ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Shangai Üniversitesi'ndeki bir erkek öğrenci sevgilisine akıl sır ermez aşkını anlatmak istedi ve ne yaptı?
Üniversite kampüsündeki odalarda kalan her kız öğrenciye çikolata vererek
akşam saat 20:00'de ışıklarını açmalarını ya da kapatmalarını istedi ve ortaya bu görüntü çıktı..
Uzun zaman önce bir forum sitesinde okumuştum bunu da üşengeçlikten bir türlü paylaşamamıştım,heralde 3 sene oluyor okuyalı:D
7 Nisan 2008 23:37
pga::buz
aişdlaişdlaşk:))
ayyy ne ormatikkk
7 Nisan 2008 23:39
osge
aah ah olmadıki böle şeyler yapan bi sefgilimis:p
hattabu kdrında gözüm yok oyuncak kalpe bile razıyım:P:P:P
7 Nisan 2008 23:39
Bir de aşkın bana yaptıramayacağı bir şey var:)
7 Nisan 2008 23:40
eterlielbisemudguard
gerek yok... :P
27 Nisan 2008 23:40
sarho$
o dakkadan sonra kesin vermiştir hatun
107 Nisan 2008 23:40
aslan67
iyi bir organizasyon gerektiriyor olay valla kutlamak lazım arkadaşı:D
yalnız bir kız satış yapmış,kalbin sol kulakçığının tepesinde,sağ kulakçığının tepesinde olduğu gibi yanması gereken 2 ışık olmalıydı;ama bir tanesi yanıyor sadece:D
7 Nisan 2008 23:40
Bi çikolataya yapılır mı lan o
Aşk ya yaptıramayacağı şey yok ya
valla ben bi 100milyon isterdi:))
:D =))
7 Nisan 2008 23:41
denizhan
iyi güzel yapmış da, bu kadar şeyi planlayabilen birinden korkarım ben.
kendimden korktuğum gibi :)
7 Nisan 2008 23:42
osge
o yanmayan ışıın olduu odada sen warsın bence ömer we tam saat 20:00de kapıyı açmak üzere kapının kollunu tutmuşsun:D
aslan67
vaaay romantik prens,aşk adamı denizhan seni:D
denizhan demis ki: iyi güzel yapmış da, bu kadar şeyi planlayabilen birinden korkarım ben.
kendimden korktuğum gibi :)
gamzeeeee
ömer yemin ediorum aklımdan geçiodu bu başlığı açmak.fotoğrafı görünce şamşırdım valla. benden çok yaşıycaksın malesef:P
7 Nisan 2008 23:43
aslan67
kız yurdundan bahsediyoruz değil mi?
Tamam olur yani kalayım:D
osge demis ki: o yanmayan ışıın olduu odada sen warsın bence ömer we tam saat 20:00de kapıyı açmak üzere kapının kollunu tutmuşsun:D
gamzeeeee demis ki: ömer yemin ediorum aklımdan geçiodu bu başlığı açmak.fotoğrafı görünce şamşırdım valla. benden çok yaşıycaksın malesef:P
melody
hmmm aşk var diyosun yani.....(=
atalay
o kız herifi 3 gün sonra bırakmıştır.
deveye diken sevene... iken
27 Nisan 2008 23:44
gamzeeeee
tıpkısının aynısını aga:))
7 Nisan 2008 23:44
auloniad
bu kadar romantik bi adamı dakkasında terk ederdim. hem de kızlar yurdunda yapmıs bunu. bunun için tüm kızlarla konusmus fln! yok öle bişi! dakkasında biter o iş:)
17 Nisan 2008 23:44
aslan67
yahu ben ilk 6 ayda bu fotoğrafta sadece kalbi farketmiştim,öyle odaklanmışım ki I ve U harflerini görmemiştim,aylar sonra anca jeton düştü,var mı böyle olan?:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19045
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!