ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > edebiyat > umut
kendimce edebiyat oyku kisa hikaye
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

mezo nuko
mezo nuko
İlk defa alıyorum kalemi elime.Yaşım gereği bir arayış galiba ya da yaşadığım sorunları dışa vurma şekli…Hayatta bir çok şeyi başardım,sıkı planlı çalışarak.
İyi bir kariyerim iki çocuğum ve dışardan mutlu gibi görünen bir evliliğim var.Sorun da tam burada işte…
Karım,sevgilim demek isterdim ama yapamıyorum.Artık oynamak,rol yapmak istemiyorum.En azından bu kağıda karşı dürüst olmalıyım.
O kadar çok severdik ki birbirimizi.Herkes bize özenirdi.Örnek çifttik yani…Umrumda değil diğer insanların düşünceleri!Hala örnek bir çiftiz onlara göre.
Her ilişkide olduğu gibi bizim de sorunlarımız vardı başlarda bunları sevgimizle yendik ama hiçbir zaman büyük sorunlarımız olmadı.Çok sevdik birbirimizi,hergün her an birlikte olmak isterdik.Onun için çok derse girmediğim oldu,arkadaşlarımı ektim.Herşey küçük görünürdü gözüme onun sevgisinin yanında.
Öğrencilik dönemi çok hareketliydi tabi,küçük tatlı heyecanlar,ailelerden gizli buluşmalar…Baktık olmayacak evlenmeğe karar verdik.Konu ailelere açıldı,ufak tefek pürüzler dışında sorunsuz bir süreçti.Evimizin nasıl olacağına, eşyaların yerlerine kadar birlikte karar verdik.Evlenmeden çocuklarımızı hangi kurslara göndereceğimizi bile konuştuk.Ben sanatsal yönden geliştirmek istiyordum o ise iyi bir kariyer için planlar yapıyordu ufaklıklar adına.Onun dediği oldu tabi.Her zaman olduğu gibi direnemedim bir zamanlar sevgilim olan kadının karşısında…
Ve nihai son,evlendik…başlarda çok güzeldi her şey istediğimiz kadar birlikte olabiliyorduk,kimseye hesap vermek zorunda değildik ama baştaki kadar toz pembe gelişmedi olaylar..İşine ve çocuklara verdi kendini…Bense onun hayat arkadaşıydım,ev arkadaşı gibi bir şey yani.Sorumluluk paylaşımı bir nevi…
Gereksiz kıskançlıklar ortaya çıktı bir süre sonra.Birkaç gün eve geç geldim diye onu artık eskisi gibi sevmediğimi,onu önemsemediğimi,yerine getirilmesi gereken bir görev olarak gördüğümü söylemeğe başladı.Ne kadar kolaydı bunları söylemek onun için.Benim ne hissetiğim ne düşündüğüm umrunda bile değildi.Ağzımı açıp tek kelime bile edemiyorum o bunları söylerken,umutsuzum galiba…
Umutsuzum diyorum ama arada bir o masayı toplarken,televizyon izlerken gözlerinin içine bakıyorum,bana eskisi gibi bakacak mı diye…
9 Nisan 2008 23:33   mesajın adresini al  

hunikoleksiyncusu
hunikoleksiyncusu
kalemine saglık ;)
9 Nisan 2008 23:36   mesajın adresini al  

mezo nuko
mezo nuko
ya açıkçası böle sürekli bişiler yazmak istemyorm ama teşekkür etmeliyim dedim.
Teşekkürler:)
9 Nisan 2008 23:38   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj
biraz ışık biraz umut asgdhg
 1   9 Nisan 2008 23:38   mesajın adresini al  

kent ozanı
kent ozanı
her sevgilinin kafasında böyle bir ilişki vardır
9 Nisan 2008 23:41   mesajın adresini al  

böğürtlenlim :)
ya benim en çok korktuum şeylerden biri bu ileride böyle bişi yaşamak
9 Nisan 2008 23:44   mesajın adresini al  

kent ozanı
kent ozanı

sen cümleye ya ile başladın..
ilerisini düşünme artık : )

pelerin:) demis ki:
ya benim en çok korktuum şeylerden biri bu ileride böyle bişi yaşamak
9 Nisan 2008 23:47   mesajın adresini al  

anlamadım??
9 Nisan 2008 23:48   mesajın adresini al  

mezo nuko
mezo nuko
acımasız oldu biraz 'ya' :)
9 Nisan 2008 23:49   mesajın adresini al  

_monalisa_
_monalisa_
...bir balık olsam... kılçığım etimden ayrılmış olsa ve tavada kendi cozurtumu da duysam... umudum var lacivert denizlere açılmaya...

gibi bişe olmuş senin durum:)
9 Nisan 2008 23:49   mesajın adresini al  

kent ozanı
kent ozanı

ya diyorum ki
böyle bir ilişki yaşamaktan korkuyosun ya hani, ya başına böyle bir şey gelirse diye korkmamanı istediğim için öyle söyledim ya

pelerin:) demis ki:
anlamadım??
9 Nisan 2008 23:57   mesajın adresini al  

aman aman kimsenin başına gelmesin :D

ya diyorum ki
böyle bir ilişki yaşamaktan korkuyosun ya hani, ya başına böyle bir şey gelirse diye korkmamanı istediğim için öyle söyledim ya
10 Nisan 2008 00:01   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008