ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
birde atın intikamı var ama onun konuyla bir alakası yok sanırım :S
7 Nisan 2008 17:01
banshee
telefonla programa bağlanmış, konuşmayıp da ne yapacak...
cıvıkbacımafedersin demis ki: senin gibi karı tabi aldatılır...dırdır konuşuyor
7 Nisan 2008 17:02
kibrit kutusu:))
bence gayet iyi konuşuyor..
7 Nisan 2008 17:06
**imalısır**
adamda az diil heee bu doktorlar hep böle çapkın oluyo galiba çok denk geldi bana
7 Nisan 2008 17:20
montana006
bu eski bayaaa valla ama helal kadına bombaya bak zuahhah vay kadına bak bide radyocuyu caya cağırıyo hemşreler radyocular
7 Nisan 2008 17:27
**imalısır**
hiçbiriyle çıkmadımmmmmm
7 Nisan 2008 17:32
g l ø š t € ®
yok olurmu kanka dr dan zarar gelmez çok efendi olur onlar ne çapkını
*papatya* demis ki: adamda az diil heee bu doktorlar hep böle çapkın oluyo galiba çok denk geldi bana
7 Nisan 2008 17:34
**imalısır**
bana hiç efendisi denk gelmedi be kanka :D
7 Nisan 2008 17:34
**imalısır**
he bide avukatlarda öle oluyo :D
7 Nisan 2008 17:35
dr_fb_li
yaw mantık evliliği yaparsan olacağı bu 11 yıllık evliler bu sözleri duymadım diyo kardeşim beyin cerrahısın vaktin dar adam psikiatrist işi kolay senlemi uğraşacak sende daha kolya bi dal seçseydin bok mu var beyin cerrahisinde
7 Nisan 2008 17:35
ivy mrs holi şit
*papatya* demis ki: he bide avukatlarda öle oluyo :D
avukat deme banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi tane avukat var ii tanıdığım kalanı aynı bokun sarısı