ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bir ilişkiyi tek bir yalan için bitirmeye değermi ve o kişi yalanını kabul etmesine rağmen bir daha olmayacağına garanti vermesi ne kadar doğru olabilir?
6 Nisan 2008 19:17
daisy=) 'pomegranate
taviz,tavizi getirir...
(6) 6 Nisan 2008 19:18
*yvaine*
herkesin kendi doruları var, kendi doru bildiklerini çiğnerse kişinin kendine saygısı nolur?
6 Nisan 2008 19:19
özlemce
her zaman dogruyu soyle ne dedigini hatirlamak zorunda kalmassin cümlesi bu konuya tam anlamiyla uyan bir söz.
yalan, insanin, insani kandirmak icin olayları oldugu gibi degilde kendi işine geldigi türden anlatmasi olayidir.
yalan soyleyen insan karşisindaki insani degil, kendini kandirmiş olur. cunku er gec bu soylenen yalan ortaya cikacak ve arkadas cevresi tarafindan hoş karsilanmiyacaktir. yalan söyleyen kisinin git gide arkadaşlari ile bağlari zayiflayacak ve bir muddet sonra kimse ona guvenmemeye baslayacaktir. tabiy ki guveni kaybedilen bir insanin guvenini kazanmak cok zordur. bu yüzden ne şartta olursa olsun yalan söylemememiz gerekir.
zambakzumbak
aslında öle cok önemli bişey için yalan söylemişse bitiririm yoksa biraz surat yapar laf sokar eywallah derim:))
*yvaine*
dürüst olduum kadar dürüstlük isterim...
(1) 6 Nisan 2008 19:20
[[pınar}}
yalan bikere söylenmez bence biri yalansa birçoku yalandır.daha fazla çabalamadan bitirmek en iisi
6 Nisan 2008 19:20
anthony casso cesare
Bahadır hangi kızı kandırdın hacım:D
Ya yalan söyledim deme gerçeği kendi zihnimde yorumladım sana sundum deeee ona:D
ya bu konuda kimin ne söylediği başlık sahibinin neden umrundadır anlamadım hiç.. bence kişinin kendi özelinde tartması gereken bi konudur.
(1) 6 Nisan 2008 19:22
*yvaine*
tartmış ki denk getirememiş demek ki :D
m@truşka demis ki: ya bu konuda kimin ne söylediği başlık sahibinin neden umrundadır anlamadım hiç.. bence kişinin kendi özelinde tartması gereken bi konudur.
6 Nisan 2008 19:23
daisy=) 'pomegranate
zarasız yalanlara lafım yok...ama erkeğin söylediği hiç bir yalan zararsız değildir!!!
:D
(3) 6 Nisan 2008 19:23
özlemce
çokk güzell demişsin bukett
ßuket demis ki: dürüst olduum kadar dürüstlük isterim...
6 Nisan 2008 19:24
anthony casso cesare
Bu kızlar ilişkiyi artık istemiyorsa gözünün üstünde kaşın var der gene ayrılır:D
6 Nisan 2008 19:25
o şimdi plajdaa
bazen ilerde yaşaycağın güzel şeyler için geçmişe dair ufak yalanalr söylenebilirr...amaa bu bi ilşkiyi asla bitirmemeli yazık olurr...şahsen yaşadım da:(:(:(
6 Nisan 2008 19:26
*yvaine*
erkekler toparlar yalanını ama kızlar toparlayanas ;)
kızlar yalan konusunda daa iyi merak etme sen, daa dikkatliler :D
6 Nisan 2008 19:27
[[pınar}}
yalan söylemeyin erkekler hıııııı
özlemce
niye bu akdar depresifsin yaw :S
hande+depresyonda demis ki: bazen ilerde yaşaycağın güzel şeyler için geçmişe dair ufak yalanalr söylenebilirr...amaa bu bi ilşkiyi asla bitirmemeli yazık olurr...şahsen yaşadım da:(:(:(
anthony casso cesare
İşte kendini ele veren bir kız daha:D
Ya diyorum sayın erkek arkadaşlar kız milleti melek değil siz de fazla şeytan olmayın gül gibi geçinirsiniz:D
ßuket demis ki: erkekler toparlar yalanını ama kızlar toparlayanas ;)
kızlar yalan konusunda daa iyi merak etme sen, daa dikkatliler :D
6 Nisan 2008 19:28
daisy=) 'pomegranate
ozgurcocuq
erkekler toparlar yalanını ama kızlar toparlayanas ;)
kızların da kolay kolay yalanı yakalanmaz;)
sevgilim çok güselsin yalanı zararlı mı?
sen evde kalırsın söyliyim..
sevgilim çok güzelsin diye bir yalan söyleyen adamdan hiç hayır bekleme zaten...:))
abi güzel değilse bunu söylemezsin güzel değilsin demezsin güzelsin de demezsin olur biter! dürüst olun be accık!!:P :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19006
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!