| |
souvereign jr.
|
Ve Ronaldinho Milan'ı kabul etti!
Dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Ronaldo de Assís Moreira, Milan'ın kendisine sunduğu şartları tamamıyla kabul etti!
Sporx'in haberine göre; İspanya'da Barcelona ile yaşadığı problemlerin ardından Katalan ekibinde satış listesine konulan Ronaldinho'nun kesin olarak Milan'lı olması artık an meselesi!
28 yaşındaki süper yetenekli ismin kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Roberto de Assis, Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada Ronaldo ve Milan'ın kesin anlaşmaya vardığını açıkladı. Bu haber Milan taraftarlarını büyük bir coşku içine soktu.
Milan yönetiminin 1 numaralı ismi Adriano Galliani ise Ronaldinho ile anlaştıklarını doğrularken, Barcelona ile görüşmelerin son aşamada olduğunu ve bonservis pazarlığının bitiminden sonra bu transferin imza ile sonlanacağını duyurdu.
İtalyan ve İspanyol medyası Ronaldinho'nun bonservisinin 20 ile 30 milyon avro arasında bir rakama denk geleceği konusunda iddialarda bulunuyorlar. İki ekipten ise henüz rakam konusunda bir açıklama gelmedi.
Sporx TV'den canlı olarak takip ettiğiniz İtalya Serie A'da ligin bitimine 6 hafta kalan Milan 52 puanla 5. sırada yer alıyor ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılamama durumu ile karşı karşıya.
Milan'ın Devler Ligi vizesi alabilmesi için ilk dörde girmesi, 4. sıradaki Fiorentina ile olan 4 puanlık farkı 6 hafta içinde kapatması gerekiyor.
Barcelona'ya sempatim olduğu için çok üzüldüm :( kalması çok iyi olurdu Ronaldinho'nun ama Riijkard ile problemleri idmanlardaki davranışları ve fazla kiloları nedeniyle formunun düşmesi neden oldu buna :(
tam da kesin değil ama Milan'da başarılar Ronaldinho'ya... italya ligi'nin futbolcusu olabilir mi orası meçhul ve hem Kaka' hem Ronaldinho Milan'da nasıl oynar acaba?
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
penguen
|
kaka gibi bir futbolcu her oyuncuyla oynar
|
|
1 ~ 148 gün
|
|
| |
baş rahip
|
|
|
1 ~ 148 gün
|
|
| |
aslan67
|
milan şimdi önüne geleni siker atar..adamlar zaten süperdi,şimdi durdurabilene helal olsun..
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
penguen
|
şevayida geri alicaklar diye bir soylentide var milan icin
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
nih@n
|
sözde fb alacaktı ama Ronaldinho amcamı bak şimdi milan'ın yaptığı ayıp ama :)))
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
sin/şın
|
fener 35 yasında bitince alır onu sonra hava atar...carlos gibi
paradise1984 demis ki: sözde fb alacaktı ama Ronaldinho amcamı bak şimdi milan'ın yaptığı ayıp ama :))) |
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
hüzün abi
|
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
ciyan
|
aslan67 demis ki: milan şimdi önüne geleni siker atar..adamlar zaten süperdi,şimdi durdurabilene helal olsun.. |
Milan pekde süper değildi be abi.. Şuan ligde 5. sıradalar ve Fiorentina ile aralarında 6 puan fark var. 6 haftada kapanırsa, kapanır yoksa şampiyonlar ligine gidemiyolar. Artık UEFA da izleriz ronaldinho yu, Gs nin rakibi olur belkide( evet GS ye taş attım =)
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
bonaventure
|
ronaldinho
kaka
pato
oha bee!
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
nofun
|
zico
bonaventure demis ki: ronaldinho
kaka
pato
oha bee! |
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
meaningless
|
milanın başında ancelotti gibi bi adam olduğu sürece isterse brazilya milli takımını alsınlar bi işe yaramas.
|
|
1 ~ 148 gün
|
|
| |
matters.iz
|
sanmam ya bu transfer zor
|
|
~ 147 gün
|
|
| |
aslan67
|
Milan pekde süper değildi be abi.. Şuan ligde 5. sıradalar ve Fiorentina ile aralarında 6 puan fark var. 6 haftada kapanırsa, kapanır yoksa şampiyonlar ligine gidemiyolar. Artık UEFA da izleriz ronaldinho yu, Gs nin rakibi olur belkide( evet GS ye taş attım =)
Dikkat et de bu sene 2. olup önelemede sıçmayın,yoksa bu mesajını aynen kapak yapıp yollarım sana:D
|
|
~ 147 gün
|
|
| |
messiniyen
|
yuhh ya o takımda oynamak isterdim cidden ,bari fenerin grubuna düşsün seneye şampiyonlar ligine kalırlarsa da bizde pato ronny kaka gattuso izleriz güzel güzel ..
|
|
~ 147 gün
|
|
| |