gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

İlişkiler - Chat ilişkileri kolay başlıyor,kötü bitiyor..
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 121 - 128
 Yazar: Mesaj:
ceyceyb1
ceyceyb1
gir bakalım nolcak belkş onlar daha insancıldır

22 Nisan 2008 13:23  mesajın adresini al  
paslı eyfel
paslı eyfel
kişi aptal olmaya görsün sanal alemde de gerçek alemde de diğer alemde de perişan olur
şuanda ben bu yazıyı okuyan için sanal biriyim yani hazreti uzmanların dediği tabiri ile öcüyüm kakayım. ama gerçekte ben ne yaptığını bilen vs vs vs biriyim.(bu taraf biraz kendine övgü dizmekten ibaret olacak mecburen o yüzden geçiyorum)
ama şuanda bu yazıyı okuyan sen de benim için sanalsın kakasın öcüsün uzman hazretlerine göre.
halbuki eminim burda çok zeki parlak erdemli kendinin ve çevresindekilerin farkında olan zatlar da var. bunun yanında hazreti uzmanları haklı çıkaran kaka zatlar da vardır elbette istemezsek de olacaklardır. iyi de bu gerçek hayatta hiç mi yok hiçmi tek hücreli düşüngeçler yok etrafımızda.
şu kaldırımda çantayı kapan soysuz şu kısa etekli kıza laf atan embesil şu yere tüküren hayvan vs vs vs
hülasa kavramları tabulaştırmamak ve o kafatasımızın içindeki et yığınını biraz yormak lazım

3 defa alkışlanmış (3)  22 Nisan 2008 13:54  mesajın adresini al  
just ivy
just ivy
chat mi kaldı

22 Nisan 2008 14:36  mesajın adresini al  
eljah
eljah
arkadaşlar dalgasız denize herkes kaptan :) sanal alem yalan alem...

22 Nisan 2008 15:21  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
chat güzel ama ya. aynı anda her şehirde ülkede olan kişilerle konuşabiliyon.

22 Nisan 2008 17:12  mesajın adresini al  
*hanımeli*
*hanımeli*
chatla en azından ınsanları tanımaya calsıyorsun...bunun chatle alakası yok chat ılıskılerı....ınsanın kendısınde bıter olay....sayet dalga gozuyle bakan ınsanlar chatte konusurken zaten kolaycana bıtırebılırler bazı seylerı...ama amacı bırbırını tanıma olarak bakıyorsan daha ıyı tanıma zamanı paylasma konusup anlasabılme olarak bu sana kostek degıl mukkemel bır ılıskı yardımcısı olarak ortaya cıkıyor....hem evet chat gusel yaa benım en yakın arkadaslarımda dahıl olmak uzere mısal hep baska bolum bazıları baska unı :) onlarla konusma ımkanı verıyor

22 Nisan 2008 20:33  mesajın adresini al  
my moon
my moon
evet chatte terk edilmekte çok yaygın:(
zuhahaha
bende bunlardan biriyimde

22 Nisan 2008 22:07  mesajın adresini al  
numenorean
numenorean
başlığa kesinlikle katılıyorum...sadece chat yaparak bişeyler hissetmeye başlayınca sonrasında, normal zamanad görebileceğiniz hataları veya anlaşmazlıkları görmezden geliyorsunuz....

ama chat ilişkileri internet çağında olacak ve engellenemeyecek bir olgu mu? kesinlikle, evet....

29 Nisan 2008 08:43  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 121 - 128
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008