ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > Çilekeş- Akrep
kendimden geriye siyah yok akrep cilekes
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

ivy * pırt
ivy * pırt

çilekeşin yeni parçası akrep işte bu... ben çok başarılı bulmadım diğer şarkıları gibi değil sanki...ne kadar zamandır beklediğime değmeyecek gibi
13 Nisan 2008 13:32   mesajın adresini al  

tbc
tbc
çok başarılı.. tarzlarını değiştirmişler evet.. deneysel olmuşlar.. aferin çilekeş..
13 Nisan 2008 13:42   mesajın adresini al  

dr_fb_li
dr_fb_li
çilekeş ne yapsamdinleriz be abi buda güsel zaten adam gibi kaç gurup var ki arkandayıuz çilekeş
13 Nisan 2008 14:34   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
gene emek hırsızlığı yaptırdınız bana. ayıptır!
13 Nisan 2008 16:55   mesajın adresini al  

hayal-i kizbiyyat :s
hayal-i kizbiyyat :s
uzun zamandır merak ediyordum çıkacak olan parçalarını umarım bütün parçaları akrep gibi değildir bu bir istisna olur inşallah

13 Nisan 2008 17:40   mesajın adresini al  

messiniyen
messiniyen
offf be cumhur ya bi kere de kaçırmadan çal şu ritmleri , ali konuşturmuş gitarını ama onda da her zamanki gibi deftones akorları:)... ama yine de o çilekeş'in ne kadar iyi olduğunu değiştirmez... yavrular süpersiniz nan :)
13 Nisan 2008 17:42   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
bizim çocuklar diyorsun:))

radiohead demis ki:
offf be cumhur ya bi kere de kaçırmadan çal şu ritmleri , ali konuşturmuş gitarını ama onda da her zamanki gibi deftones akorları:)... ama yine de o çilekeş'in ne kadar iyi olduğunu değiştirmez... yavrular süpersiniz nan :)
13 Nisan 2008 17:52   mesajın adresini al  

ivy * pırt
ivy * pırt
ahaha he canem he
13 Nisan 2008 17:53   mesajın adresini al  

messiniyen
messiniyen
bizim çocuklar tabi :) hoş anatolia konserlerinde biraz daha sağlamdık onlardan ama onlar yine de önümüzü açtılar piyasada bizim... nu-metal'i sağlam yapan 2-3 grup varız zaten ama forever çilekeş Number 1 !!!!
13 Nisan 2008 17:54   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
ilk albümlerinin tadını alamadım..:S
13 Nisan 2008 18:10   mesajın adresini al  

liva
liva
bence süper olmuş.. daha iisini bulmakta zorlandığımız için sanırım:p
13 Nisan 2008 18:18   mesajın adresini al  

ivy * pırt
ivy * pırt
bizim bi Mahmut abi var herkesleri tanır

işte köyün birinde adamlar kahvede toplanmışlar tv seyrediolar TVde de Bülent ecevit konuşuo. kahveden biri
-yaf ben bunun cocukluğu bilirim elimde büyüdü kerata dio.
-Yaf Mahmut abi yapma etme sen kim koskoca başbakan kim dio kahvedekiler
-Hade gidelim Başbakalığa diolar.
Bunlar toplanıp gidiolar.Bülent Ecevit bunun eline filan atlıo o Amhmut abi kusura bakmaarayamadım filan var mıdır bi isteiğin filan böle el pençe divan duruo.Kahve halkı şaşkın dönüolar köye. Sora bi kaç hafta sora yine Tv seyrederken Sülüman baba cıkıo.Mahmut abi:
-yaf hergeleye bak cumhrbaşkanı olmuş bi a<rayıp sormuo bile ortaokulda az sigara otlanmazdıbenden kerhaneci dio.
-kahve halkı. Yaf Mahmut abi tamam başbakanı tanıon ama yapma etme nerden tanıycan sen cumhurbaşkanını filan
-Hade gidelim Çankayaya dio
Neyse bunlar gidiolar Çankayaya SÜlüman baba da el pençe divan.KAhve halkı vay be filan dio.Bunlar dönüolar bi kaç ay sora Bill Clinton cıkıo Tvde.Mahmut abi
- Yaf ben bunun ciğerini bilirim beraber büyüdük sayılır bak koskaca Amerikaya başkan olmuş filan
-Kahve halkı.Yaf Mahmut abi b.kunu cıkarma hade Türkiye dekiler neyse de Adam koca ABD başkanı filan
-Hade gidelim ,Beyaz saraya dio.
neyse bi kaç kişi gidiolar ABDye. Beyaz saray kapısına geliolar.Kağıdai güvenlik sadece birinizi alırım dio. Mahmut Abi girsin diolar o tanıo işte. Neyse Mahmut abi girio içeri. Saatler geçio gelen giden yok.Yanında gelenler merak içinde napıolar acaba içerde die. Neyse karşıdan gelen uzun boyluyu zenciye kestiriolar gözlerine şuna soralımda bahce duvarından baksın noluo içerde die. Bi bakıolar Micheal jordanmış gelen. İngilizce bilen biri
-Micheal abi dio arkadaş iceri girdi kaç saattir cıkmıo senin boyun uzun baksana duvardan içeri dio.
Micheal Jordan uzatıo kafayı bakıo işte.
Ee napıolar içerde ,aç kişi var diolar
-Micheal Jorda walla içerde 4 kişi var konuşuolar, biri Mahmut abi diğerlerini tanımıom:)

bu tanercanın yazdığı fıkra geldi aklıma nedense
13 Nisan 2008 18:19   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008