gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

İlişkiler - bütün kadınlar şeytandır
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
kahin pekmez
kahin pekmez
erkeklerde tanrı mı oluyor ?

wink not : biber gazı taşıyan bütün kadınlar namusludur diyebilir miyiz ?

15 Nisan 2008 13:35 ~ 15 Nisan 2008 13:37  mesajın adresini al  
meazzaa
meazzaa
adamda ii kuyruk acısı varmış

3 defa alkışlanmış (3)  15 Nisan 2008 13:36  mesajın adresini al  
glikoz
glikoz
evet edebiyat forumuna açmaman iyi olmuş kitabı okumadım ama hiç bir edebi değeri olduğunu düşünmüyorum,okudugum iki satırdan birinde aşağılamış resmen adam...bir et parçası...diye bahsetmiş ne demek bu ya..önyargılı mı davranıyorum acaba diye kendi kendime soruyorum ama et parçası diye bahsetmesinin haklı tarafını da bulamıyorum..

3 defa alkışlanmış (3)  15 Nisan 2008 13:37  mesajın adresini al  
kahin pekmez
kahin pekmez

glikoz demis ki:
evet edebiyat forumuna açmaman iyi olmuş kitabı okumadım ama hiç bir edebi değeri olduğunu düşünmüyorum,okudugum iki satırdan birinde aşağılamış resmen adam...bir et parçası...diye bahsetmiş ne demek bu ya..önyargılı mı davranıyorum acaba diye kendi kendime soruyorum ama et parçası diye bahsetmesinin haklı tarafını da bulamıyorum..

uzak dur

15 Nisan 2008 13:38  mesajın adresini al  
bigbang
bigbang
yatakta mutlu edersen ne şeytanlıkları kalır ne de cinlikleri

2 defa alkışlanmış (2)  15 Nisan 2008 13:38 ~ 15 Nisan 2008 13:42  mesajın adresini al  
volkn
volkn
Fazla genellemiş bülent denen adam. Annesi de şeytan onun herhalde.

15 Nisan 2008 13:38  mesajın adresini al  
ıssız
ıssız
bütün kitaplarda yazıyor bütün günahları kadınlar işliyor

http://youtube.com/watch?v=G2SzPoWOnWc

15 Nisan 2008 13:40  mesajın adresini al  
sweetdreams
sweetdreams
Bülent'in üstüne kadınlar atlıyo sanki,hangi başarısız sapık gudubet tiptir acaba bu Bülent?:)

1 defa alkışlanmış (1)  15 Nisan 2008 13:49  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
kadınları taşlayalım :)

1 defa alkışlanmış (1)  15 Nisan 2008 13:56  mesajın adresini al  
@taylan@özgür@
@taylan@özgür@
bu cocugun sorunu büyük biz care olamayız kendini leyleklerin getirdigine inanıyor:))

15 Nisan 2008 13:56  mesajın adresini al  
tutaste
tutaste
- Dünya da bütün borsalar batarken, para değerleri düşerken, bir et parçasının her gün kurunu yüksek bir seviyede kapatması...
(Et parçasına yapılan yatırım her zaman elinde kalır, elinde patlar... bunu bir kenara yaz...)

kadınlara et parçası olarak bakmak için yıllarca kadınsız kalmış olmak gerek sanırım..hiç cinsel ilişkiye giremediği için gördüğü her dişiyi cinsel bir obje,bir et parçası olarak görmeyi başka neyle açıklayabilir?ağzı,burnu,kulağı,gözü beyni iki bacağının arasında olan insan modeli..

- Erkekler dişiyle tırnağıyla bir yerlere gelmek için çabalarken, bazı kadınların dişleriyle erkeklerin boynunda iz bırakarak, tırnaklarıyla sırtında derin yaralar açarak bir yerlere gel­mesi...

Allah'tan bazı kadınlar demiş..

- Erkeklerin kıçlarını yırtarak, kadınların ise kıçlarını başlarını açarak yükselmeleri ve ka­dının et terinin erkeğin alın terinden daha önemli olması...

bu adam alın terinden falan bahsetmesin çünkü kendisinin tam olarak anlamını bildiğinden şüpheliyim..içimden milyonlarca küfür sayıyorum kendisine..kafanı bu tür şeylere yorarak mı alın teri döküyorsun diye sorarım ben adama..

(Hem de iki zevki birden yaşayarak; hem zevk alıyor, hem yükseliyor; hem inliyor, hem çı­kıyor. .. ikisi bir arada bu olsa gerek.)

bu adamdan farklı bir cümle beklenmezdi zaten..

- Bir tarafta yıllarca aynı iş yerinde çalıştığı bir erkeğe aşık olup bazı nedenlerden ona bir türlü açılamayacak kadar utangaç bir kadın... bir tarafta istediği erkeği bir göz işaretiyle ayarlayıp, istediği zaman bir el hareketiyle bırakan kadın... böyle bir güce sahip olması...

kadının bir göz kırpmasıyla evini,çocuğunu ve sahip olduğu bütün değerleri hiçe sayabilen bir erkek olmak da yetenek işi..

