ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Yaratıcılığınızı konuşturun
icat pratik zeka yaratici dusunce yaraticilik
Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

ivy
ivy
Şimdi bu konu benim sevdiğim bir konu. Biraz beyin fırtınası ile insanoğlu harikalar yaratabilir düşüncesindeyim. Hiç düşündüğünüz oldu mu mesela şöyle bişey icat etseler ne süper olurdu diye...Ama mümkün olduğunca uygulanabilirliği olan şeyler olsun..

Mesela benim aklımda şu vardı; operatörlerin servis menüleri gibi, ya da telefonların tercihler menüsü gibi bir menü olsa, seçenekler toplantıda, uykuda, hatta kendi istediğimizi yazabileceğimiz birşeyler olsa ve arandığımızda diyelim ki uykuda modunu seçtik;

aradığınız kişi şu anda uyuyor, lütfen daha sonra tekrar arayınız

dese...hoş olmaz mı? en azından cevaplayamadığımızda bunu nedenini karşıdaki bilir ve meraklanmaz...

sizin böyle değişik fikirleriniz var mı? değişik dizaynlar falan?mobilya olarak olur, teknolojik olarak olur...
14 Nisan 2008 16:56   mesajın adresini al  

volkn
volkn
benim de hergün aklıma böyle şeyler geliyo olur olmaz zamanlarda. (: -evet genelde tuvaltte hehe-
mesela bugün gömlek yakası ütüsü geldi. sadece gömlek yakası ütüleyecek kalıp gibi bi ütü... yıkanınca yamuluyo yakalar kıl oluyorum. ütületince de olmuyo.. öyle saçmasapan şeyler işte. (:
sonra evin uzun boylu yardım sever cocugu oldugum için bütün perdeleri takmaktan gına geldi. (AKP logosu buraya gelecek) keşke jaluzi gibi olsa şu kornişler ipini çekip aşağı indirsek işimiz bitince gene çekip çıkarsak..

keşke naneli ya da karanfilli kürdanlar olsa..

telekominikasyon sektorunu cokertecek de bi fikrim var ama onu söylemem. hehe.

bunlar şu an aklıma gelenler.
14 Nisan 2008 17:18   mesajın adresini al  

ivy
ivy
bu dediğin perde olayı bizim yaratıcı düşünce dersimizde bir arkadaş tarafından animasyon halinde yapıldı..çok da şirin oldu... sanırım üretime de başlanır yakında :D

kürdanlar da ii fikirmiş aslında...

ütü olayı pek kafama yatamadı :D
14 Nisan 2008 17:29   mesajın adresini al  

kiss ekaton epta
kiss ekaton epta
aynaya bakınca kendimi 1 saniye gecikmeli görmek isterdim, 0.1x10 üzeri -26 saniye gecikmeli değil :D
14 Nisan 2008 17:29   mesajın adresini al  

ivy
ivy
neden ki ?
14 Nisan 2008 17:31   mesajın adresini al  

meazzaa
meazzaa
şerrefsizim benim aklıma gelmişti....
 1   14 Nisan 2008 17:32   mesajın adresini al  

ivy
ivy
ney gelmişti?
14 Nisan 2008 17:35   mesajın adresini al  

volkn
volkn
valla benim yakaların bi şekilde iyi ütülenmesi lazım! (:

keep on rising sen de iki aynayı karşılıklı paralel koy. görüntülerden biri bir saniye geç gelicek sen hareket edince. q:
14 Nisan 2008 17:36   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
yaratıcılık konuş yavrum
 5   14 Nisan 2008 17:36   mesajın adresini al  

ivy
ivy
iğrenç gerçekten :S
14 Nisan 2008 17:40   mesajın adresini al  

volkn
volkn
agreed.
14 Nisan 2008 17:41   mesajın adresini al  

**imalısır**
**imalısır**

volkn demis ki:
benim de hergün aklıma böyle şeyler geliyo olur olmaz zamanlarda. (: -evet genelde tuvaltte hehe-
mesela bugün gömlek yakası ütüsü geldi. sadece gömlek yakası ütüleyecek kalıp gibi bi ütü... yıkanınca yamuluyo yakalar kıl oluyorum. ütületince de olmuyo.. öyle saçmasapan şeyler işte. (:
sonra evin uzun boylu yardım sever cocugu oldugum için bütün perdeleri takmaktan gına geldi. (AKP logosu buraya gelecek) keşke jaluzi gibi olsa şu kornişler ipini çekip aşağı indirsek işimiz bitince gene çekip çıkarsak..

keşke naneli ya da karanfilli kürdanlar olsa..

telekominikasyon sektorunu cokertecek de bi fikrim var ama onu söylemem. hehe.

bunlar şu an aklıma gelenler.

valla naneli kürdanlar üretilldi :)

çokta güzel
14 Nisan 2008 17:52   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008