[quote=bonaventure]abisi demiş ki ömere okulu bitir hemen işe başlatırım seni burada
:D[/quote]
113 Nisan 2008 02:56
bonaventure
sen otur evinde
sultana [fragile!!! demis ki: ]serzenişlerim bir dahaki sefere beni davet edene kadar sürecek arkadaş!
:D
13 Nisan 2008 02:56
aslan67
alıntı yapılırken -ki ler ayrı yazılır ömer
;)
ahaha:D
lan öyle bir yazmışsın ki bu mesajını da alıntı yapamıyorum sadece alkışlama butonu çıkıyor:D
13 Nisan 2008 02:57
bonaventure
öyle de alkışlatırım kendimi:D
13 Nisan 2008 02:59
messiniyen
bu etkinliğe katılmak için ne yapmak gerekiyor ya ? var mı ankarada filan böyle yerler gidip bi içelim, pardon mekanı test edelim ...
13 Nisan 2008 03:00
aslan67
yok bilinçli olarak alkışladım bu sefer:D
mesajındaki ince esprinin farkına vardım:D
bonaventure demis ki: öyle de alkışlatırım kendimi:D
13 Nisan 2008 03:02
aslan67
yakında yine yaparız bu organizasyondan ona katılırsın istanbul'da olursan:)
ankara'da da vardır firmalarla görüşmeniz lazım tabi:P
radiohead demis ki: bu etkinliğe katılmak için ne yapmak gerekiyor ya ? var mı ankarada filan böyle yerler gidip bi içelim, pardon mekanı test edelim ...
13 Nisan 2008 03:03
bonaventure
şarap tesisleri var yahu bir sürü
radiohead demis ki: bu etkinliğe katılmak için ne yapmak gerekiyor ya ? var mı ankarada filan böyle yerler gidip bi içelim, pardon mekanı test edelim ...
13 Nisan 2008 03:04
bonaventure
hoş hayatımda bi kere ankaraya gitmedim ama biliyorum işte;)
:.cevriye.:
izmir'de varsa ''birliyiiim'' diye bağıran çocuk misali şenlenirim:)
messiniyen
valla anca konsere çıkınca geliyorum istanbula ama böyle bir organizasyona gelirim cidden zaman uygun olduktan sonra , valla sırf sen övdün diye kremalı likör alıcam yarın gidip ,beğenmezsem kargoyla yollarım sana ona göre :)
13 Nisan 2008 03:05
bonaventure
manisa da ev şarabı yapıyor babam. adresi vereyim istersen.
yanlış anlama. konuda ciddiyimde. adres biraz abartı oldu;)
:.cevriye.: demis ki: izmir'de varsa ''birliyiiim'' diye bağıran çocuk misali şenlenirim:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19152
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.