| |
ibott
|
Arkadaslar dc++ için Hacettepe Üniversitesi'nin kullandığı hub adreslerini bilen var mı??
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
cıvıkbacımafedersin
|
biz bilmediğimiz için hava mı atıyon
ibott demis ki: Arkadaslar dc++ için Hacettepe Üniversitesi'nin kullandığı hub adreslerini bilen var mı?? |
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
ibott
|
Yok ya , her üniversitede olunca acaba hacettepe'de de var mıdır diye merak ettim .
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
vardır muhtemelen toplu kampüs sonuçta ama ben bilmiom adresi:)
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
spralşeker
|
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
aslan67
|
Teknik kavramları açıklarsan eğer Hacettepe Üniversiteli arkadaşlar belki yardımcı olabilirler sana..
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
republic army
|
bizde de vardı:'(
Albert Ö. ben senin taaaa
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
sphinx®
|
albert amca her bilgisayara 30 kb bant limiti getirmiş...kınıyoruz...
d.o.u. demis ki: bizde de vardı:'(
Albert Ö. ben senin taaaa |
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
darth varyok©
|
istanbul üniversitesinin avcılar kampüsünde yeşil yurtlar vardır, oraya internetin bağlandığı ilk sene bu programla ne sömürmüştük ya... hele yurt içi ağdan dc++ ile saniyede 12 mba çıkışım dün gibidir, gecede 20 gblık arşiv indirmek... vay bee ne günlerdi :D şimdi o yurtlarda rapide bile girilmiyo :D
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
ibott
|
spralşeker demis ki: hub adresi ndr ya? |
aslan67 demis ki: Teknik kavramları açıklarsan eğer Hacettepe Üniversiteli arkadaşlar belki yardımcı olabilirler sana.. |
Bir tür p2p paylaşım programı . İnternete bağlanmadan bir ağdaki bilgisayarlar arasında dosya alışverişini sağlıyor . Üniversiteler gibi büyük ağlarda bu tür programlar sayesinde güzel şeyler gerçekleşebilir .
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
darth varyok©
|
10 dakikada 3 film indirdiğimi biliyorum, şimdi bilgisayarlar daha da hızlandılar, bağlantılar mağlantılar falan veri gidiş gelişi daha hızlıdır heralde, sanırım, galiba. çok güzel paylaşım olur :D
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
hub çıkışlarını sormak yasak olmasa da, dikkat ediniz, paylaşım yazılımları ve bağlantılarıyla ilgili içerik bu sitede olduğu gibi çoğu sitede yasak.. ve sitenin kapanmasına yol açabilir..
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
ibott
|
boomerang ¹³ demis ki: hub çıkışlarını sormak yasak olmasa da, dikkat ediniz, paylaşım yazılımları ve bağlantılarıyla ilgili içerik bu sitede olduğu gibi çoğu sitede yasak.. ve sitenin kapanmasına yol açabilir.. |
Biliyorum fakat diğer üniversite forumlarında da bu tür başlıklar gördüğümden ben de merak ettim :)
|
|
~ 148 gün
|
|
| |
leopargg
|
Adres var bende,ben kullanıyorum. Alt sınır 10 gb..Bazı yurtların bağlanmakta problem yaşadığı doğru..
boomerang ¹³ demis ki: hub çıkışlarını sormak yasak olmasa da, dikkat ediniz, paylaşım yazılımları ve bağlantılarıyla ilgili içerik bu sitede olduğu gibi çoğu sitede yasak.. ve sitenin kapanmasına yol açabilir.. |
|
|
~ 95 gün
|
|
| |
sedef2606
|
slm arkadaşlar hazırlık atlama sınavı hakkında bana bilgi verebilirmisinizz
|
|
~ 73 gün