hadi geronimo chelsea maçındaki erkekliğini buradada göster bakalım kendi takımın elin penisiyle gerdeğe girmek kolay
1~ 145 gün
:.cevriye.:'hopeful'
başlığı görünce aklıma bunun bikinisizi geldiydi:D
fener yenecek benden söylemesi..
melvin udall demis ki: bu maçtan sonra forumda sataşma çıkmasın bikini giyerim :P
~ 145 gün
hüzün abi
üzülerek fb yenecektir diyorum
~ 145 gün
carlitoo birigante
galatasaray fenerbahçe gelenek önplana çıkar fenerbahçe alayına çakar
1~ 145 gün
gs genelde altımıza geçiyo yanlışın vr bide sizin şaibeli son dk penaltılarınızla 3 takım kümede kalırdı be dinime sövende müslüman olsa
yokmu delikanlı cimbomlu iddiaya girecek chelsea maçında car car ötüyodunuz yemiyomu
____________ demis ki: fener arkasına hakemleri almaya devam ederse alır macı ama bu sefer arkalarına gecen galatasaray olucak ...
1~ 145 gün
feykoğlufeyk
alternatıf iddialarda bulun beyler...
~ 145 gün
demon eva
fenerbahçe garanti
~ 145 gün
aslan67
ulan senden haftalar önce kunteper futboldan anlamıyor karşılıklı tartışmaya girmem diye ben yazdım buldurtma bana şimdi hepsini çağaaaalll..sen gelirken biz gidiyoduk:D
kunteper canavarı demis ki: ayrıca omer nerden caldım lan o lafı...:D
~ 145 gün
aslan67
benim girdiğimi kim söyledi?:)
handkp06 demis ki: aslan 67 ile ben giriorum:D eger fener yenerse tavşan69 yapsın
~ 145 gün
carlitoo birigante
antu.com bakarsan hakemler kimin arkasında ;)) biz hatalı bi kararla penaltı kazandık bu doğru başka bi öreneği de yok
____________ demis ki: fener arkasına hakemleri almaya devam ederse alır macı ama bu sefer arkalarına gecen galatasaray olucak ...
1~ 145 gün
dr_fb_li
gençlerin penaltısıda verilmedi niye kimse ses çıkartmıyo aq
~ 145 gün
feykoğlufeyk
lan omer sanki sen buldun o lafı:D
~ 145 gün
g l ø š t € ®
eğer fener cimbomu yensin avatar a bikinili fotomu koyar (ahmet çakar misali :D )
gueljaen demis ki: fenerbahçe garanti
~ 145 gün
aslan67
ben anlamam önce ben dedim benimdir:D
ayrıca sana da çok yakışıyor futboldan anlamıyorsun sözü:D
kunteper canavarı demis ki: lan omer sanki sen buldun o lafı:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19025
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!