ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Nepal 'de Maocuların Seçim Zaferi

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

no control
no control
selçukta okuyandan faşist oluyo galiba..ulan bende bi hata var
 1   14 Nisan 2008 23:32   mesajın adresini al  

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
neden yaptıgınız faşoluk değilmiydi yani...
ayrıca atılım ünisinde eğitim gorerek kimin yararına okuduğunu belirtmek istedim...o adamlar kimin uzerinden piyasa yapıyor acaba?
yoksa baba parasıyla yada hakkınla farketmez yavrucum...
14 Nisan 2008 23:33   mesajın adresini al  

life is resist
life is resist
nepal girsin sana a.q anlamadığım konu dışı lüzumsuz yorumları neden yaparki insanlar sana giren çıkan ne ki öyle birşey yazıorsun sanırım devrimin nepalde bile olması bazılarına dokunuyor burada da gördüğünüz zaman o şanlı devrimi bakalım senin gibiler faşist bir ülkeye kaçarsınız. GÖRECEĞİZ GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR. FAŞOSUZ GÜNLER GÖRECEĞİZ

kunteper canavarı demis ki:
komünizm nepalde olsa bile gidiniz...

sizde bunu anca nepalde goreceksiniz nıhahahahahaha....
 1   14 Nisan 2008 23:34   mesajın adresini al  

farklımıgeldi
farklımıgeldi
biri bu mala friderick angelsin yani marx la beraber sosyalizmi bilimselleştiren insanın babasının fabrikası oldugunu kendisininde inanılmaz derecede zengin oldugunu hatırlatsın..yani sosyalist olmak icin illa parasız olmak gerekmıyor ama kucucuk beynine bunu sokamaz ki..mal ki..çok merak ediyorum kaç para bayılıyorsun o boktan bölume ve okula..sana bir sey ögretememişler bu yaşına gelene kadar hic bir okul..git paranı geri iste..
 1   14 Nisan 2008 23:35   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç

eee atatürkün chp si ile maocuların da bi alakası yok ki

*tane® can* demis ki:
biri maocular biri chp bence sen ne dediğinin farkında değilsin :)
bence sen de ne deiğini tam bilmiyorsun, biri Atatürk'ün Chpsi biri Baykal'ın CHPsi
14 Nisan 2008 23:36   mesajın adresini al  

farklımıgeldi
farklımıgeldi

ayrıca atılım ünisinde eğitim gorerek kimin yararına okuduğunu belirtmek istedim...o adamlar kimin uzerinden piyasa yapıyor acaba?

Sen bilkentte kac komünist örgütlü biliyor musun..?ya koçta sabancıda..
Atılımda okuyorum ee burhuvaziye hizmet etmek icin mi..karnımı doyurmak icin çalışmak zorundayıom ve babalar gibide eğitimimi alıyorum..bundan öncede gazide okudum ee noldu..?
 1   14 Nisan 2008 23:37   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç
maliye polisimisin sanane kim ne parasıyla okuyosa, diyosan ki 100 dolar lazım bana ayarlarız sana bi gecelik iş ;)

1   14 Nisan 2008 23:38   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
vardı komunizmi seçmemiş olabilirler ama en azından solcuydular,halkcıydılar kaldı ki benim kastım , maocu-chp ayrımı yapıcaksan chpdeki ayrımı da göz ardı etme, hani maksat yiğidi öldür hakkını yeme
14 Nisan 2008 23:39   mesajın adresini al  

farklımıgeldi
farklımıgeldi
puhaa... : )
14 Nisan 2008 23:39   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç

tamam yemedim :S

*tane® can* demis ki:
vardı komunizmi seçmemiş olabilirler ama en azından solcuydular,halkcıydılar kaldı ki benim kastım , maocu-chp ayrımı yapıcaksan chpdeki ayrımı da göz ardı etme, hani maksat yiğidi öldür hakkını yeme
14 Nisan 2008 23:40   mesajın adresini al  

fake hoca
fake hoca
Genç arkadaşlarım Haydar Dümen Fan Club'a nerden üye oluyoruz.Bir türlü yapamıyorum
14 Nisan 2008 23:42   mesajın adresini al  

farklımıgeldi
farklımıgeldi
geri olacak bir zekaya bile sahip değil ki yaratık : )
 1   14 Nisan 2008 23:42   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008