bence çok güzel..unutamadığım güzellikte bir film..
ömer tebrikler valla..
14 Nisan 2008 18:18
ülkü özcan
ayrıca ipuçlarındaki yağ ve sivilce de komik yanii :))
14 Nisan 2008 18:19
eskici
bigbang demis ki: ne zamandı bu filme kız arkadaşım zorla götürmüştü ama filme saplanıp kaldım.
kız arkadasının kıymetını bıl
14 Nisan 2008 18:20
aurantiacus
Sinfully delicious olan johnny depp olsagerek :D
Tabi oyunculuğuna, tarzına, kendisine hayranlığım olsa da, Depp'e rağmen çok sıkıcı bir filmdi bence.
Drama of discussion'daki gibi sanki sadece konuşmaları takip etmeniz gerek gibi hissetmiştim seyrederken. Sonunda da sosyal içerikli bi mesaj gelecek gibiydi. Tabi bunlar bi filmi sıkıcı yapar demiyorum ama bu sıkıcıydı bence.
En azından görsel açıdan hoş olan sahneleri vardı :) ( bkz. Depp'in çikolata dükkanına kapıyı tamir etmek için geldiği sahne, Depp'in kıyıda gitar çaldığı sahne, Depp'in gece verilen partiden sonra çadırın içinde görüldüğü sahne, böyle gider bu... ( ne kadar yüzeyselim :D )
Johnny Depp fazla sakin filmlerle bağdaşmıyor. Fazla sakin filmler de sıkıcı oluyor
14 Nisan 2008 19:20
buz mavisi
çok guzel bi filmdir.tv den izlemiştim.hatta yakın bi zamanda yine verdiler hangi kanal hatırlamıyorum.film boyunca canım çikolata cekmıstı:)
14 Nisan 2008 19:55
aslan67
Trailer..
14 Nisan 2008 21:14
*hanımeli*
çok gusel bır fılme benzıyor,ne zaman gosterıme gırdı,heryerde bulabılırım dımı?vcd
14 Nisan 2008 21:19
cey_cey
sorun super
Gösterim Tarihi : 16 Mart 2001
*chen* demis ki: çok gusel bır fılme benzıyor,ne zaman gosterıme gırdı,heryerde bulabılırım dımı?vcd
14 Nisan 2008 21:30
*hanımeli*
süper tebrıkler bana :(( yuh yani
ama son senelerde sınemaya ılgım arttı 2,3 senedır ne yapayım daha once uyumusum demekkı :D sagol ayrıca cey_cey
14 Nisan 2008 21:33
glikoz'last hope'
çok tatlı bir filmdi :) zaten johnny depp daha ne olsun :)
15 Nisan 2008 08:33
alice kendi alemınde
bu kadının kitaplarını çooooooooooooook seviyorum.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19195
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.