ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Shangai Üniversitesi'ndeki bir erkek öğrenci sevgilisine akıl sır ermez aşkını anlatmak istedi ve ne yaptı?
Üniversite kampüsündeki odalarda kalan her kız öğrenciye çikolata vererek
akşam saat 20:00'de ışıklarını açmalarını ya da kapatmalarını istedi ve ortaya bu görüntü çıktı..
Uzun zaman önce bir forum sitesinde okumuştum bunu da üşengeçlikten bir türlü paylaşamamıştım,heralde 3 sene oluyor okuyalı:D
~ 153 gün
pga::buz
aişdlaişdlaşk:))
ayyy ne ormatikkk
~ 153 gün
osge
aah ah olmadıki böle şeyler yapan bi sefgilimis:p
hattabu kdrında gözüm yok oyuncak kalpe bile razıyım:P:P:P
~ 153 gün
Bir de aşkın bana yaptıramayacağı bir şey var:)
~ 153 gün
eterlielbisemudguard
gerek yok... :P
2~ 153 gün
sarho$
o dakkadan sonra kesin vermiştir hatun
10~ 153 gün
aslan67
iyi bir organizasyon gerektiriyor olay valla kutlamak lazım arkadaşı:D
yalnız bir kız satış yapmış,kalbin sol kulakçığının tepesinde,sağ kulakçığının tepesinde olduğu gibi yanması gereken 2 ışık olmalıydı;ama bir tanesi yanıyor sadece:D
~ 153 gün
Bi çikolataya yapılır mı lan o
Aşk ya yaptıramayacağı şey yok ya
valla ben bi 100milyon isterdi:))
:D =))
~ 153 gün
denizhan
iyi güzel yapmış da, bu kadar şeyi planlayabilen birinden korkarım ben.
kendimden korktuğum gibi :)
~ 153 gün
osge
o yanmayan ışıın olduu odada sen warsın bence ömer we tam saat 20:00de kapıyı açmak üzere kapının kollunu tutmuşsun:D
~ 153 gün
aslan67
vaaay romantik prens,aşk adamı denizhan seni:D
denizhan demis ki: iyi güzel yapmış da, bu kadar şeyi planlayabilen birinden korkarım ben.
kendimden korktuğum gibi :)
~ 153 gün
gamzeeeee
ömer yemin ediorum aklımdan geçiodu bu başlığı açmak.fotoğrafı görünce şamşırdım valla. benden çok yaşıycaksın malesef:P
~ 153 gün
aslan67
kız yurdundan bahsediyoruz değil mi?
Tamam olur yani kalayım:D
osge demis ki: o yanmayan ışıın olduu odada sen warsın bence ömer we tam saat 20:00de kapıyı açmak üzere kapının kollunu tutmuşsun:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19045
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!