aslan eğer 60-70 km hız yaparsan ben varım corolla ile denemeye ... öldürürsen beni ama mezar yerini ayarlarsın iyi bi köşeden ona göre...:)
13 Nisan 2008 02:58
aslan67
hehe:D
yok abi merak etme tam tepedeyken dururum arabanın üstüne düşersin hiç olmazsa:D
ama şimdi hız önemli de,mesela araba çok hızlı,eyvallah bu durumda senin havada asılı kalma süren düşüyor,böylece daha rahat yapabiliyorsun atlayışı;ama araba hızlı olduğu için ulaşman gereken yüksekliğe yapacağın sıçrayışı da oldukça seri yapman gerekecek,yani arabanın hızı bir yönden avantajken diğer yönden dezavantaj,böylece hiçbir şey değişmemiş olacak bence:)
radiohead demis ki: aslan eğer 60-70 km hız yaparsan ben varım corolla ile denemeye ... öldürürsen beni ama mezar yerini ayarlarsın iyi bi köşeden ona göre...:)
13 Nisan 2008 03:06
messiniyen
hmmm yani beni sakat bırakmak işine geldi mezar yerini ayarlamayacaksın...murat 131 ile denemeye hazırım bunu ...bari arabanın üstüne düşersem ödeyeceğim hasar parası azalır :P
13 Nisan 2008 03:08
aslan67
ahaha:D
harbi he murat daha iyi,kısa araba,havada asılı kalma zamanın da kısalır hem:D
yahu mezar falan Allah gecinden versin de istanbul'da mezarlıklar dolmuş biliyor musun:D
radiohead demis ki: hmmm yani beni sakat bırakmak işine geldi mezar yerini ayarlamayacaksın...murat 131 ile denemeye hazırım bunu ...bari arabanın üstüne düşersem ödeyeceğim hasar parası azalır :P
13 Nisan 2008 03:20
denizhan
smaç bassaymış oldu olacak ?
13 Nisan 2008 03:22
aslan67
aston martin'e mi?:P
denizhan demis ki: smaç bassaymış oldu olacak ?
13 Nisan 2008 03:24
messiniyen
mezar yeri istanbul olması möhim deil , rumeli feneri'nin dibine göm beni kabul bana ... o diiil de hesaplayacağım cidden murat 131 kadar zıplayabiliyor muyum diye :)
13 Nisan 2008 03:24
aslan67
abi bence o ayakkabıdan edin sen sakata gelme:D
bence kobe'de iş yok numara ayakkabıda:D
var bir mekanizması ama ne ki acep:D
13 Nisan 2008 03:25
messiniyen
abi eski modeli var o ayakkabının bende bi mikime yaramıyor ayak bileğini daha iyi koruma dışında iş kobe'de :)
13 Nisan 2008 03:29
tsigalko
radiohead demis ki: kolpa değil gerçekleştirdi bunu yeni kobe uptempo serisini tanıtırken, ama bunu sadece kobe değil başkaları da yapabilir ... aracın gelme hızı ve yüksekliğine bağlı birşeyle ilgili ..en azından bunu jamario moon da yapar yani :)
jamario moon bunu yaparken havada rakı-balık bile yapar..
13 Nisan 2008 03:32
messiniyen
aynen adamım, jamario moon ve fenerbahçeli james white kadar atletik elemanlar yok nba ve euroleague piyasasında şu an.. vince carter eskidi,jefferson öldü zaten,richardson nerde ben bile unuttum vs :)
13 Nisan 2008 03:37
souvereign jr.
adam herşeyin üstesinden gelir ya merak etmeyin ;)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19145
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!