ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Niye soad kadar basarili olabilen bir grubumuz yok diye düsünmüsümdür bu bir millet karsilastirmasi deil tabi ki ama bizde bir korku var sanki bu dünya ya açilma konusunda!!Sebnem Ferah cok yaklasmisti diye süsünüyorum Universal müzik varken apocalyptica ile çalistiginda o da sanssizlik iste universal kapandi siz öylece kaldi!!sizce bizim niye dünya müzik piyasasinda ciddi anlamda söz sahibi olan bir grubumuz yok??
16 Ocak 2006 01:50
lucy luyi
çıktığı gibi kalan yok. kendini geliştirmek isteyip de kafasına buyruk olan yok. yönlendirmelere uyan çok. seyirci ne derse yapan çok. dışda da işler bok.
16 Ocak 2006 02:16
moviebiker
müzik piyasasında(uluslararası olarak)sayılan gruplarımız ve mğzisyenlerimiz var.
babazula
cenotaph
selim sesler
burhan öçal
...
o kadarda kötü durumda değiliz. :)
16 Ocak 2006 03:49
eym
evet onlari düsünürsek örnekler cogaltilabilir mercan mede ilhan ersahin gibi... ben daha çok popüler kültüre hitap eden listelerde basa oynayan isimleri kastediyorum
16 Ocak 2006 14:56
a. bandini
Hemide zaten bu SOAD Ermenistan'dan peydahlanmadı diye biliyorum ben...Amerikan vatandaşı değil mi bu herifler?
16 Ocak 2006 14:58
keti
Ermeni kökenlilermiş ama ABD vatandaşıymış kendileri...
teeee nınısının nınısı yanii hala Ermeni soykırımı diye bağrınıyolar
biz de bayıla bayıla dinliyoruz bize laf sokmalarını
16 Ocak 2006 17:32
eym
emirhan ve inci söylediklerinizin konumuzla ne alakasi var acaba:)
16 Ocak 2006 18:04
yasin altunkaynak
hic iste konusuyolar :D
16 Ocak 2006 18:11
keti
bak bakalım diğer forumlara her cevap başlıkla uyumlu mu eymenciğim..hiç işte konuşuruz biz öyle..
16 Ocak 2006 18:12
eym
:) tamam o zaman ben de bisi diim mehmet ali agca bugün de imza vermeee gitmemis
16 Ocak 2006 18:14
keti
terbesiz...
havalar da soğudu :P
16 Ocak 2006 18:35
eym
sensin terbiesiz ne biçim konusuosn???
16 Ocak 2006 19:53
root
Adamlar müziklerinde başarılı güsel çalıyolar kanaatimce amma asılsız fikirler peşinde koşmaları vede türklere karşı olan düşmanlıkları belli bişey yaa bu adamlar türkiyede konser verse Dünya vede Türk Gazetelerindeki başlıklar nasıl olurdu aceba ?
13 Mart 2006 23:35
bad religion
nie soad ben onu anlamadım dünyanın en büyük grubu soad mıdır, soad'ı digerlerinden ayıran özellik nedir...
14 Mart 2006 00:47
a. bandini
protesto ediyorlar gayet güzel dünyada olan olayları. soykırım müziklerine alet etmeleri falam hoş değil tabi -ediyolarsa veya- ama en azından dünyada olup bitenlere sırtlarını dönüp aşk meşk anlatmıyorlar her şarkılarında. o yüzden takdir ederim açıkcası
14 Mart 2006 01:02
üstteki
Şarkılarının çoğunu ezbere biliyorum,yazık bana..
14 Mart 2006 02:15
gregory house
ilhan erşahin newyork ta çok populer otturuyo walla fazıl say tuluyhan ugurlu burha ocal hadise :P war yani yok değil ama dunyda meshur olanlara biz ilgi gostermiyoruz ki?
16 Mart 2006 12:47
lucy luyi
'world music' yapısı uymuyor ülkemize. ya kendi özünde olacak biz seveceğiz ,dışardan sevilmeyince ''vayy be, neden ki?'' diyeceğiz ya da adamlar sevecek biz bilmeyeceğiz. heh
16 Mart 2006 12:52
välf
küfür yemeyi sevmediğim için soad dinlemem,ama dinleyene saygı duyarım :=)
sorun "neden adam gibi bir metal grubumuz yok" ise, bence sorunu hemen yaptığımız müzikte aramamak lazım, bence türkiyede de mükemmel metal müzik yapanlar var
ama
a.b.d orijisiz piyasada bilinen hemen hemen hiç bir metal grubu yok, sonuçta a.b.d bu şansı diğer ülkelere vermiyor bence
peki rasmus, scorpions daha da ağır olacaksak sepultura gibi metal gruplar nasıl olduda a.b.d dışından parladı gibi bir soru soracaksak... bunun için baya bi kasmalı, bu adamlar metallica, foo fighters, green day veya diğerleri gibi 1. 2. albumlerinde parlamadı.. bu yabancı grupların hepsi 7. 8. 9. albumlerinde tüm dünyada tanınmaya başlandı..
bu yüzden türkiyede yapılan metal müziğin tüm dünyada tanınması için müzik yapımcılarımız biraz daha uğraşmalı diye düşünüyorum
16 Mart 2006 12:58
joe_
kesinlikle ii müzük yapıyolar... aslında soad sarkılarını 2 gruba ayırabilirz sanırım... 1. grup herkesin dinlerken kendinden geçtiği çok sert geçişlerin olduğu dinlerken bile yorulduğunuz şarkılar.... çoğu zaman gürültü olarak adlandırılır... ( bazı geçişlere ben hala bi anlam veremiyorum)
2. grupta ki şarkılar muhteşem daha soft geçişlerin daha mantıklı olduğu daha melodik şarkılar ki benim hayran olduğum grup:)))
ayrıca çift ses vokal çok sağlam bence.. ayrı bi hava katıyo şarkılara... b u kadar ii çift ses vokal yapan başka bi grup var mı bilmiyorummm...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1912
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!