bi isteğin mi wardı bu ışıklandırma ile ilgili zira bizim yurdu düşününce buna çok uygun bi yapıya sahip(:
8 Nisan 2008 12:05
cottonman
aa neden 8 ayım boyunca ganimetlerimi saklamıştım bende ege yurdunda meşur 4. blokta :D o zamanlar korsan olarak yaşardım..
8 Nisan 2008 12:06
€speranza
benim için naaaaaparsın ayazda mı yaaaaaaaaaaatarsın
8 Nisan 2008 12:07
cottonman
yapmasın böle saçma sapan şeler sonra maymuna dönemk zorunda kalıyoruz biz erkekler..
8 Nisan 2008 12:09
eskici
zararlı seyler bazen ıyıdır :))) yok ne olsun sadece ironı yapcaktım konudan saptık bu hale geldık .o kızla tek ortak noktan suanlık yurtta kalıyor olmanız :)))
8 Nisan 2008 12:09
secret smile(: l
((:
ya ben o kızım walla bak:D
8 Nisan 2008 12:15
geronimo
evet üçgenin çevresinin nasıl hesaplandığını bile sordurur adama
8 Nisan 2008 14:40
' işte o benim
yiyosa türkçe yazdırsın hadi=)
8 Nisan 2008 14:45
souvereign jr.
atla dese atlamam ama yaptıramaz bunu bana (H)
8 Nisan 2008 16:19
advocate
bu ışıklandırma olayı bana uyar,yapsın kabul ederim tamam..:)
8 Nisan 2008 21:09
laroxyl
bu jest neden acaba derim ben olsAM???amacı ne???hayr sabahtan beri erkeklerin tek amacı kızları yatağa atmak diolar....kortum anam bunlar aşmış olayı....
8 Nisan 2008 21:13
@kt
ınsanlar sanırsam burda sprıte ın acımasız gerceklerının etkısınde kalmıslar olay okdr abartı dııl ama genel olarak yatak hayalının de bastırılmıs oldugunu solemek yannıs olmas:):)..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19045
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!