ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
hub dc hacettepe
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

ibott
ibott
Arkadaslar dc++ için Hacettepe Üniversitesi'nin kullandığı hub adreslerini bilen var mı??
~ 148 gün   mesajın adresini al  

cıvıkbacımafedersin
cıvıkbacımafedersin
biz bilmediğimiz için hava mı atıyon

ibott demis ki:
Arkadaslar dc++ için Hacettepe Üniversitesi'nin kullandığı hub adreslerini bilen var mı??

ibott
ibott
Yok ya , her üniversitede olunca acaba hacettepe'de de var mıdır diye merak ettim .

tane® ©an
tane® ©an
vardır muhtemelen toplu kampüs sonuçta ama ben bilmiom adresi:)

spralşeker
spralşeker
hub adresi ndr ya?

aslan67
aslan67
Teknik kavramları açıklarsan eğer Hacettepe Üniversiteli arkadaşlar belki yardımcı olabilirler sana..

republic army
republic army
bizde de vardı:'(
Albert Ö. ben senin taaaa

sphinx®
sphinx®
albert amca her bilgisayara 30 kb bant limiti getirmiş...kınıyoruz...

d.o.u. demis ki:
bizde de vardı:'(
Albert Ö. ben senin taaaa

darth varyok©
darth varyok©
istanbul üniversitesinin avcılar kampüsünde yeşil yurtlar vardır, oraya internetin bağlandığı ilk sene bu programla ne sömürmüştük ya... hele yurt içi ağdan dc++ ile saniyede 12 mba çıkışım dün gibidir, gecede 20 gblık arşiv indirmek... vay bee ne günlerdi :D şimdi o yurtlarda rapide bile girilmiyo :D

ibott
ibott
spralşeker demis ki:
hub adresi ndr ya?

aslan67 demis ki:
Teknik kavramları açıklarsan eğer Hacettepe Üniversiteli arkadaşlar belki yardımcı olabilirler sana..

Bir tür p2p paylaşım programı . İnternete bağlanmadan bir ağdaki bilgisayarlar arasında dosya alışverişini sağlıyor . Üniversiteler gibi büyük ağlarda bu tür programlar sayesinde güzel şeyler gerçekleşebilir .

darth varyok©
darth varyok©
10 dakikada 3 film indirdiğimi biliyorum, şimdi bilgisayarlar daha da hızlandılar, bağlantılar mağlantılar falan veri gidiş gelişi daha hızlıdır heralde, sanırım, galiba. çok güzel paylaşım olur :D

boomerang ¹³
boomerang ¹³
hub çıkışlarını sormak yasak olmasa da, dikkat ediniz, paylaşım yazılımları ve bağlantılarıyla ilgili içerik bu sitede olduğu gibi çoğu sitede yasak.. ve sitenin kapanmasına yol açabilir..

ibott
ibott
boomerang ¹³ demis ki:
hub çıkışlarını sormak yasak olmasa da, dikkat ediniz, paylaşım yazılımları ve bağlantılarıyla ilgili içerik bu sitede olduğu gibi çoğu sitede yasak.. ve sitenin kapanmasına yol açabilir..

Biliyorum fakat diğer üniversite forumlarında da bu tür başlıklar gördüğümden ben de merak ettim :)

leopargg
leopargg

Adres var bende,ben kullanıyorum. Alt sınır 10 gb..Bazı yurtların bağlanmakta problem yaşadığı doğru..

boomerang ¹³ demis ki:
~ 95 gün   mesajın adresini al  

sedef2606
sedef2606
slm arkadaşlar hazırlık atlama sınavı hakkında bana bilgi verebilirmisinizz
~ 73 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008