ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
evet edebiyat forumuna açmaman iyi olmuş kitabı okumadım ama hiç bir edebi değeri olduğunu düşünmüyorum,okudugum iki satırdan birinde aşağılamış resmen adam...bir et parçası...diye bahsetmiş ne demek bu ya..önyargılı mı davranıyorum acaba diye kendi kendime soruyorum ama et parçası diye bahsetmesinin haklı tarafını da bulamıyorum..
(3) 15 Nisan 2008 13:37
volkn
Fazla genellemiş bülent denen adam. Annesi de şeytan onun herhalde.
15 Nisan 2008 13:38
ıssız
bütün kitaplarda yazıyor bütün günahları kadınlar işliyor
Bülent'in üstüne kadınlar atlıyo sanki,hangi başarısız sapık gudubet tiptir acaba bu Bülent?:)
(1) 15 Nisan 2008 13:49
üstteki
kadınları taşlayalım :)
(1) 15 Nisan 2008 13:56
pablo_escobar
bu cocugun sorunu büyük biz care olamayız kendini leyleklerin getirdigine inanıyor:))
15 Nisan 2008 13:56
glikoz
ee abimiz okadar aptal demek ki..Ben aptalım,bir kadın istediği zaman bana her istediğini yaptıracak zeka ve işveye sahiptir,ve ben bi kadına asla hayır diyemem..demiş! bu da kitaptan çıkarılacak sonuç..
(4) 15 Nisan 2008 14:03
pablo_escobar
kimsin sen
15 Nisan 2008 14:04
pablo_escobar
cok acı cekmissin sen allah yardımcın olsun:)
15 Nisan 2008 14:09
9a 6
ahah herif et kafanın önde gideni..ataerkil dünyanın yarattığı kadın figürü üzerinden kadınlara giydirmiş..yok icat yapmamışlar da bilmem neymiş de..düzen sanki buna müsade ediyor,kadınlar yapmıyor..hala günümüzde bile meslek sahibi bir çok kadın iş yerinde tacize uğruyor..kimisi bunu yediremiyor kimisi de oyunu kuralına göre oynuyor..sonra da çıkıp et parçası,şeytan,fahişe bilmem ne..ahah siktir git,bi de kitap yazmış sajdhsa
onlar et parçasıyla senin gibiler sayesinde para kazanıyor..madem şikayetçisin bunlara prim verme,mal.
(3) 15 Nisan 2008 14:14
9a 6
bekareti sorun eden,adam olursa bu şekilde oyuna getirilmez..zorlama,kısıtlama,baskı yalanı beraberinde getirir..genellemeler soyuttur,bunlarla yaşayarak bi yere varamazsınız..insanoğlunun çiğliği ve basitliği tek bir cinsiyete indirgenemez..boş bi kitap,boş bi başlık..
(2) 15 Nisan 2008 14:25 ~ 15 Nisan 2008 14:25
9a 6
üniversiteli insanların hala bu tip saçmalıklara prim vermesi o kadar komik ki..kondom diye şarkı var,hadi onun sanatsal yönünü tartışalım..lay lay lom
15 Nisan 2008 14:28
9a 6
herkese verip te evleneceği hayataını birleştireceği adama bakireyim namusluyum havası yapmak ta çok dürüstçe değil..
bekaret talebi kadının kendisinden beklediği midir yoksa erkeğin kadından beklentisinin zamanla toplum örf ve adeti haline gelmesi midir?bu tip saçma şeylere takılmazsa erkek kişisi kadın gelip ben bakireyim ayaklarına yatmaz..
bu tip saçmalıklarda erkeğin iktidar problemleri,güç kurma,hakim olma egolarına dayanıyor..sahiplenme,benim diyebilme..neye benim diyorsun?bir insana?bir mala?
sonra neden kadınlar et parçası gibi davranıyor diye ağlamalar..hepinize birer mendil,ne diyim (:
size iyi tartışmalar.
(2) 15 Nisan 2008 14:33 ~ 15 Nisan 2008 14:34
anthony casso cesare
Bu kitabı okumasam da o konuda hem fikirim:)) gerekçeleri eleştirenlere de katılıyorum sonuca da kendimce katılıyorum:))
15 Nisan 2008 14:49
bonaventure
bütüm kadınlar şeytandır.
annen hariç!
15 Nisan 2008 15:15
bukmec
glikoz ve tutaste'nin dediklerine katılıyorum. ne bu kitabın edebi değeri var ne de yazarına edebiyatçı diyebiliriz. herif saçmalayıp durmuş... böle adamların kitaplarını okuyanlar var mı acaba?
15 Nisan 2008 15:33
hüzün abi
kadınların şeytan yanları vardır doğrudur, hatta bi erkek olarak sonuna kadar desteklerim o kitabı, nedir bu erkeklerin kadınlardan çektiği anlamış değilim.
fakat erkek mi kadından çeker kadın mı erkekten, işte bu coğrafyaya göre değişir, örneğin iran, ırak, arabistan gibi ülkelerden kadınlar zorluk çeker; Avrupa ülkelerinde ise erkekler.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19217
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!