ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

souvereign jr.
souvereign jr.
yok abi ben teori filan üretmem valla ben sadece sordum seyirci dezavantajı var doğru birşey mi diye cevabımı da aldım ve belediye rakip olduğu için de tatmin oldum cevabınızdan. bence bi sürpriz neden olmasın... abdullah avcı 6maçlık adam değilim ulan! diyip 6-0 yenmesin sizi :P
~ 143 gün   mesajın adresini al  

comandante
comandante

aslan67 demis ki:
Nitekim Denizlispor tribünlerini hatırlayalım..

Ev sahibi,deplasman taraftarı gibi bir olay gözümüze çarpmıyor değil mi?:)

2 sene önce Denizli maçını hatırlayalım Türk Futbol tarihinin en büyük lekesini. O gün bırakın %10u Denizli doğumlu yada ikametli olmayanlara 1 tane bilet satılmamıştı.

tsigalko
tsigalko
belediyenin ne taraftarı olacak allah aşkına.. seyircisiz maçta içeriye alınan futbolcu ahalisinin yakınları kadar yer tutar en fazla..

ot
ot
2 sene önce Denizli maçını hatırlayalım Türk Futbol tarihinin en büyük lekesini. O gün bırakın %10u Denizli doğumlu yada ikametli olmayanlara 1 tane bilet satılmamıştı.

rakip takımın bilet almasini engellemek icin bir yontemdir. anormal birsey goremedim ben?

aslan67
aslan67

Sana göre leke:)

Zaten fenerin canını yakan her maç lekedir:D

herkes kendine müslüman olmasaydı dünya daha yaşanılabilir bir yer olmaz mıydı comandante?

comandante
comandante

..ot... demis ki:

rakip takımın bilet almasini engellemek icin bir yontemdir. anormal birsey goremedim ben?

Nerede kaldı %10. Ayrıca Fenerbahçe taraftarına yapılan işkenceler ve muamele nedense diğer ''büyüklere'' yapılmıyor. mesela denizli hiçbir zaman diğer adı büyüklere böyle bir kota uygulamamıştır. Ayrıca bu hafta Ankaraspor maçında yaşananlarda en büyük örnektir. Bu sezon adı büyük takımlara 15 ytl'den satılan biletler Fenerbahçe taraftarına 45 YTL'den satışa sunulmuştur. fenerbahçe taraftarını rant kapısını gibi görmekte üstelik stadyumlara girişte ve çıkışta zorluklar yaşatmaktadırlar. Bu ülkede büyükle adı büyükler arasındaki farkı da bu sayede çok iyi görüyoruz. sadece sivas ve Bursa'da mantıklı fiyatlşarla maç izleyebiliyor Fenerbahçe taraftarı. Anadolü Kulüplerinin de ikiyüzlü davranışlardan kurtulma zamanı gelmiştir.

ot
ot
Nerede kaldı %10.

ya denizli %10unu vermistir fenerin. ya da sen bu %10 kuralını yanlıs biliyorsun.

mesela denizli hiçbir zaman diğer adı büyüklere böyle bir kota uygulamamıştır.

o macta denizlinin ligden dusme ihtimali vardi. bence gs ile yapsa aynı maci benzer sahneler olcakti. ligden dusmek uzere olan takım sadece kendini dusunur...

ot
ot
commandantenin fenerli olmasi tesaduf olamaz. daha onceden bir fenerli profilinden bahsetmistim. cuk diye oturuyor valla :)

souvereign jr.
souvereign jr.
aynı şey galatasaraylı profili için de geçerlidir. nedense hep onlar haklıdırlar herşeyde... :)

aslan67
aslan67
İstanbul Büyükşehir Belediyespor:0-2:Galatasaray

Maç devam ediyor:)
~ 141 gün   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
hadi hayırlısı. necati golgolgol :P

deliveren
deliveren
Cimbom şampiyonluga Koşuyor

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008