ne yazık ki gardımızın şut istikrarı yok penetreleri ise çok güçlü değil.. sadece hızlı..( dee brown ) murat özyerde haklı olarak cüneyt erdeni oyun kurucu pozisyonunda oynattı son dakikalarda.. o da kendisinden beklenmeyecek şekilde kötüydü.. Allahtan o üçlüğü soktu.. ama 10 küsür sayılardan maçı bu şekilde zor kazanmamız badalona maçının çok zor olacağı gerçeğini yüzümüze vurmuştur.. ricky rubio denen 17 yaşındaki küçük bebe dileriz ki dee yi çok zora sokmaz..
ergin atamanda neden faul yaptırmadığını anlamak için müneccim tarağı olmak lazım.. neyse iyi ki de yaptırmadı..
bence almasak da Aşktır Galatasaray hiç önemli deil aşktır Galatasaray..
(1) 10 Nisan 2008 23:38
kanuni61
inşallah alırız kupayı dehşet olur,yavu bornova belediye-TRABZON maçı da var bu hafta sonu Trabzonlular duyun sesimi,başlık açamadım (yeni üye oldum)bu maçla ilgili,burdaki arkadaşlar kusura bakmasın ne yapak biz daha yeni kurulduk İzmirdeki Trabzon sevdalısı arkadaşlar maça gidin hemi.
11 Nisan 2008 00:49
tsigalko
bence finali joventut badalona-dinamo moskova oynar.. bir galatasaraylı olarak.. bir mantık adamı olarak..
badalonanın gerçekten çok sağlam bir kadrosu var.. burada türk telekomla oynadıkları maçı canlı izledim.. ricky rubio ispanyanın değil geleceğin yıldızı olarak bakılıyor.. rudy fernandez ispanya milli takımının değişmez ilk beş oyuncusu pis işleri çok sever ve çok atletik bir oyuncu.. hite ile gireceği atletiklik savaşı ilgiyle izlenecektir.. jan jaglayı geçen seneden türk telekomdan hatırlarız çok iyi üç atar.. jerome moiso keza nba patentli ve fransa milli takımında geçen senelerde 5 çıkan bir oyuncuydu.. lubos bartonı çek milli takımında hatırlıyoruz.. türkiye ile aynı gruptalardı son avrupa şampiyonasında.. yaklaşık 20 sayı ortalaması ile tamamladı şampiyonayı.. ve bu takımda yalnızca 15 küsür dakikalar alabiliyor.. varın siz düşünün bu takımın potansiyelini..
ama bir yandan da Galatasarayımızın önemli silahları var.. gününde bir robert hite fernandezle didişir.. ama fernandez saha dışı çirkinlikleri çok sever.. hite ın dikkat etmesi gereken en önemli unsur.. bir chris owens ımız var akıllara zarar.. gün gününe tutmuyor.. içerde canaria maçını hatırlıyorum inanılmaz şutlar sokmuş bizleri coşturmuştu.. ama bazende imza şutları olan orta mesafeden karpuz atıyor.. bir charles gaines imiz var.. deli dolu.. ama murat özyer nedense bu adamı çok kullanmıyor.. bence çok etkili.. bir britton johnsen imiz var.. hücumu kısıtlı olsa da savunması iyi ve top çalan bir oyuncu.. gerçi bjk maçında kendi yarattığı pozisyonları bitirip skora katkı da yaptı.. en azından formsuz cenkten daha iş yapıyor şu aralar.. ve bir dee brown umuz var.. o kadar.. bilmiyorum bu adam yarın en zayıf karnımız olacak.. 2 tane çok iyi gardları var.. rubio yoksa demond mallet var.. yüzümü kara çıkarır umarım.. hüseyin beşok umuz var rakibin pivotu ağır.. sağlıklı olursa hüseyin 2-3 üç atabilir.. özverisi yeter.. cüneyt erden imiz var.. bu maçta sıkıştığımız anlarda en az 3-4 üç bekliyorum ondan cenk akyol umuz var.. formsuzda olsa katkı beklememek için neden yok.. murat kaya mız var beşiktaş maçında oynamasa da katkı verebilen çok yetenekli oyuncumuz.. erdem türetken imiz var.. bu maçta kesin oynatcak diye düşünüyorum.. en azından savunması ile rudy fernandezi yavaşlatıcağı inancındayım.. cemal, fatih, yine katkı alabileceğimiz oyuncular..
gard pozisyonunda çok üstünler ricky rubio izlemeye doyamadıgımız bir oyuncu ama bence en büyük problem barton ve jagla eşleşmelerinde olacak ikiside ii penetre edip dışardan şut bulablen oyuncular gsnin uzunları ise klasik 5 numara bir diger problemde badalonanın yüksek temposunu gs kaldıramaz dye dşnyrm
12 Nisan 2008 00:32
tsigalko
barton da eşleşme problemi çok yaşamayız britton johnsen siler onu sahadan.. ama jagla gününde olursa zor anlar yaşatır.. bence gard pozisyonunda daha çok sıkıntı çekeriz..
12 Nisan 2008 00:39
tantimur
yarı final maçından baska mı yani lig macı mı bu sımdı yarı fınale cıkdık yoksa hala muhabbetını mı yaparsınız bu maçcın
12 Nisan 2008 00:46
tantimur
noldu la boyle demıssın hahahahha :D
arsız tohunç demis ki: beşiktaş cimboma çakar döner bi daha çakar :)
12 Nisan 2008 00:50
tsigalko
bugün 19.30 badalona-cimbom bunu mu sordun?
cevap bu değilse cümle kur..
12 Nisan 2008 00:52
tantimur
he tamam da ben dırek baslıga bakdım sonra yorumlara bakdım son yopruma tabi maçı alabılır gıbı falan fılan gard da sorun olur demısısn de tarıhe bakarak dedım ne bılım badalona maçından bahsedıyon bugun mu yani badolana maçı yarıfınal maçı hangi kanalda izleyyeım ben onu
12 Nisan 2008 01:00
tsigalko
kanal24 19.30
12 Nisan 2008 01:06
tsigalko
90-83 yenildik..
adamlar tabii çok iyi.. euroleague seviyesinde takımları var.. hepsine amenna.. ama bu hakemler ne ya.. ispanyol takımına portekizli hakem.. ben gerçekten anlamıyorum.. ve bu seviyedeki adamlar nasıl bu kadar top kaybı yapıyor.. gerçekten anlamıyorum..
3. oluruz inşallah.. en iyi adamımızda sakatlandı aq..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19078
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!