inanamıyorum....nasıl bir toplmuz biz akıl erdiremiyrum...ne erkeklerde saygı kalmış ne de kadınlarda....adamın yazdıklarından çıkarabileceğim tek şey psikoljik srunuları olması ve bilinç altına ittiği bir olay olmalı....ya da şöhret olmak için oynanmış ucuz bi karalama oyunu....
ben buna kıçımla gülerim.....
15 Nisan 2008 17:20
uysalhan
saçma!
başlığa ithafen
15 Nisan 2008 17:22
g l ø š t € ®
hadi ya nasıl gülüyonki öle göstersene bi bence adam haklı ne güzel yazmış helal olsunn yürü be koçum
15 Nisan 2008 17:22
laroxyl
kıçıma 2 kaş göz de çizerim senden daha estetik durur.....
(1) 15 Nisan 2008 17:25
por una cabeza tango
çok donanımlı hatunlar bazen şeytan olabilir belki
ama onları da idare edecek erkeklerimiz mevcut ülkemizde.
dengi dengine olduktan sonra şeytan değil zavallı olur ancak hin takılan taraf.
kadını da erkeği de.ayrımsız.
(1) 15 Nisan 2008 17:26
g l ø š t € ®
orası öle canım ama bi de insanlar karar versin istersen sen gösterde beni görüolar zaten insanlar merak ediyor şeker
kitabı okuyan olmayabilir ama bi aklıevvel dizi yaparsa inanaı çok olur, hatta nette bi kaç yerde cıksın gene inanan cıkar, şekil 1-a, işi gücü bıraktık adamın eseri!ni tartışıyoz, sırf ne saçmalamış diye okuyan bile cıkabilir:))) bazen saçmalamakta para kazandırır, tvdeki modellerimiz!, şarkıcılarımız!, artistlerimiz! bazı medyatik simalar nasıl para kazanıyor sanıyorsun:))) belki de aptalı oynuyordur amcam ne malum
bukmec demis ki: glikoz ve tutaste'nin dediklerine katılıyorum. ne bu kitabın edebi değeri var ne de yazarına edebiyatçı diyebiliriz. herif saçmalayıp durmuş... böle adamların kitaplarını okuyanlar var mı acaba?
15 Nisan 2008 17:51
aslan67
Bütün bunları annen,kız kardeşin,halan,yengen ve teyzen hakkında da düşünüyor musun Bülent?
15 Nisan 2008 17:56
hunikoleksiyncusu
''şeytan diye birşey yoktur aslında '' demiş vakti zamnda bi filozof bey..(adını hatrlamıorm şimdi) şeytan ; insanın yüreğindeki iyiliğin, sadakatin eksikliğidir..der.
15 Nisan 2008 17:57
gecenin_kabusuu
yok boyle seyler arkadaslar kandırmayın milleti kadınlar diye hitap ettiğimiz seyler bize neleri tattırıyorlar hepsinin farkındayız degil mi her ne olursa olsun bize askın ne oldugunu anlatan ve tarif edenler onlardır bu baslıgı acan arkadasım acaba hiç aşık olmadı mi...))):::
(1) 15 Nisan 2008 18:51
laroxyl
bence fena aşık olmş.... ya terkedilmiş yada kabul edilmemiş.....
15 Nisan 2008 19:00
zerwan
+100
laroxyl demis ki: bence fena aşık olmş.... ya terkedilmiş yada kabul edilmemiş.....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19217
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!