gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Sinema-TV - juno
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  15  16  17  18  19  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 361 - 370
 Yazar: Mesaj:
özlemce
özlemce
cnm sn kaç yaşındasın :D

[[pınar}} demis ki:
tek başına hamile kalınılmıyomuu:S:S:S

2 defa alkışlanmış (2)  7 Nisan 2008 00:11  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
şu an kanal 7'deki şahıs, hocam'ıza benzemiyor mu ?
bende mi yamukluk ?

1 defa alkışlanmış (1)  7 Nisan 2008 23:37  mesajın adresini al  
fanfan
fanfan
çok güzel filmmiş,ben dramatik bir atmosfer ve hamile kızın trajedisi gibi bir şey seyredeceğimi sanıyordum. çok farklı ve eğlenceli. müzikler de şirin baya.

film forumu da konusundan fena halde sapmış bu arada:) ben de şaşırmıştım, kendi kendime 'alla alla hangi filme bu kadar sayfa yorum yapıldı ki kantinde şimdiye kadar; esaslı bir film heralde' diye düşünürken karşıma sansasyonel beyanatlar çıktı:)

12 Nisan 2008 22:50  mesajın adresini al  
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
biz toplum olarak alışmadığımızdan heralde, bir süre filme adapte olamadım ben.. ama çok akıcıydı film ve Juno rolündeki aktrisin oyunculuğu muhteşemdi ben çok beğendim..
bu arada şarkılar harika!

3 Mayıs 2008 10:18  mesajın adresini al  
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu

3 Mayıs 2008 11:25  mesajın adresini al  
roxie
roxie
benm de son zamanlarda en cok begendigim filmlerden biri. Kızın yasına göre cok olgun davranıyo olması ve hamileyim dediginde evde cinayet islenmedigini veya en azından kimsenin ayılıp bayılmadıgını görmek bile ailecek izledigimz bu filmde bize biraz ders oldu :P

3 Mayıs 2008 11:34  mesajın adresini al  
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu

3 Mayıs 2008 11:45  mesajın adresini al  
fatiii
fatiii
filmin beni en çok etkileyen kısmı juno nun babasıyla konuştuğu kısımdı yani şu;
babasının söledikleri çok anlamlı çok değerli.

3 Mayıs 2008 11:53  mesajın adresini al  
alice k a
alice k a
sabah akşam film muzıklerını dınlıyorum..

5 Haziran 2008 15:49  mesajın adresini al  
hiyelk@r
hiyelk@r
çok derin manalar aramadan, o Türk dizilerinde yaşanan binbir türlü entrikaya inat, gayet sade bi anlatımla, içinde bulunduğu toplumu ve farklı bakış açılarını gayet de başarılı anlatmış bi film..üstüne bi de anyone else but you gibi bütünleştirici müziklerle gayet başarılı olmuş.

27 Haziran 2008 04:28  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  15  16  17  18  19  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 361 - 370
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008