15 Nisan 2008 13:57  mesajın adresini al  
tutaste
tutaste
- Dünya zeki ve yaratıcı erkeklerin dünyası olduğu halde, hayatında insanlık adına hiç bir buluş yapmamış kadınlara kölelik yapan erkeklerin olması..,

dünya erkelerinmiş..bak sen işe..kadınlar hiç bir buluş yapmamışmış..sen hangi buluşu yaptın da konuşuyorsun be adam?

- Yatakta istediği zaman sana her şeyi yapıp istediğini aldıran, her istediğini yaptıran adeta seni maymuna çeviren kadının seni kullanması...

kullandırma o zaman kendini..beynin,mantığın bacaklarının arasında kaybolmasın..kullanıldığını düşünüyorsan kullanıyorsundur..böylece kullanılmayı da haketmiş olursun kusura bakma..

- Boşandıktan sonra sanki babasının malıymış gibi bütün mallarının yarısını alması...

hepsini sen alsan sesin çıkmaz ama değil mi?
kimse kimseye hakettiğinden fazlasını vermez merak etme..malların yarısını alıyorsa ona hakkı vardır almıştır..bu kadar basit..çirkeflik yaratma..

2 defa alkışlanmış (2)  15 Nisan 2008 14:01  mesajın adresini al  
glikoz
glikoz
ee abimiz okadar aptal demek ki..Ben aptalım,bir kadın istediği zaman bana her istediğini yaptıracak zeka ve işveye sahiptir,ve ben bi kadına asla hayır diyemem..demiş! bu da kitaptan çıkarılacak sonuç..

4 defa alkışlanmış (4)  15 Nisan 2008 14:03  mesajın adresini al  
@taylan@özgür@
@taylan@özgür@
kimsin sen

15 Nisan 2008 14:04  mesajın adresini al  
tutaste
tutaste
- Eğer çocuğun varsa çocuğunu sana karşı koz kullanıp sana Çin işkencesi yapması...

annen seni de babana karşı koz olarak kullandı mı?

Sen çalışıp didinirken onun kuaförüne, makyaj malzemesine, ayakkabılarına ve elbise­lerine harcadığı paralar..

çalışmanın içine sekreterini yemeğe götürmek de var mı?

- Kadınlarla bir yere gittiğinde hesabı hep erkeklerin ödüyor olması...

ödeme..evet ödeme..bu kadar basit..centilmenlik yapıcam,kadının gözünü boyayacağım diye attığın her adım finansal sıkıntı demektir..bunu bilmiyorsan kimseyi suçlama.. git aynaya bak suçluyu bulmak için..

15 Nisan 2008 14:06  mesajın adresini al  
@taylan@özgür@
@taylan@özgür@
cok acı cekmissin sen allah yardımcın olsun:)

15 Nisan 2008 14:09  mesajın adresini al  
9a 6
9a 6
ahah herif et kafanın önde gideni..ataerkil dünyanın yarattığı kadın figürü üzerinden kadınlara giydirmiş..yok icat yapmamışlar da bilmem neymiş de..düzen sanki buna müsade ediyor,kadınlar yapmıyor..hala günümüzde bile meslek sahibi bir çok kadın iş yerinde tacize uğruyor..kimisi bunu yediremiyor kimisi de oyunu kuralına göre oynuyor..sonra da çıkıp et parçası,şeytan,fahişe bilmem ne..ahah siktir git,bi de kitap yazmış sajdhsa

onlar et parçasıyla senin gibiler sayesinde para kazanıyor..madem şikayetçisin bunlara prim verme,mal.

3 defa alkışlanmış (3)  15 Nisan 2008 14:14  mesajın adresini al  
9a 6
9a 6
bekareti sorun eden,adam olursa bu şekilde oyuna getirilmez..zorlama,kısıtlama,baskı yalanı beraberinde getirir..genellemeler soyuttur,bunlarla yaşayarak bi yere varamazsınız..insanoğlunun çiğliği ve basitliği tek bir cinsiyete indirgenemez..boş bi kitap,boş bi başlık..

2 defa alkışlanmış (2)  15 Nisan 2008 14:25 ~ 15 Nisan 2008 14:25  mesajın adresini al  
9a 6
9a 6
üniversiteli insanların hala bu tip saçmalıklara prim vermesi o kadar komik ki..kondom diye şarkı var,hadi onun sanatsal yönünü tartışalım..lay lay lom

15 Nisan 2008 14:28  mesajın adresini al  
9a 6
9a 6
herkese verip te evleneceği hayataını birleştireceği adama bakireyim namusluyum havası yapmak ta çok dürüstçe değil..

bekaret talebi kadının kendisinden beklediği midir yoksa erkeğin kadından beklentisinin zamanla toplum örf ve adeti haline gelmesi midir?bu tip saçma şeylere takılmazsa erkek kişisi kadın gelip ben bakireyim ayaklarına yatmaz..

bu tip saçmalıklarda erkeğin iktidar problemleri,güç kurma,hakim olma egolarına dayanıyor..sahiplenme,benim diyebilme..neye benim diyorsun?bir insana?bir mala?

sonra neden kadınlar et parçası gibi davranıyor diye ağlamalar..hepinize birer mendil,ne diyim (:

size iyi tartışmalar.

2 defa alkışlanmış (2)  15 Nisan 2008 14:33 ~ 15 Nisan 2008 14:34  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008