| |
aslan67
|
Ortağı kötü şöhretli suikastçı Rogue (Jet Li) tarafından vahşice öldürüldükten sonra, FBI ajanı Jack Crawford (Jason Statham) kaçak katili bulmaya ve ortağının ölümünün intikamını şahsen almaya yemin eder. Ama Rogue izini kaybettirir, ta ki 3 yıl sonra Çin mafyasının lideri Chang (John Lone) ile Japon Yakuza patronu Shiro (Ryo Ishibashi) arasında kanlı bir savaş başlatmak üzere tekrar ortaya çıkana kadar. Bu kez Rogue’u yakalamaya kesin kararlı olan Crawford özel suç uzmanlarından oluşan ekibini dosdoğru bu çatışmanın içine sürükler. Fakat Crawford'ın intikam arzusu mesleki yargılarını gölgeler. Şiddetin dozu artarken Crawford nihayet düşmanıyla yüz yüze gelir ama keşfettiği şey Rogue ya da planları hakkında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığıdır..

Yapım :2007, ABD
Tür :Aksiyon / Macera
Yönetmen :Philip G. Atwell
Senaryo :Lee Anthony Smith, Gregory J. Bradley
Oyuncular :Jet Li, Jason Statham, Steph Song, Nadine Velazquez, Kane Kosugi, Andrea Roth, Devon Aoki, Ryo Ishibashi
Yapımcı :Steve Chasman
Görüntü Yönetmeni :Pierre Morel
Müzik :Brian Tyler
Süre :1 saat, 43 dk.
Gösterim Tarihi :31 Ağustos 2007
Aksiyon filmlerinin değişilmez 2 usta oyuncusu Jet Li ve Jason Statham..Jet Li'yi zaten tanıtmaya gerek yok gerçi Jason Statham'ı da tanıtmaya gerek yok;ama ismi yabancı gelebilir bazılarımıza,Transporter(Taşıyıcı) ve Crank(Tetikçi) adlı aksiyonun dibine vurmuş filmlerin başrol oyuncusu..Gerçekten iki oyuncunun da performansı süperdi;fakat filmin senaryosunda bazı eksiklikler vardı sanki,bu iki oyuncuyu aynı filmde görünce daha özel sahneler,daha aksiyonu ve kavgası bol ortamlar görmek istiyorsunuz ve beklenti fazla olduğundan dolayı diyelim istediğinize yeterince erişemiyorsunuz..Yalnız Jet Li'nin oynadığı karakteri Robocop'tan bile güçlü yaptıklarını söyleyebilirim,Jason yanında çıtır çerez gibi kalmış sanki,bu bana göre yanlış tabii ki:)Tabii ki filmin sadece aksiyon olmadığını,bir dramı da barındırdığını düşünürsek eğer bu acının verdiği güçle bunlar olmuş olabilir,içlerinde yanan ateşin farkına varamıyoruz haliyle..Bence film bittiğinde pişman olmayacağınız bir yapım..
imdb puanı 6.2/10.0..Bu oran diğer sinema sitelerinde 7.0 ila 8.0 arasında değişmektedir..
|
|
~ 152 gün
|
|
| |
berdanmaldini
|
indirdim berbat film gitmeyin . başlık açılmayack derecede kötü film..
|
|
1 ~ 152 gün
|
|
| |
aslan67
|
zaten gidilmiyor,çünkü sinemada değil film:)
|
|
2 ~ 152 gün
|
|
| |
berdanmaldini
|
film gelince gitmeyin manasında demiştim zaten ..
