| |
*mahkum
|
Chelsea Teknik Direktörü itiraf etti: Çok zor oldu
Serdal Kalaycı bildiriyor
Chelsea Teknik
Direktörü Avram Grant, zorlu maçta çeyrek final rövanşında Fenerbahçe’ye
karşı iyi savunma yaparak sonuca gittiklerini söyledi.
Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe’yi 2-0 yenerek
yarı finale yükseldikleri karşılaşmayı değerlendiren Grant, Evet zor
bir maçtı. Amacımız yarı finaldi. Şu anda maçı kazanarak yarı finale
çıktık. İyi savunma yaptık ve Fenerbahçe fazla pozisyona giremedi. 2-0
kazanarak amacımıza ulaştık diye konuştu.
Chelsea’nin savunmada kalarak rakibini üzerine çektiği hatırlatılan
Grant, Golü attıktan sonra rakibimizin gol bulmak için üzerimize
gelmesi gerekiyordu. Biz de birkaç kontratak yaptık ama sonuç 2-0 dedi.
Grant, Yarı finalde eşleştiğiniz Liverpool’u yeneceğinizi düşünüyor
musunuz? sorusuna ise cevap vermek istemediğini söyledi.
Aynı sorunun tekrarlanması üzerine de Grant, Benim de öğrenmek
istediğim şey size geleceği söyleyebilmek. Ama şu anda bunu size
söyleyemem dedi.
Grant, Devler Liginde kupayı almak konusunda da pozitif
düşündüklerini, sezona başladıklarından çok daha iyi olduklarını
sözlerine ekledi.
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
glikoz'last hope'
|
avram grantın suratı korkudan,maç boyunca şekilden şekile girdi zaten..
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
*mahkum
|
zaten kantinde doğru dürüst başlık açılmıyo bende aldım önüme gelen herkonuyo başlık açmaya karar verdim
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
secret smile(: l
|
ya öyle bi hırs oluşuyordu ki bende kameralar ne zaman onun yüzüne çewrilse yenmeliyiz yaa yenmeliyiz diyordum onun suratını gördükçe..
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
ılk mactakı gıbı etkılı oynuyamadık we sonunda elendık yınede oyle boyle buraya kadar geldık,tesekkurler fenerbahce.
chelsea chelsea dıye götünü yırtanlar tebrık edıyorum sızı dualarınız tuttu,mutlu olmusunuzdur umarım .
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
kantinekafamgirsin
|
başlık : çok zor oldu....
grant : zor bir maçtı...
bu ne yaman çelişki...??
fenere tebrikler..bu basamağa kadar bizlere heyecanı yaşattıkları için..
|
|
3 ~ 142 gün
|
|
| |
hande geri döndüüü
|
Fenerbahçe kim Avrupaya gitmek kim şampiyonluk kim otur oturduun yerdee.:)kendini galatasaray mı sandınnn paçozzzzzzz:D
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
tohunç
|
iyi bok yedin
*mahkum* demis ki: zaten kantinde doğru dürüst başlık açılmıyo bende aldım önüme gelen herkonuyo başlık açmaya karar verdim |
|
|
1 ~ 142 gün
|
|
| |
republic army
|
salak herif, elindeki kadroya bak. defansa çekilio bi de tek forvet oynuyo. chelsea nın başına tayyibi koy daha iyi lan
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
a b c user
|
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
#handkap06#
|
tesadüf bu ya arkana bak bişey war egil egil haa şooleee
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
...!!onur
|
hey allam ya yoruma bak... sana cvp vererek belki adam yerine koycam sni ama sizin 6s yi gördük..
hande+depresyonda demis ki: Fenerbahçe kim Avrupaya gitmek kim şampiyonluk kim otur oturduun yerdee.:)kendini galatasaray mı sandınnn paçozzzzzzz:D |
|
|
3 ~ 142 gün
|
|
| |
kantinekafamgirsin
|
hey allam ya yoruma bak... sana cvp vererek belki adam yerine koycam sni ama sizin 6s yi gördük.
+100
cevap verme gereğini bile duymadım..nasıl olsa anlamazlar..
not:
fb li değilim..
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
matters.iz
|
bu handeyi depresyondan cıkarmak lazım....insanlıga zarar...
Not:Beşiktaslıyım
Not:Ciddiye aldıgım için pişman olup depresyona girebilirim
hande+depresyonda demis ki: Fenerbahçe kim Avrupaya gitmek kim şampiyonluk kim otur oturduun yerdee.:)kendini galatasaray mı sandınnn paçozzzzzzz:D |
|
|
~ 142 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
Fenerbahçe sanılanın aksine boş alan futbol manyağı bir takımdır.. ve iyi pas yapabilen bir takımdır..
Rıdvan Dilmen her ne kadar bunu sürekli olarak dese de, Türkiye Ligi'nde çift forvet oynat diye haykırmaktadır..
Fenerbahçe karşı takımın üzerine saldırmasını ister.. Zira oyun anlayışı buna uygundur.. Inter takımı bunu görmeyip ilk maçta bir güzel Fenerbahçe'nin üzerine saldırmıştır, böyle olunca kanatlardan ve Alex'in serbestliğiyle bir güzel ilk 30 dk ciddi derecede yüklenmişizdir.. Belki de Inter'e karşı bu kadar rahat oynayan bir takım olmamıştır..
Zira bununla birlikte PSV ve CSKA takımları da kendi sahalarında saldırmışlardır ve yine cezalarını çekmişlerdir.. Sıra Kadıköy deplasmanlarına geldiğinde PSV ve CSKA yine saldırmak zorunda kalmışlardır, zira puanlara ihtiyaçları vardır ve yine Fenerbahçe rahat oynamıştır..
Buraya gelen Chelsea ise, ilk başta deli defans başlamış, kaliteli futbolcuları sayesinde iyi atak organizasyonları geliştirebileceğinden dolayı saldırmaya başlamışlardır.. Kaldı ki çok da güzel hücumlar yapmıştırlar.. Fakat Chelsea gaza gelip yüklenince Fenerbahçe yine cezasını vermiştir..
Akıllanan Chelsea bu maçta tamamiyle kontrollü ve ayağa paslarla oynamıştır.. Gerizekalı İlkey Yasin de ''Aa, bu chelsea'ye elenirsek yazık.. İstanbul'da daha iyilerdi'' demiştir.. öküzdür.. maldır.. roberto baggio'dur..
Zira, Chelsea kontrollü oynayarak güzel futbol sergileyememiş pek tabi buradaki eksikliğini Fenerbahçe'yi oynatmayarak gidermiştir.. Chelsea, İstanbul'da daha iyiydi muhabbetine verilecek cevap ''E, istanbul'da biz çaktık ama n'aber?'' dir..
Grant gayet normal bir açıklama yapmıştır.. Ya Fenerbahçe'ye karşı saldırıp gol bulacaksınız, ki bulamazsanız emin olun kalenizde bir gol göreceksinizdir.. Ya da kontrollü bir futbol ile Fenerbahçe'yi oynatmamaya çalışacaksınız..
Grant ikincisini yaparak turu geçmiştir.. Fenerbahçe'de kadrosuna göre büyük bir başarı sağlamıştır..
Teşekkürler Fenerbahçe..
|
|
5 ~ 142 gün
|
|
| |