video hakkındaki düşüncelerim m.fox un isteği üzerine :) : şöyle ki çok güldüm izlerkene , oha oha nidaları ile izledim. bu insanlar garip yahu... ve ilk aklıma gelen ii tamam sığdırdın da durakta nasıl inecek inmek isteyenler kardeşim? sorusu oldu..
sarho$ demis ki: orda olmak isterdim
cok eğlenceli olmalı
cottonman selam söledi :P
11 Nisan 2008 16:13
sarho$
nerdeymiş o lan ? LAAAN!!
11 Nisan 2008 16:15
ivy
ders çalışıomuş notuna yazmış ya laaaaaaaaaaaan die..
hyr kaba bi çocuk da değil ama =)
11 Nisan 2008 16:17
sarho$
bence cottonman o trene binmeye calışanlardan birisi olsaydı.. kimseyi ittirmezdi öyle kibarlığından.. saygıda kusur etmezdi
yaşlılara yer verir, emekli dul ve yetimin hakkını korurdu :(( o cok mükemmel birisi gercekten
11 Nisan 2008 16:19
ivy
hımm anladım tamam =)
11 Nisan 2008 16:22
sarho$
roger that.. biip biiip
11 Nisan 2008 16:23
ivy
:D manyah manyaaaaaaaaaaah
11 Nisan 2008 16:24
atalay
teşekkür ederim, daha iyi olmuş bak :) olmamış mı? :Pp
ivy mrs holi şit demis ki: video hakkındaki düşüncelerim m.fox un isteği üzerine :) : şöyle ki çok güldüm izlerkene , oha oha nidaları ile izledim. bu insanlar garip yahu... ve ilk aklıma gelen ii tamam sığdırdın da durakta nasıl inecek inmek isteyenler kardeşim? sorusu oldu..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19108
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.