ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
sanırım bu video kantinde başlığı açılma rekorunu elinde bulundurmakta..
15 Nisan 2008 19:18
gecenin_kabusuu
kayserilel içmez desem yalan olur ama ben bi kayserili olarak bi yorum yapayım bu bizim azize oyunumuz tabiii bu kadar abartılı degil ama yinede boyle takla falan yok yani...
15 Nisan 2008 19:18
sphinx®
ama olsun sorun değil..1000lerce kez açılsa da sorun değil...yaşatalım bu dansı...
sphinx® demis ki: sanırım bu video kantinde başlığı açılma rekorunu elinde bulundurmakta..
15 Nisan 2008 19:19
buz mavisi
15 sene yasadım kayseride.son bes senedir dugune gıtmesemde gittiğimhiç bi dugunde gormedım yahu bole bişe:))ne biçim yore dansı bu:))
15 Nisan 2008 19:20
**imalısır**
valla bılmıyoodum :))
yenıyım kantinde bütün açılan başlıklara bakmadım :))))
15 Nisan 2008 19:20
sweetdreams
Kayserililer son yıllarda tabularını yıkmışlar demekki sen kaçırmışın:)) canın çekti demi?keşke bende öyle oynayaydım dedin:))
buz mavisi demis ki: 15 sene yasadım kayseride.son bes senedir dugune gıtmesemde gittiğimhiç bi dugunde gormedım yahu bole bişe:))ne biçim yore dansı bu:))
15 Nisan 2008 19:26
buz mavisi
Kayserililer son yıllarda tabularını yıkmışlar demekki sen kaçırmışın:)) canın çekti demi?keşke bende öyle oynayaydım dedin:))
hee ya benim çocuklugumda yoktu bole seyler:)biz gayet halay ceker yada işte oyun havası calar onda oynardık:)9bole crazy danslar yoktu:)bide kızkıza dans ederdik:))bizim zamanımızda boleydi şimdiki nesil almıs basını gidiyor:))
15 Nisan 2008 19:32
sweetdreams
Yaa yaaa şimdiki gençler pek bi çılgın oynuyolar:))
buz mavisi demis ki: Kayserililer son yıllarda tabularını yıkmışlar demekki sen kaçırmışın:)) canın çekti demi?keşke bende öyle oynayaydım dedin:))
hee ya benim çocuklugumda yoktu bole seyler:)biz gayet halay ceker yada işte oyun havası calar onda oynardık:)9bole crazy danslar yoktu:)bide kızkıza dans ederdik:))bizim zamanımızda boleydi şimdiki nesil almıs basını gidiyor:))
15 Nisan 2008 19:33
banshee
Arama motoru vardır.
100 mesajı yazmayı biliyorsun da bir başlık açarken orada yazan uyarıları mı okuyamıyorsun, diyeceğim ama sen çemkireceksin
*papatya* demis ki: valla bılmıyoodum :))
yenıyım kantinde bütün açılan başlıklara bakmadım :))))
15 Nisan 2008 19:34
**imalısır**
çemkirmiycem
(1) 15 Nisan 2008 19:37
-can-
tey tey kaç zaman oldu bunun üstüne yaw :)
15 Nisan 2008 19:44
volkn
adam parande atarken diğer adamın sapkasını ucuruyo kafasından farkettiniz mi. (:
15 Nisan 2008 19:48
volkn
bu aslında hoptek diye bi oyun. trabzonda oynanır. görüntüler bi laz düğününden olabilir. youtube da hoptek diye aratırsanız baska örneklerini de görebilirsiniz..
ayrıca erkek erkeğe içince kafalar hoş oldugunda müzik açıp böyle oynamak çok eğlenceli.. (:
15 Nisan 2008 19:57
suskun irem
ya eğer içince böyle oluosa bi noktadan sonra insan iyiki hiç o noktaya yaklaşmadım ve umarım hiçte yaklaşmam. utanç abidesi:D düşünemiyorum böyle bi videom oldugunu:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19226
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!