| |
nofun
|
|
|
~ 147 gün
|
|
| |
kimin umrunda ki:d:d
|
iddialı mısın:)
nofun demis ki: bende zıplarım |
|
|
~ 147 gün
|
|
| |
nofun
|
evet.şahinin üzerinden bile zıplarım önemli olan gelen aracın hızı.
|
|
~ 147 gün
|
|
| |
kimin umrunda ki:d:d
|
|
|
~ 147 gün
|
|
| |
matters.iz
|
|
|
~ 146 gün
|
|
| |
tsigalko
|
:.cevriye.: demis ki: şaka , latife :P |
ben şaka yapmıyorum.. atlar..
|
|
~ 146 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Kolpa bu ya riske girer mi kobe böyle bir...
|
|
~ 146 gün
|
|
| |
messiniyen
|
kolpa değil gerçekleştirdi bunu yeni kobe uptempo serisini tanıtırken, ama bunu sadece kobe değil başkaları da yapabilir ... aracın gelme hızı ve yüksekliğine bağlı birşeyle ilgili ..en azından bunu jamario moon da yapar yani :)
|
|
~ 146 gün
|
|
| |
aslan67
|
toyota corolla ile daha rahat yapar,yere yakın:P
ha bir de götü yere yakın olandan korkacaksın:D
|
|
~ 146 gün
|
|
| |
messiniyen
|
aslan eğer 60-70 km hız yaparsan ben varım corolla ile denemeye ... öldürürsen beni ama mezar yerini ayarlarsın iyi bi köşeden ona göre...:)
|
|
~ 146 gün
|
|
| |
aslan67
|
hehe:D
yok abi merak etme tam tepedeyken dururum arabanın üstüne düşersin hiç olmazsa:D
ama şimdi hız önemli de,mesela araba çok hızlı,eyvallah bu durumda senin havada asılı kalma süren düşüyor,böylece daha rahat yapabiliyorsun atlayışı;ama araba hızlı olduğu için ulaşman gereken yüksekliğe yapacağın sıçrayışı da oldukça seri yapman gerekecek,yani arabanın hızı bir yönden avantajken diğer yönden dezavantaj,böylece hiçbir şey değişmemiş olacak bence:)
radiohead demis ki: aslan eğer 60-70 km hız yaparsan ben varım corolla ile denemeye ... öldürürsen beni ama mezar yerini ayarlarsın iyi bi köşeden ona göre...:) |
|
|
~ 146 gün
|
|
| |
messiniyen
|
hmmm yani beni sakat bırakmak işine geldi mezar yerini ayarlamayacaksın...murat 131 ile denemeye hazırım bunu ...bari arabanın üstüne düşersem ödeyeceğim hasar parası azalır :P
|
|
~ 146 gün
|
|
| |
aslan67
|
ahaha:D
harbi he murat daha iyi,kısa araba,havada asılı kalma zamanın da kısalır hem:D
yahu mezar falan Allah gecinden versin de istanbul'da mezarlıklar dolmuş biliyor musun:D
radiohead demis ki: hmmm yani beni sakat bırakmak işine geldi mezar yerini ayarlamayacaksın...murat 131 ile denemeye hazırım bunu ...bari arabanın üstüne düşersem ödeyeceğim hasar parası azalır :P |
|
|
~ 146 gün
|
|
| |
denizhan
|
smaç bassaymış oldu olacak ?
|
|
~ 146 gün