|
|
2 ~ 152 gün
|
|
| |
sphinx®
|
vay be adam başlığın neye açılıp neye açılmayacağına karar verecek kadar yüce bir şahsiyet :)
|
|
~ 152 gün
|
|
| |
secret smile(: l
|
o biiirr başlik karar wericisii o biiirr o biiirr başlik kurduuu asassadsf
|
|
~ 152 gün
|
|
| |
berdanmaldini
|
yok be o kadr film varken bu suluzırtlak filme başlık açmak çok saçma
|
|
2 ~ 152 gün
|
|
| |
aslan67
|
O değil de vakt-i zamanında filmler hakkında yaptığım bir yorumu paylaşmak istiyorum:)
Demek ki siz bir filmin güzel olduğunu duyup sinemaya ya da dvd playera koşuyorsunuz..Oysa ben dipte kalmış,fazla ünü olmayan keşfedilmeyi bekleyen filmleri izlerim..Forum mantığında da sadece beğenilen filmlerin başlığı açılır,kötülere dokunulmaz diye bir şey yoktur..Eğer bu filmi izlemeye karar veren biri varsa başlığı açar,yorumları okur,beğenir ya da beğenmez, böylelikle o filmi izlemek üzere son kararını netleştirir..
Yani iyi ya da kötü bana göre her film bir başlığı hak ediyor ki,insanlar görüşlere göre filmi izleyip izleyemeyeceklerine karar versinler:)
|
|
2 ~ 152 gün
|
|
| |
glikoz'last hope'
|
bence gayet iyi bir filmdi,aksiyonu bol,abartı yok herşey yerli yerinde izlerken sıkılmayacagınız bir film..oyuncuların performansına diyecek söz yok oldukça başarılılardı bence..
|
|
~ 152 gün
|
|
| |
sphinx®
|
senin başlıkları heyecanla bekliyoruz :)
berdanmaldini demis ki: yok be o kadr film varken bu suluzırtlak filme başlık açmak çok saçma |
|
|
3 ~ 152 gün
|
|
| |
aslan67
|
Ha filmin kötü olduğuna dair olan yoruma lafım yok,bugüne kadar da bu film kötüymüş,berbatmış denilen bir yorumda tepki göstermedim;ama başlık açılıp açılmama konusuna değindiğin için cevap vermek istedim,saygılarımla:)
|
|
1 ~ 152 gün
|
|
| |
berdanmaldini
|
arkadaşım o zaman filme başlık açma en sevdiğiniz filmler forumuna bu filmi yaz.başlık açarak ilgi mi çekmeye çalışıyon
aslan67 demis ki: O değil de vakt-i zamanında filmler hakkında yaptığım bir yorumu paylaşmak istiyorum:)
Demek ki siz bir filmin güzel olduğunu duyup sinemaya ya da dvd playera koşuyorsunuz..Oysa ben dipte kalmış,fazla ünü olmayan keşfedilmeyi bekleyen filmleri izlerim..Forum mantığında da sadece beğenilen filmlerin başlığı açılır,kötülere dokunulmaz diye bir şey yoktur..Eğer bu filmi izlemeye karar veren biri varsa başlığı açar,yorumları okur,beğenir ya da beğenmez, böylelikle o filmi izlemek üzere son kararını netleştirir..
Yani iyi ya da kötü bana göre her film bir başlığı hak ediyor ki,insanlar görüşlere göre filmi izleyip izleyemeyeceklerine karar versinler:) |
|
|
1 ~ 152 gün
|
|
| |
sphinx®
|
arkadaşım o zaman filme başlık açma en sevdiğiniz filmler forumuna bu filmi yaz.başlık açarak ilgi mi çekmeye çalışıyon
o ilgi çeker mi bilmiyorum da,sen yaptığın şu eziklikle gayet ilgi çektin ;)
|
|
~ 152 gün
|
|
| |
glikoz'last hope'
|
ilgi çekmek =) hmmm aslan67 ilgimi çekiyosun ;)
|
|
~ 152 gün
|
|
| |
aslan67
|
Sen o yorumun tek bir kelimesini anlayabildin mi?:D
Bak tane tane yazıyorum:D
iyi ya da kötü,bir film ne olursa olsun bir başlık açılmalı ki insanlar o kötü film hakkındaki yorumları da okusunlar ve izleyip izlemeyeceklerine karar versinler:D
diyorum:D
Şimdi her şey net ve anlaşılır mı?:D
|
|
~ 152 gün
|
|
| |