| |
grey.
|
NetFinans kendi kadrosunun yanına, üniversite öğrencilerinden bir kadro oluşturmayı hedefliyor. Oluşturulacak kadro web tasarımı, haber editörlüğü, muhabirlik, fotoğrafçılık, haber yazarlığı, finansal rapor, halkla ilişkiler, proje, koordinasyon alanlarında üniversite öğrencilerine staj ve çalışma imkanı sunacak.
Şartlar:
Dolaylı veya doğrudan ekonomi, finans, sigortacılık, bankacılık, işletme, iktisat, bilgisayar mühendisliği, görsel iletişim ve tasarım, gazetecilik bölümleri ile ilişkisi olan üniversite öğrencileri.
Başvurularınız ve bilgi için:
staj@netfinans.com
www.netfinans.com
|
|
1 ~ 139 gün
|
|
| |
tutaste
|
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
anthony casso cesare
|
Kaçırmayın başvurun arkadaşlar.
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
-sokarca-
|
az paraya cok iş desenize =)
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
grey.
|
iş tanımında böyle birşey mi yazıyor?
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
anthony casso cesare
|
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
grey.
|
ayrıca ilgilenen ve iş tanımıyla ilgili detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar benimle de irtibata geçebilirler.
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
anthony casso cesare
|
Tüm bölümler var hukuk yok. ben katılamıyorum:))
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
bizm bölüm de yok:S
chris moltisanti demis ki: Tüm bölümler var hukuk yok. ben katılamıyorum:)) |
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
bonaventure
|
ne biçim site bu be.
sağ taraftaki netfinans yazısının üstüne geliyorum. sol tarafta biz kimiz tarzında linkler çıkıyor yetişip tıklayamıyorum üzerine. fareyle oynuyo sanki deyyuslar.
|
|
1 ~ 139 gün
|
|
| |
sarho$
|
kaç para verirlermiş ki ?
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
aslan67
|
işte böyle durumlarda kullanman için oraya tab tuşu koymuşlar:)
bonaventure demis ki: ne biçim site bu be.
sağ taraftaki netfinans yazısının üstüne geliyorum. sol tarafta biz kimiz tarzında linkler çıkıyor yetişip tıklayamıyorum üzerine. fareyle oynuyo sanki deyyuslar. |
|
|
2 ~ 139 gün
|
|
| |
bonaventure
|
vay aq. nerden aklıma gelecek lan o benim:) ben anca kıytırık forum sitelerine kayıt olurken kullanıyorum o tuşu.
|
|
~ 139 gün
|
|
| |
funivera
|
:) e bonaverte kolay değil ben de epey uğraşmıştım ama şimdi biraz daha toparladılar netfinans da çok güzel bir isim akılda kolay kalıyor
bakalım neler yapacaklar hepberaber göreceğiz
|
|
~ 48 gün
|
|
| |