım >etti ki? diye sormuş Aşk.Bilgi gülümsemiş:Çünkü sadece Zaman Aşk'ın ne >kadar büyük olduğunu anlayabilir…
17 Nisan 2008 11:18
ivy mrs holi şit
mail mail...
17 Nisan 2008 11:22
yesugay
o zaman bunları forwardlayan arkadaşının mailini versen de başlık aıcam diye kasmasan aksjlşd
(3) 17 Nisan 2008 11:24
**imalısır**
BAŞLIK AÇMAM SİZİ NİYE BUKADAR GERDİ ANLAMADIM
off the record demis ki: Bunları indirdiğin sitenin adını versende başlık açıcam diye kasmasan
17 Nisan 2008 11:24
**imalısır**
İSTEMEYEN OKUMASIN!!!!!!!!!!!!!
17 Nisan 2008 11:25
yesugay
ben şahsen geriliyorum sana başlık açmak yasaklansın istiyorum kjdg
17 Nisan 2008 11:25
**imalısır**
:))
TOPLA İMZALARI ATTIR BENİ KANTİNDEN
17 Nisan 2008 11:26
yesugay
bana emir verilmesinden hoşlanıyorum galiba
hrrrrr;) parçala behçet
17 Nisan 2008 11:27
zerwan
iyi baŞLIK :)
17 Nisan 2008 11:32
#handkap06#
zaten bi başlık acçıo kardeş bırak onu acsın bari
off the record demis ki: Bunları indirdiğin sitenin adını versende başlık açıcam diye kasmasan
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19260
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!