[[pınar}} demis ki: tek başına hamile kalınılmıyomuu:S:S:S
(2) 7 Nisan 2008 00:11
denizhan
şu an kanal 7'deki şahıs, hocam'ıza benzemiyor mu ?
bende mi yamukluk ?
(1) 7 Nisan 2008 23:37
fanfan
çok güzel filmmiş,ben dramatik bir atmosfer ve hamile kızın trajedisi gibi bir şey seyredeceğimi sanıyordum. çok farklı ve eğlenceli. müzikler de şirin baya.
film forumu da konusundan fena halde sapmış bu arada:) ben de şaşırmıştım, kendi kendime 'alla alla hangi filme bu kadar sayfa yorum yapıldı ki kantinde şimdiye kadar; esaslı bir film heralde' diye düşünürken karşıma sansasyonel beyanatlar çıktı:)
12 Nisan 2008 22:50
kucuk bir kiz cocugu
biz toplum olarak alışmadığımızdan heralde, bir süre filme adapte olamadım ben.. ama çok akıcıydı film ve Juno rolündeki aktrisin oyunculuğu muhteşemdi ben çok beğendim..
bu arada şarkılar harika!
3 Mayıs 2008 10:18
kucuk bir kiz cocugu
3 Mayıs 2008 11:25
roxie
benm de son zamanlarda en cok begendigim filmlerden biri. Kızın yasına göre cok olgun davranıyo olması ve hamileyim dediginde evde cinayet islenmedigini veya en azından kimsenin ayılıp bayılmadıgını görmek bile ailecek izledigimz bu filmde bize biraz ders oldu :P
3 Mayıs 2008 11:34
kucuk bir kiz cocugu
3 Mayıs 2008 11:45
fatiii
filmin beni en çok etkileyen kısmı juno nun babasıyla konuştuğu kısımdı yani şu;
babasının söledikleri çok anlamlı çok değerli.
3 Mayıs 2008 11:53
alice k a
sabah akşam film muzıklerını dınlıyorum..
5 Haziran 2008 15:49
hiyelk@r
çok derin manalar aramadan, o Türk dizilerinde yaşanan binbir türlü entrikaya inat, gayet sade bi anlatımla, içinde bulunduğu toplumu ve farklı bakış açılarını gayet de başarılı anlatmış bi film..üstüne bi de anyone else but you gibi bütünleştirici müziklerle gayet başarılı olmuş.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18991
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!