yaa tamam haklsıın senn ıcınde kolya olmasa buraya cıkıp bosuna ole demezsın hemde ıstedıgın bı bolum olmasına ragmen
ama kendını bıde bnm yerıme koy sonucta yasıyarak ogremıoysun:) bızım turklerın basına gelmelı anlamak ıcın oyuzden suan sen ıstedın kadar zor de benım ıcımde kaldıya bıkere :)
kunteper canavarı demis ki: yaa yapma alla askına orda olmak ıcın neler vermezdım:)
dışı seni içi beni yakar...
cidden bak okuozmu okumuozmu belli deil...
6 Nisan 2008 17:50
sweetdreams
işte kafe-pastane-kitap böyle bir üçlemeyi içinde barındıran iki üç katlı süpersonik bi yer olcak Denizhan,o konştuğumuz plan geçerli yani:)
Ayrıca çok pis borudan kayarım ben evet:)
Önce itfaiyeci sonra anne olcam dermişim soranlara nası bi ileri görüşlülüktür bu yaa hayran oldum bana tekrardan:)
6 Nisan 2008 17:51
reneff
nese ıkıncı bı unı nedne olmasın bakcaz artık
6 Nisan 2008 17:53
...!!onur
seneye yine girecem bu öss ye
6 Nisan 2008 17:58
veela'
şu cafe işi çok mantıklı, öyle bişiy ben de istiyorum mantıklı yalnız ha...
aslında en iyisi evimin kadını olma ya neyse :D
6 Nisan 2008 18:00
g l ø š t € ®
sen mi evinin kadını olacan :S
6 Nisan 2008 18:05
denizhan
ben o süpersonik yerin bir katını da etüt merkezi olarak kullanabilir miyim ?
bütün masrafları karşılarız valla =)
sweetdreams demis ki: işte kafe-pastane-kitap böyle bir üçlemeyi içinde barındıran iki üç katlı süpersonik bi yer olcak Denizhan,o konştuğumuz plan geçerli yani:)
6 Nisan 2008 18:05
veela'
aaa yakıştıramadın mı aşk olsun yani erkek ark.la öyle anlaştık :P
g l ø š t € ® demis ki: sen mi evinin kadını olacan :S
6 Nisan 2008 18:06
sweetdreams
ben o süpersonik yerin bir katını da etüt merkezi olarak kullanabilir miyim ?
bütün masrafları karşılarız valla =)
sorman ayıp:)
6 Nisan 2008 18:07
g l ø š t € ®
yani yakışır da ne bilim boşa okuyon ozmn okdar yani sen pek ev işi yapamazsın ya
6 Nisan 2008 18:07
veela'
:D
g l ø š t € ® demis ki: yani yakışır da ne bilim boşa okuyon ozmn okdar yani sen pek ev işi yapamazsın ya
6 Nisan 2008 18:08
g l ø š t € ®
haksızmıyım arkadaşım ne gülüyon bi gün olsun eve gelip temizlikyaptınmı yemek bulaşık :p
6 Nisan 2008 18:13
veela'
şu an yemek yapmaktayım temizlik işinde de bişiy yok ayrıca yetenek gerekmiyor :)
6 Nisan 2008 18:16
g l ø š t € ®
hadi ya ne gerekiyor ya iyi ozmn ne diim ne yemeği yapıyon karnımda zil çalıyor haa
6 Nisan 2008 18:18
extremo
okul bitse bölümümü sevcem de
6 Nisan 2008 18:33
g l ø š t € ®
biter biter oda biter öbüreüde
6 Nisan 2008 18:38
laroxyl
benm bitti çalışıom hatta ama gö(z)üm yese öss ye gircem tekrar.eczacılık okicam...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18998
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!