eeee? sence bu bi neden olabilir mi? bahane bile olamaz... gerçeii anlatabilirdin bence, arkadaş kalabilirdiniz ordayken dee en azından ordayken dürüst davranmış olurdun....
neyse bu kadar yeter...
9 Nisan 2008 23:03
volkn
ne bileyim. sevgi sözcükleri kullanmıyodum. o bana sürekli uzaktayız diye böyleyiz diyodu. türkiyeye dönünce düzeleceğini sanıyodu.
daisy=) kaidena demis ki: peki abi ilk kız bunu hiç hissetmedi mi var bu işte bir iş demedi mi?
9 Nisan 2008 23:03
daisy=) **delilah**
volkn
Ama hayatımda ilk kez gerçekten aşık olmustum.. /:
ah be yavrım evladım sizin bu kimyanızı anlayamıyorum ben zaten..tamam aşık oldun anlıyorum insanın kafasının çlışmadığı bir nokta belki de...ama bu durum ilk kıza' bak sen benim arkadaşımsın hayatımda da biri var..nolur beni yanlş anlama ben burda senin hep yanındayım..seni kötü durumua düşürmek ve sana yalan söylemek asla istemem'dememen için bir sebep değil ki...
yapmayın bunu ya...
9 Nisan 2008 23:05
volkn
bunu söylemekten korkmadım. en sonunda söyledim zaten herseyi. ama soruumluluğu bi kenara itmekk gibi gelmişti o anda. hataydı aslında kabul ediyorum.
daisy=) kaidena demis ki: volkn
Ama hayatımda ilk kez gerçekten aşık olmustum.. /:
ah be yavrım evladım sizin bu kimyanızı anlayamıyorum ben zaten..tamam aşık oldun anlıyorum insanın kafasının çlışmadığı bir nokta belki de...ama bu durum ilk kıza' bak sen benim arkadaşımsın hayatımda da biri var..nolur beni yanlş anlama ben burda senin hep yanındayım..seni kötü durumua düşürmek ve sana yalan söylemek asla istemem'dememen için bir sebep değil ki...
yapmayın bunu ya...
9 Nisan 2008 23:06
kupa kızı
ee bu bi günah çıkarma mı_?
9 Nisan 2008 23:12
banshee
ilk kızın ben orada boş durduğunu zannetmiyorum, tepki göstermediğine göre keyfi yerindeymiş ablamın.
9 Nisan 2008 23:15
volkn
gibi.. merak ettim benim yaptıgımı yapacak olan biri varmıydı diye..
kupa kızı demis ki: ee bu bi günah çıkarma mı_?
9 Nisan 2008 23:17
angel_a
e aldatmışsın, sonuçta aldatmanın da kötü bişi olduğunu kabul ediyoruz o zaman simdi birinin çıkıp helal be sana mı demesini bekliosun? vicdan azabı tadında bi durum mu söz konusu?
hı eğer vicdan azabındansa bu soru ve kendini iyi hissettirecekse tamam ben diim
-helal be koçum ii etmişsin, aşk herseyden önemli!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19075
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.