ivy mrs holi şit demis ki: ya ben ya ben ühüüüüüüüüüü
10 Nisan 2008 12:02
cottonman
bu ne lan bilmece mi?
10 Nisan 2008 13:04
hüzün abi
acı öleye benziyo
10 Nisan 2008 16:06
deliveren
İlginç Bir Durum
10 Nisan 2008 16:27
antinick
Biriyle çıkmaya başladınız. 2 hafta sonra 3 aylığına amerikaya gittiniz. Gittikten bikaç gün sonra birine aşık oldunuz. O da size oldu ve bu geçici bişey değil. İlk kız work&travel yapmaya amerikaya geldi ve siz ona ve ailesine amerikada ona yardımcı olacağınıza daha önceden söz vermiştiniz ve siz varsınız diye kıza izin verildi. N'apardınız?
çok spesifik bi durum, nasıl genelleyip soru formuna getirdin be kardeşim:)
10 Nisan 2008 17:03
antinick
Ben aldattım. İlk kızla arkadas gibi oldum ama ayrılmadım. Sadece ondan uzak durdum. Ayrı sehirlerde yasadığımız için de sadece 3 ay boyuunca 2 gün onu görmeye gittim. Türkiyeye döner dönmez de ilkinden ayrıldım. İkincisiyle bi seneye yakın çıktım ve hala unutamadığım birisidir. Bu arada ikincisi ilkini başından beri biliyodu.
3 lü zirve yapıp olayı medeni insanlar gibi tartışmadınız mı?
10 Nisan 2008 17:05
freeman1903
aldatmak kötü şey
aldatanlar yalnız kalmaya mahkumdur
10 Nisan 2008 17:25
sweetdreams
aldatmiyınız,aldatılmiyınız!
10 Nisan 2008 19:41
mezo nuko
etme bulma dünyası hakkaten,bi yerde karşına çıkıyor
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19075
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!