ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Belediye başkanı bedava su verdi davalık oldu

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 44

alex hasan
alex hasan
kökten çözmek lazım
~ 146 gün   mesajın adresini al  

ceydas
ceydas
kömür verse kral olurmuş

_volkan_
_volkan_
SHP'den
Chp den ayrılanlardan.

ürkünç tohunç demis ki:
haberi okurken nedense bu başkan ne CHP den ne AKP den dedim :)

gecenin_kabusuu
gecenin_kabusuu
buranın turkiye oldugunu unuttu bizim osman nerden geldi acaba garibim....

adamın1i
adamın1i
O bir peygamber :)

Hala anlama zorluğu çekiyor olmanız beni şaşırtıyor .
Shp belediye başkanı yaptığı ,oy getirisi yüksek hizmetlerle halkı Sosyalist bir partinin beraberinde neleri getireceğini gösterme amaçlı bilinçli bir olay.Şimdi kendisine açılan davayı soısyalist olduğunu idda eden Shp için kullanacak.
Belki daha derin bir arka plan oluşturmak istersem bu olayın akp hükümeti ile danışıklı olduğunu bile söyleyebilirim.Dtp nin ezilen halkların hakkı için siyasi arenadayız söylemelerini ,kitlelere bu ülkede sosyalist parti dedin mi bu şekılde olur ,dağda terörist ile kol kola gezmez mesajı vermeyi bile amaçlamış olabilir.Güneydoğuda sosyalist oyları dtp den shpye kaydırmayı amaçlamış olabilirler.Ama dediğim gibi bu osman kendini halkına adamış bir hizmetkar görüntüsüne çok farklı açılardan bakıldığında beklentileri oğrultusunda yada bir misyon için yerine geitrmektedir .
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir..
Komplo komplo komplo :)

tane® ©an
tane® ©an
ekonomi işlerken anlatırlardı bir şeyi bedava bile versen belli bi fiyat vermeye razı olan cıkarmış, hiç bi zaman anlamadım nedenini, benim felsefem nerde beleş oraya yerleş odluğundan mıdır artık bilemicem

adamın1i
adamın1i
:)
Bunu bilmek zor değil beleşi en ucuz fiyatında kapatıp gercek değerinde geri piysaya satabilmek olmalı.
Ama ben şunu bilmem birine beleş birşey verirsin o üstüne para vercekmisin diye bekler .Tatminsizlik bu olsa gerek .

yakışıklıberke
yakışıklıberke
haksıslık
~ 90 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 44

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008